reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzień dobry !!!

minerlana - witaj i jak masz problem to pytaj :)

balbinka - czesc szybciochu, powodzenia u lekarzy, mało kolejek życzę :-D, a co do endo, to ja się nie znam, wiem, tylko, ze zawsze jak jestem u lekarza, to mam cytuję "idelane", ale ja mam tam wszystko pięknie i cudnie, a mimo to za przeproszeniem "*****" z tego mam , więc ......;-) buziak i do usłyszenia :-) A psów, to Ci zazdroszczę ...:tak:

oliwka - no, lazurowe nie ma, królowej fal i pszczółki ostatnio :eek: Mam nadzieje, że z brzuszkiem już lepiej :tak:

wstawac panny wstawać - dzień się zaczął !!!:-):-):-) I to ładny dzień :)

Ja pitole za 3 miechy, skoczy nam 3 lata po slubie !!! Matko, jak ten czas leci ...
W łikend mamy jechac do rodziny na wies , będzie mnóstwo wścibskich pytan i oskarżeń, wiecie o co ... Ale ja juz jestem uzbrojona w cierpliwość ( biere flaszke ze soba ):-D

Ostatnia edycja:
reklama
mineralna - hm... wogóle nie wiem o co chodzi, poczekaj az reszta gangu wstanie, może ktoś Ci coś wyjaśni ...
Ale na chłopski rozum, nie za bardzo sprecyzowałas pytanie - kiedy przestałaś brac tabletki i krwawienie wystapiło po 5 dniach od czego ?

witam i ja śniadaniowo :)

PALEMKA- aaahahahaha-bierzesz flaszkę :))))) się usmiałam :)
ja tez jutro wyjeżdżam z moję ekipą do rodzinki i ...też bierzemy flaszki :)))

BALBINKA- po-wo-dze-nia!!!!! &&&&&

Wziełam jedna tabletke antykoncepcyjna ale przerwałam i po 5 dniach od przerwania wystapiło krwawienie , staramy sie o dziecko i nie wiem czy to czasem nie wpłynie na jajeczkowanie.

MINERALNA- wizyta u gina sie kłania...nie wiadomo od czego to krwawienie,nie wiadomo jak po zplodnością po hormonach bo nie wiemy jakie to hormony...

hej kobietki, witam się porannie
witaj Mineralna-niestety ja ci nie pomogę ale poczekaj,za chwilę reszta śpiochów wstanie;)

u mnie dzisiaj pogoda znowu piękna się robi-ale i tak powiedziałam niani aby nie wychodziła z małym na spacer, a mi samej ciężko będzie wysiedzieć w domku. wczoraj 2 godzinki sobie popracowałam na podwóreczku (obcięłam parę gałązek, zgrabiłam kawałek trawy), byłam przeszczęśliwa a i tak potem czułam że przesadziłam;(, na szczęście rzadko mnie coś boli, tylko jak się trochę naszarpię (czyt. popracuje), ale coś za bardzo mi się w tej głowie kręci, dobrze że w przyszłym tyg. wizyta u gina;)

aha a propo naszej fantastycznej chmurki znad Japonii-ktoś wie kiedy może sobie pójść? i kiedy będzie można bezkarnie wylegiwać się w słoneczku jak kotek;)?

oki a teraz fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mineralna - Rozumiem, ze ta tabletkę wzięłąś w dniu spodziewanej @, nie rozumiem tylko w jakim celu wzięłaś jedna ??????????
Wiesz co nie wydaje mi się, żeby jedna tabletka wpłynęła na jajeczkowanie. A wogóle, to nie wypowiem się , bo ja nie brałam anty, więc nie wiem nic na ten temat. Może, któraś z dziewczyn coś pomoże ... poczekja troszkę :)
Powodzenia w staraniach ;)

ewula mamita paula - hej ho !!! hej ho !!!

mama - a kaj to sie wybierasz ?

reklama
Cilest brałam. Byłam u ginekologa powiedział że to z powodu odstawienie tabletek bo wczesniej brałam je przez 4 miesiące. Ale nie odpowiedział mi na pytanie czy to może uniemozliwić mi teraz zajście w ciaze czy to nie spowoduje jakis komplikacji w jajeczkowaniu.

Wziełam jedną ale zdecydowalismy się na dziecko kiedys o tym rozmawialiśmy ale potem temat zamilkł mój miał duzo pracy i umknęło nam i temat wrócił a ja wzielam tableteke i teraz staramy sie o dzidziusia
przyjmuję kwas foliowy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry