reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAULINA- witaj i dzieki za ~~~~~~~~~~~~~~~może sie przydadzą :)))
EWULA- cześc kochana :)

WIOLA- dzieki za wpisanie do suwaczka terminów :)

reklama
Cilest brałam. Byłam u ginekologa powiedział że to z powodu odstawienie tabletek bo wczesniej brałam je przez 4 miesiące. Ale nie odpowiedział mi na pytanie czy to może uniemozliwić mi teraz zajście w ciaze czy to nie spowoduje jakis komplikacji w jajeczkowaniu

hromony zawsze mają wpływ na organizm. Prostej zasady jednak nie ma. Rozumiem ze brałaś cilest zrobiłaś przerwe później jedną tab. i po 5 dniach było krwawienie tak? Mogło tak być. Może to zablokować owu w tym cyklu ale równie dobrze może ją pobudzić. Odpowiedź da ci USG

mama a ile cię nie będzie i gdzie jedziesz i ja juz tęsknie:zawstydzona/y:

Tak dokładnie tak było z tym przerwaniem brania hormonów.

O USG nie pomyślałam .
Owulacja zaczeła sie 20marca(według kalendarzyka) a tabletke wziełam 16 marca pierwsza i ostatnia

PAULINA- Naga bierze flaszkę ...flaszi biore ja :)))

EWULA- jade do Szczecinka(niedaleko Koszalina) od piątku do niedzieli :) na roczniece ślubu rodziców.
dzieki kochana ja tez juz tesknię ;)

sorki-pomyliło mi się z tymi flaszkami;), a w Szczecinku mam kuzyna z rodzinką-byliśmy tam w zeszłym roku-tylko radzę uważać na drogach-bo my wracając do domku między Szczecinkiem a Wałczem dostaliśmy mandat za prędkość (było z górki i na zakręcie panowie stali i suszyli;)), na szczęście 100 zł i 4pkt;)

reklama
Cześć Dziewczynki, ostatnio mnie mało, bo mam mnóstwo pracy, jeszcze remont mieliśmy w naszym biurze, czekam na nowe biurko i fotel :-D

Nie piszę też bo dziwnie się czuję, nie mam ochoty na staranka :zawstydzona/y:
Wogóle to ostatnio wkurzam się, bo koleżanki z pracy chodzą już z takimi brzuszkami dużymi, a ja się denerwuję tym, jak je oglądam. Wiem, ze to może głupio brzmi ale mamy pisać co czujemy, to Wam to mogę powiedzieć. Możecie mnie zbesztać to się zmaknę :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry