dzień dobry !!!
minerlana - witaj i jak masz problem to pytaj
balbinka - czesc szybciochu, powodzenia u lekarzy, mało kolejek życzę
, a co do endo, to ja się nie znam, wiem, tylko, ze zawsze jak jestem u lekarza, to mam cytuję "idelane", ale ja mam tam wszystko pięknie i cudnie, a mimo to za przeproszeniem "*****" z tego mam , więc ......;-) buziak i do usłyszenia :-) A psów, to Ci zazdroszczę ...
oliwka - no, lazurowe nie ma, królowej fal i pszczółki ostatnio
Mam nadzieje, że z brzuszkiem już lepiej 
wstawac panny wstawać - dzień się zaczął !!!:-):-):-) I to ładny dzień
Ja pitole za 3 miechy, skoczy nam 3 lata po slubie !!! Matko, jak ten czas leci ...
W łikend mamy jechac do rodziny na wies , będzie mnóstwo wścibskich pytan i oskarżeń, wiecie o co ... Ale ja juz jestem uzbrojona w cierpliwość ( biere flaszke ze soba )
minerlana - witaj i jak masz problem to pytaj
balbinka - czesc szybciochu, powodzenia u lekarzy, mało kolejek życzę
, a co do endo, to ja się nie znam, wiem, tylko, ze zawsze jak jestem u lekarza, to mam cytuję "idelane", ale ja mam tam wszystko pięknie i cudnie, a mimo to za przeproszeniem "*****" z tego mam , więc ......;-) buziak i do usłyszenia :-) A psów, to Ci zazdroszczę ...
oliwka - no, lazurowe nie ma, królowej fal i pszczółki ostatnio
Mam nadzieje, że z brzuszkiem już lepiej 
wstawac panny wstawać - dzień się zaczął !!!:-):-):-) I to ładny dzień
Ja pitole za 3 miechy, skoczy nam 3 lata po slubie !!! Matko, jak ten czas leci ...
W łikend mamy jechac do rodziny na wies , będzie mnóstwo wścibskich pytan i oskarżeń, wiecie o co ... Ale ja juz jestem uzbrojona w cierpliwość ( biere flaszke ze soba )

Ostatnia edycja: