uff nadrobilam

u nas piekna pogoa wiec korzystam
EWULA- jade do Szczecinka(niedaleko Koszalina) od piątku do niedzieli

na roczniece ślubu rodziców.
dzieki kochana ja tez juz tesknię
baw sie dobrze Mamusia !!! no i czekamy z niecierpliwoscia na powrot
Co myslicie o kobietach które chca złapać faceta na dziecko, znacyz się msm koleżanke któa jest w zwiazku partnerowi muwi ze bierze tabletki co mieiac ma recepte on kupuje on udaje że bierz a naprawde je wyrzuca dzień w dzień. a to tylko po to bo on sie rozwodzi ma 2 dzieci i chce zminiejszyc kwote alimentów dla jego zony bo jak ona bedzie w ciązy to on musi też mieć pieniądze by utrzymac siebie ja i dziecko.
wielokrotnie mówie jej że to idiotyzm ale teraz oświadczyła mi że jest w ciazy. wiem ze bedzie moze za jakis czas zalowac bo bedzie z tą mysla zyła
kobiety bez honoru i bez rozumu :/ reszty nie napisze , bo mnie zbanuja
Jestem

)
Hej wszystkim
Ja byłam od rana u Pani kurator.Złapała matkę na wielu kłamstwach,Oliwka jej powiedziała prawdę i że chce z nami mieszkać

Wszystko wygląda ładnie,raport na naszą korzyść,nawet wpisała wniosek o zabranie małej ze szkoły a nie z domu

)
W piątek albo najpóźniej w poniedziałek będzie decyzja

))) Trzymajcie &&&
Az jeść się zachciało

)))
ja trzymam caly czas mocno !!!!!! bedzie dobrze
o nie tylko nie czarny łabędź! ja ostatnio prawie wymiękłam na tym filmie-wyjątkowo nie polecam!
a ja wyjatkowo polecam
a tym ,ze ja wole filmy takie troche dajace do myslenia , ale gdzie trzeba sie wysilic troche , a latwe i niekiedy glupowate komedie amerykanskie to juz mniej ...
dziewczyny ja spadam sie przespac, bo ledwo zipie...
ASIONEK : nie moge sie dobic do mojej skrzynki odbiorczej wiec TUTAJ dziekuje ci z alinka sklepu

))
do pozniej !
just : tak trzymaj !
zdrowka Jos !!!!!!!!!!!
kurka , s co mi sie ze skrzynka stalo ?? hmmm zaraz wejde i sprawdze
Zobacz załącznik 339172
To moja Nikolcia dziewczyny ;-)
A was to ja nigdy nie nadrobię ;-)
jejku jaka cudna!!!!!!!!!! jeszcze raz gratulacje
Hej babeczki!
Wracam właśnie od ginki. :-):-):-) Wszystko jest w porządku, Groszek jest bardzo malutki, ale mam go na zdjęciu!!! 

Termin mam wyznaczony na 23 listopada. :-):-):-)

Nast. wizyta za 3 tygodnie, wtedy dostanę kartę ciąży i porobię badania.
A to mój test ciążowy z dziś (19 dpo):
Zobacz załącznik 339171
:-):-):-)
A oto mój Groszek - jeszcze bardzo maleńki i naprawdę ledwo widać, ale jest! :-):-):-)
Zobacz załącznik 339174
Teraz robię sobie herbatkę zieloną i zasiadam do czytania! :-) Mam nadzieję, że wszystko u Was dziś w porządku!
super

najwazniejsze , ze fasolka jest

ciesze sie bardzo !!
No i mam wyniki i wyszły dobrze, bo prolaktyna 19 z kawałkiem, a norma jest do 24. Ale ja nie będę robić innych badań, bo to bez sensu. Uda się to dobrze, nie to trudno.
ja chyba tez bym nie robila , w koncu dlugo sie nie staracie jeszcze ...daj sobie i mezowoi szanse

ja wiem , ze ty nam zaraz tutaj na forum napiszesz , ze bedziesz ponownie mama
Boogi napisalam ci i mi zzarlo koncowke ... w kazdym razie na odleglosc ciezko doradzic cos ... ty sama musisz czuc czy mieszkanie ci pasuje i jest cenowo dostepne

a jak juz przy cenach jestesmy to mozesz napisac jaki masz pulap ? takie max ?? bedzie latwiej szukac , bo ja myslalam , ze to bedzie gdzies 750zl. a teraz wkleilas drozsze i ja juz sie zamotalam

)