reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary witaj skarbie. Na pewno jest dobrze
Ewula dzieki, ja się ciesze, ze juz dwukrotnie potwierdzona przez dwóch róznyc lekarzy bo po ostatniej zmianie z chłopca chciałam się upwenić przed zakupami

Dzwoniła kuratorka:)))
Była u matki i rozmawiała z siorką,ta jej powiedziała WSZYSTKO!
Jutro rano mi opowie ze szczegółami,mam się z nią spotkać:)
Wygląda na to,że będzie dobrze:)

super !! wiedzialam , ze bedzie dobrze :)

mam doła...:-(

KAROLINA: cieszę się, że to wszystko tak szybko nabrało kształtów, już wiesz czego możesz się spodziewać i co Cię czeka, wiadomo, że wszystko jest po Twojej stronie i do lepszego bytu dziecka sąd się zawsze przychyla :tak:

a teraz to cicho i wszyscy zajęci... ech, chyba idę spać...

co sie dzieje ?????????????

Dziewczyny - siostra cioteczna dzwoniła do mnie z ministerstwa (o tym sza) i jest rozporządzenie do podania w mediach że chmurka znad Japonii dotarła już nad Polskę i zaleca się ograniczenie wychodzenia z dziećmi na dwór. Poziom promieniowania nad całą polską wzrósł (o ile - nie podają) bynajmniej są to już śladowe ilości - niemniej jednak są. Zalecenie dotyczy ogólnie ludności a w szczególności dzieci i ciężarnych - żeby nie przebywać na dworze dłużej niż jest to konieczne.

kurka tak to jest wlasnie , ze nam malo co mowia , dobrze miec w rodzinie kogos znajomego :)
ja na szczescie dzisiaj nie poszlam na spacer i dobrze , bo u nas byla ta chmura juz ....

jestem
sory dizewczyny z etak zniknelam ale padla mi batreria a jak poszlam szukac ladowarki to maly wstal i juz nie wrocilam, od razu go ubralam i szybko wio na dwor

sol : a kiedy ta chmurka dotrze nad francje, wiesz moze? :))))) bo u nas bardzo cieplo i bardzo chcialabym spedzac pol dnia na powietrzu :) u nas teraz 18 stopni, a o 15-16 bylo 20 :)

mama : super ze zakupy udane :)
pok : nie ma za co :)
asionek : idem :)
balbinka : sliczny groszek lekoman :)
oliwka : uszy do gory i do boju! wierze ze bedzie dobrze, ze sad wybierze dobro dziecka, a nie "prawo krwi" ...

Jos chmura byla dzisiaj nad Francja !!!

aj dziewczyny musialam do was wleciec prawie sie poplakalam ze szczesci:) mam pozytywny test owulacyjny, moze cykl nie stracony, nie wazne, wazne ze mam owulacje ( bo mam jak test pozytywny czy niekoniecznie) wiec moze wszystko wraca do normy:) to teraz znawczynie slucham wczoraj tesy negatywny ale milosci i tak byly dzisiaj test pozytywny to kiedy powinny byc milosci?

super !!! owocnych staranek :) ja bym teraz coodziennie sexila sie :) az do jednego dnia po plodnych

rozmawiałam z WISIEŃKĄ- bedzie miała córkę na 100% :))

Wisienka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

:baffled: przeżywam chyba chwilę zwątpienia.... aż się poryczałam :szok:

co sie dzieje kochana ?? kurcze przytulam mocno !!

nie mam siły z tym wszystkim walczyć, nie chcę się poddawać, ale tak się boję... o boże pierwszy raz dopadła mnie taka myśl, że się poddaję, że już nic nie poradzę, że wszystko się wali... gdzie jest moja cholerna niezniszczalność??????? gdzie ona uciekła????

mieszkania nie mam, mamy blisko nie ma, nikogo teraz tutaj nie ma.... i ryczę i się dołuję.... i boli mnie to od środka....

just skarbie masz prawo mieć gorsze chwile ale pamiętaj ze nie jesteś sama. Jesteś naszym optymistycznym światełkiem i nie możesz się poddawać. Twój mały kosmonauta jest z Tobą i liczy na swoją mamusie, która jest baaardzo bardzo dzielna. Nie musisz być niezniszczalna Bogusiu, ale ty dobrze wiesz ze dasz radę twój mały rycerz jest z Tobą:-D Nigdy już nie będziesz sama

halo halo wóz nadajemy????
halo halo Mietku oddajemy głos do studia;)

EWULA: właśnie chcę tego kosmonauty, ale tak się boję, że to wszystko się rozwali, że nie dam rady, że dam mu wszystkiego za mało, że nie będę wystarczająco dobra, że nie będę mu mogła zaoferować wszystkiego....... pustka w głowie, nie sorry, cholerny ból głowy od płakania.... aż jak małe dziecko nie mogę oddechu złapać....

Bogusiu a właśnie płacz sobie masz prawo do tych cholernych emocji:wściekła/y: własnie tak..... ale pamiętaj....
Twój synek kocha cię już całym serduszkiem. Bedziesz najlepszą mama jaką mógł sobie wymarzyć bo ty tez go kochasz. Jeżeli zastanawiasz sie nad tym jaką będziesz mama to właśnie świadczy ze będziesz cudowną bo zrobisz wszystko dla swojego synia.

reklama
Boogi kochana jestes silna , fajna kobietka dasz rade !!!
kazda z nas niezaleznie od sytuacji ma stresa ( ja tez ) i mysli czy podala , czy bede dobra mama to normalne !!
zobaczysz wszystko sie pouklada powoli!!
moja mama zawsze nam powtarza , ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i zawsze se sprawdza , chociaz przez to najgorsze trzeba przejsc zeby bylo dobrze :
takze glowa do gory :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry