reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My generalnie do Urzędu Marszałkowskiego jedziemy więc męża tam wyślę a Ciebie porwę na ploty i ciacho:)))
Ikea też ale pod warunkiem,że dostaniemy pozytywną decyzję jutro:)

Piekę frytki a mój pies z Ninką je winogrona,spółka:)

reklama
uff nadrobilam :)
u nas piekna pogoa wiec korzystam :)

EWULA- jade do Szczecinka(niedaleko Koszalina) od piątku do niedzieli :) na roczniece ślubu rodziców.
dzieki kochana ja tez juz tesknię ;)

baw sie dobrze Mamusia !!! no i czekamy z niecierpliwoscia na powrot :)

Co myslicie o kobietach które chca złapać faceta na dziecko, znacyz się msm koleżanke któa jest w zwiazku partnerowi muwi ze bierze tabletki co mieiac ma recepte on kupuje on udaje że bierz a naprawde je wyrzuca dzień w dzień. a to tylko po to bo on sie rozwodzi ma 2 dzieci i chce zminiejszyc kwote alimentów dla jego zony bo jak ona bedzie w ciązy to on musi też mieć pieniądze by utrzymac siebie ja i dziecko.

wielokrotnie mówie jej że to idiotyzm ale teraz oświadczyła mi że jest w ciazy. wiem ze bedzie moze za jakis czas zalowac bo bedzie z tą mysla zyła

kobiety bez honoru i bez rozumu :/ reszty nie napisze , bo mnie zbanuja :-D

Jestem:))
Hej wszystkim:)

Ja byłam od rana u Pani kurator.Złapała matkę na wielu kłamstwach,Oliwka jej powiedziała prawdę i że chce z nami mieszkać:)
Wszystko wygląda ładnie,raport na naszą korzyść,nawet wpisała wniosek o zabranie małej ze szkoły a nie z domu:))
W piątek albo najpóźniej w poniedziałek będzie decyzja:)))) Trzymajcie &&&
Az jeść się zachciało:))))

ja trzymam caly czas mocno !!!!!! bedzie dobrze :)

o nie tylko nie czarny łabędź! ja ostatnio prawie wymiękłam na tym filmie-wyjątkowo nie polecam!

a ja wyjatkowo polecam :)
a tym ,ze ja wole filmy takie troche dajace do myslenia , ale gdzie trzeba sie wysilic troche , a latwe i niekiedy glupowate komedie amerykanskie to juz mniej ...

dziewczyny ja spadam sie przespac, bo ledwo zipie...

ASIONEK : nie moge sie dobic do mojej skrzynki odbiorczej wiec TUTAJ dziekuje ci z alinka sklepu :)))

do pozniej !
just : tak trzymaj !

zdrowka Jos !!!!!!!!!!!
kurka , s co mi sie ze skrzynka stalo ?? hmmm zaraz wejde i sprawdze :)

Zobacz załącznik 339172
To moja Nikolcia dziewczyny ;-)
A was to ja nigdy nie nadrobię ;-)

jejku jaka cudna!!!!!!!!!! jeszcze raz gratulacje :)

Hej babeczki!

Wracam właśnie od ginki. :-):-):-) Wszystko jest w porządku, Groszek jest bardzo malutki, ale mam go na zdjęciu!!! :happy::happy::happy: Termin mam wyznaczony na 23 listopada. :-):-):-):happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Nast. wizyta za 3 tygodnie, wtedy dostanę kartę ciąży i porobię badania.

A to mój test ciążowy z dziś (19 dpo):

Zobacz załącznik 339171

:-):-):-)

A oto mój Groszek - jeszcze bardzo maleńki i naprawdę ledwo widać, ale jest! :-):-):-)

Zobacz załącznik 339174

Teraz robię sobie herbatkę zieloną i zasiadam do czytania! :-) Mam nadzieję, że wszystko u Was dziś w porządku! :happy:

super:) najwazniejsze , ze fasolka jest :) ciesze sie bardzo !!

No i mam wyniki i wyszły dobrze, bo prolaktyna 19 z kawałkiem, a norma jest do 24. Ale ja nie będę robić innych badań, bo to bez sensu. Uda się to dobrze, nie to trudno.

ja chyba tez bym nie robila , w koncu dlugo sie nie staracie jeszcze ...daj sobie i mezowoi szanse :) ja wiem , ze ty nam zaraz tutaj na forum napiszesz , ze bedziesz ponownie mama :)

Boogi napisalam ci i mi zzarlo koncowke ... w kazdym razie na odleglosc ciezko doradzic cos ... ty sama musisz czuc czy mieszkanie ci pasuje i jest cenowo dostepne :) a jak juz przy cenach jestesmy to mozesz napisac jaki masz pulap ? takie max ?? bedzie latwiej szukac , bo ja myslalam , ze to bedzie gdzies 750zl. a teraz wkleilas drozsze i ja juz sie zamotalam ;))

Ostatnia edycja:
ASIONEK: kochana dla mnie maks to 1000 zł, właśnie dostałam info od kumpeli i jestem umówiona na jutro, mała 20 metrowa kawalerka, aleee ze wszystkim wychodzi już 1000zł, więc jakiś malutki cień się pojawił :tak:

ja potrzebuję ludzi do życia, prawie jak powietrza, jak ja mam mieszkać gdzieś na wygwizdowie, to aż mnie ciary przeszły, jechałam tym głupim trajdkiem w którym prawie zemdlałam i tak myślałam, że jestem typowy mieszczuch i kocham tą bliskość do morza tu w Gdyni, że Kosmita mógłby korzystać z tych uroków i jodu... jestem głupol, bo najważniejsze jest, żeby mieć dach nad naszymi głowami, ale jak mogłabym wybrać , to czemu nie :zawstydzona/y:

idę jutro na progesteron już sie nie mogę doczekac zeby dowiedzieć sie czy owu faktycznie była. Już powinno być coś znać w tym dniu cyklu. Jak będzie dobry to w przyszłym tygodniu zrobie jeszcze raz żeby zobaczyć czy się podnosi;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry