reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem znów... mam na dziś serdecznie dosyć wszystkiego, trajdków, jeżdzenia nimi( prawie zemdlałam tyle ludzi było w trolejbusie :szok:) oglądania cudzych mieszkań i szukania tych mieszkań, dzwonienia i umawiania się, mówię na dziś basta, bo kogoś sieknę wałkiem do ciasta!!!

Kosmonauta kręci się jak szalony :-D chyba wyrodna matka za dużo adrenaliny dostarcza :-D

Mama miłego wyjazdu,jak coś to zapraszam na kawkę:)))
U mnie 4 dzień cyklu,nawet nie mam siły myśleć o starankach itd ale na następny czwartek mam wizytę u ginka to może on coś więcej powie.
Siorka dzwoniła,pytała kiedy przyjadę po nią...a ja czekam:(
Bogusiu musisz się targować!!! Nie daj się,ciśnij na biedną,niezaradną kobietkę w ciąży:) Na litość czyli:))) Próbuj,musi być ok.

Jestem dzisiaj ledwo żywa,chyba emocje opadają powoli bo zasypiam na siedząco,chwilę temu wróciłam do domu a tu demolka,pies zaszalał! :(

A rano ta dziewuszka (na nastolatkę mi to wyglądało) to pytania z kosmosu zadawała....

pok - no gadaj .... kiedy kiedy kiedy kiedy !!!! Mów prędko, bedziesz miałą więcej kciuków zacisnieętych, a jak więcej kciuków, to i szanse większe , co nie dziewczyny ??????? :tak::tak::tak:

nie :)
wy sie nakrecacie, ja sie nakrecam i potem jeszcze gorzej. nz reszta w tym cyklu szanse prawie zadne, wiec sie nie nastawiam.

Balbinka DZIĘKUJĘ BARDZO :-) Wczoraj już nie widziałam, jak mi odpisałaś... :zawstydzona/y: Ale blog tej babeczki jest fantastyczny! Zakochałam się i taka inspiracja mnie naszła, że chyba się w końcu za obiad wezmę... ;-) :rofl2: :-p

To prawda, blog tej babeczki jest cudaśny!!! A trafiłam na niego przypadkiem, jak szukałam po necie jak zrobić masę marcepanową (której do tej pory nie zrobiłam ;-)).
Ciasta, pieczywo, nawet głupie naleśniki z jej przepisów są rewelacyjne!!! Zawsze po tym jak wejdę na jej bloga, mam wenę na gotowanie i pieczenie :tak:

Zmykam się szykować do stomatologa.
Buziaki dziewczęta

KAROLINA: wiesz chciałbym żeby ktoś mógł ze mną pojechać i zobaczyć to na swoje oko, czy to ma sens

starsznie daleko jest ta suterena, którą oglądałam teraz... Gdynia Cisowa, takie lekkie zadupie, osiedle domków... osobne wejście, 50 metrów kwadr i takie dwa małe okienka, bo to z piwnicy przerobione, ogrzewanie na razie na prąd, maleńka łazienka i kuchnia, a pokoje ogromne, 21 m i 18m, kawałeczek ogródka po jakiś pertraktacjach i kablówka i internet w cenie... liczniki na wszystko są, 950zł + ok.150 zł opłat

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry