reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja i witam nowa staraczke!!!

palemka : bierz flache! ale najlpeiej to by chyba bylo jakbys na glupie i wscibskie pytanie odpowiedziala patrzac soie gleboko w oczy "mamy problemy zajsciem, chcesz jeszcze cos wiedziec z naszego zycia intymnego?" tak zeby wszyscy slyszeli, zeby zapadla niezreczna cisza! jestem pewna, ze juz nikt nie odwazy sie postawic ponownie pytania :)

balbinka : powodzenia!
mary : kicuki za wizyte !

wiolka : dalas wnocy cyca? gadaj no! :)

dziewczyny a ja nie wiem co sie dzieje, ale umieram... chyba lapie jakies chorobsko, w nocy wstawalam do wc bo mi sie wymiotowac chcialo ale sie nie udalo
prawie wogole nie spalam... a jak wstalam (ledwo sie podnioslam z lozka) to jetsem cala obolala... miesnie mnie bola, plecy, kark, glowa
jak biore gleboki wdech to mam klucie pod zebrami
nie wiem jak docipie do 20h30 nim F. wroci ... tak salbo sie czuje ze chyba sie rozrycze normalnie :(

reklama
wiolka - rzeczywiscie, teraz zwróciłam uwagę na suwaczek ... To pierwszy dzien lata był ... I było pięknie .... zawsze mogło by tak być .... się rozmarzyłam ... Wiesz co Tobie też córci zazdroszczę(ale ciiiii ... :) ), sama mogłabym już taką mieć, no moze trszokę młodsza ;) Serce mi dziś pęka ... tak bym chciała, zeby stał się cud i żebym nie musiała iść na laparo, tak bym chciała ..... :(

WIOLA- dzieki za dopisanie do suwaczkowej listy :)jak tam dzis nocka ??

JOS- kochana a moze jakis gripex wez i leż ile możesz..
wspolczuje samopoczucia...i jeszcze do wieczora sama z Poldusiem...oj niewesoło.

ja dzis cała noc sie wybudzalam ,nie wiem co jest z tym moim spaniem..musze chyba isc do lekarza z tym...

PALEMKA- kakao podaje słonko!!
wiem jak boisz sie tej laparo...
&&&&&&&&&&&&&&&& za cud !!!

ide sprzatac bo zaraz wychodze..

jos - zgadzam się z mamą gripex, albo tradycyjnie polopirynka, herbatka z cytrnka i miodem i rutinoscorbin ;)
Wirusy , bakterie i zarazki - presz pod naszej josephine !!!

Mama Palemka kochane moje, tęskniłyście :-)

Palemko no właśnie, ja też bym najchętniej oczy wydrapała... Wiem, że Ty starasz się o wiele dłużej, ale i tak rozumiem Cię doskonale. Masz rację, fajnie że mam już córcie, jest mi łatwiej znosić każde rozczarowanie, Z całego serca Ci życzę żeby się Wam nareszcie udało :tak::tak::tak:

Mamus Tobie życzę tego samego co Palemce, żeby się Wam udało, bo też wiele przeszłaś więc na Was kolej Dziewczyny.

Oczywiście niech inne nie poczują sie gorzej, bo każdej z Was życzę jak najlepiej. ostatnio miałam takiego doła aż sie rozbeczałam w pracy i powiedziałam o co chodzi, top zero wsparcia. jużnic nikomu nie powiem, bo stwierdziły koleżanki, ze moze za bardzo chcę :wściekła/y: A jak mam nie chcieć, wkur....jest takie gadanie.

A w około albo narodziny, albo ciąże. :-(

Jos Wiola Balbinka Mary Mineralnakocica Paulina Ewula Witajcie dziewczyny Sol
:-)

Jos teraz doczytałam, masz bóle pod żebrami? Też to miałam, dwie noce temu obudziłam sie o 3 w nocy z upiornym bólem prawdopodobnie żołądka, a myślałam że to serce, tak spanikowałam że męża obudziłam, wzięłam 2 nospy i tabletkę na uspokojenie i krople żołądkowe. Przeszło mi dzisiaj. Ale też myślałam że już po mnie a jeszcze w piątek byliśmy na pogrzebnie babci meżą, która zmarła na atak serca i już mówiłam, ze może mam to samo :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wsciekne sie zaraz... znowu mi sie kom zawiesil, jak go wylaczylam a potem wlaczylam to net nie dzialal....do szalu mnie to doprowadza...
w nocy nie dalam cyca i znowu noc nie przespana, Lukasz chce siw od nas wyprowadzic bo mowi ze wpracy rady nie daje, taki jest padniety.
w dzien narazie dostaje cycy ale tak z 3 razy.
mama prosze bardzo:-)
jos ja tez chora jestem...przeziebienie u mnie chyba
palemko to byl piekny dzien...kochana ja mam tylko dwa takie wspaniale dni:slu i dzien narodzin Iwci.zycze ci abyc ty tez w koncu doznala dziecienco-matczynej milosci.
witaj pszczolko:-)
witaj mineralnakocica

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry