reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nic nie szkodzi..

Wiem cos o braku dostępu internetu w nocy Wiolu ale jest sens sie denerwować są ważniejsze rzeczy w życiu

mineralna tylko ze mi net w dzien niechce chodzic ...a jak sie za cos placi to sie wymaga aby dzialalo tak jak powinno.takie jest moje zdanie

WIOLA- wiem jak jest jak net muli-wrrr wspolczuje !! brawo za konsekwencję!! a Ł.odespi sobie w weeken i nigdzie od Was nie pójdzie bo kocha nad zycie :))

ZMYKAM ,BEDE PO 12.00:)

Mlodamamusia A CO Z Tobą !!!!???????????????????

Też jestem zdania płace i powinnło działać niestety tak nie jest. jak mi sie tak dzieje dzownie do nich i przeważnie za kilka chwil jest wszystko ok

Co myslicie o kobietach które chca złapać faceta na dziecko, znacyz się msm koleżanke któa jest w zwiazku partnerowi muwi ze bierze tabletki co mieiac ma recepte on kupuje on udaje że bierz a naprawde je wyrzuca dzień w dzień. a to tylko po to bo on sie rozwodzi ma 2 dzieci i chce zminiejszyc kwote alimentów dla jego zony bo jak ona bedzie w ciązy to on musi też mieć pieniądze by utrzymac siebie ja i dziecko.

wielokrotnie mówie jej że to idiotyzm ale teraz oświadczyła mi że jest w ciazy. wiem ze bedzie moze za jakis czas zalowac bo bedzie z tą mysla zyła

Mineralna-kobieta ma chyba coś nie tak z sobą:wściekła/y:. dziewczyny tu na forum szaleją z niecierpliwości by mieć swoje maluszki a tu taki numer! och, szkoda słów!

reklama
W czasie gdy starała sie o dziecko tłumaczyłam że to nie fer nie bedziesz szcześliwa bedziesz patrzec na dziecko i cały czas obraz tego ze jest ono po to by jego była zona dostała mniej alimentów na swoje dzieci ale nie ona swoje

A na pozatym chciałam zapytać to to czy choroba np angina wpływa na zapłodnienie czy nie? Jestem chora dlatego pytam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry