reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z partnerem kiedys rozmawialismy o dziecku ale temat dziecka ucichł mój miał duzo pracy, konferencji ale 16 marca wrócił do tej rozmowy kiedy ja juz ocyzwiście wziełam tabletke i zadecydowalismy sie postarac o dziecko

reklama
mineralna - ale pisałaś, ze od wzięcoia tabletki minęły 4-5 dni i w tym czasie jak piszesz ( spodziewanej owulacji ) wystąpiło krwawienie ? Ja sie pytam od kiedy owulacja występuje po 5 dniach od @, tak na dobra sprawę to jeszcze @ normalnie tyle trwa ???????????????? Albo ja coś zle zrozumiałąm, albo zle doczytałąm, albo T coś zle napisałaś ? :eek:

pszczóko - hej !!! Własnie pisałam gdzie się podziewasz ?
Zbesztac za co ?????????? Kochana, ja juz mam dość wszystkiego, dwa lata staran i nic, oboje zdrowi, przebadani wzdłuż i wszez, ja nie umiem znalezc podobnego przypadku do nas ... Jestem załamana, bo nie mam czym się podratować ???? A co do koleżanek, mam im ochotę oczy wydrapać (zwłaszcza tym ciężarnym ) tylko ciiiiiiiiii .... Masz juz córcię, wiec napewno Wam się uda, tylko musisz byc cierpliwa

a co u Edyty ??????????

Ostatnia edycja:
sorki-pomyliło mi się z tymi flaszkami;), a w Szczecinku mam kuzyna z rodzinką-byliśmy tam w zeszłym roku-tylko radzę uważać na drogach-bo my wracając do domku między Szczecinkiem a Wałczem dostaliśmy mandat za prędkość (było z górki i na zakręcie panowie stali i suszyli;)), na szczęście 100 zł i 4pkt;)

PAULINA- hahahahaaa- wiem kochana ,wiem tam często suszą :)))

PALEMKA- tak jest-blisko morza :)))

PSZCZÓŁKA- no witaj kochana :))my sie tu zastanawiamy gdzie sie podziewasz-wygodnego fotela życzę :)))) a co do odczuś to wiem jak jest i nikt Cie tu nie zbeszta...

mineralna to ja tez nie rozumiem to w dniu spodziewanej @ czy 4-5 dni po pierwszym dniu @? W każdym razie podtrzymuje to co napisałam zeby to sprawdzić mozesz zrobić USG. ale juz w następnym cyklu będzie ok;) nie martw się zawsze na początku po odstawieniu tabsów mogą być jakieś sensacje z długością cyklu czy krwawieniami

11 marca dostałam @ 16 marca skonczyło się wiziełam tabletke ale od 21/22 marca zaczelo sie krwawienie dni płodne mam od 21 do 27 marca owulac ja w jednym kalendaryzku wychodzi że dzis w innym że jutro.

PALEMKA- PW :) a co do Edyty to nie wiem :( tez wczoraj pisałam ,ze teskno mi za Nią :))moze wleci niedługo ,tak jak nasza Pszczółka wleciala :)

Mineralna-ale namieszałaś dziewczynom;), ja nie wiem jak z owu zaraz po odstawieniu tabletek, ale wiem że są sposoby żeby sprawdzić czy nadchodzi:mierzenie tempki, testy owu?

reklama
jestem i witam sie z rana.
poczytalam zaleglosci mialam wam podpisywac ale zapomnialam co:-)
a wiec pozycze tylko milego dnia
aha.
palemko slubowalysmy tego samego dnia :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry