just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
przeżywam chyba chwilę zwątpienia.... aż się poryczałam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzwoniła kuratorka))
Była u matki i rozmawiała z siorką,ta jej powiedziała WSZYSTKO!
Jutro rano mi opowie ze szczegółami,mam się z nią spotkać
Wygląda na to,że będzie dobrze![]()
mam doła...:-(
KAROLINA: cieszę się, że to wszystko tak szybko nabrało kształtów, już wiesz czego możesz się spodziewać i co Cię czeka, wiadomo, że wszystko jest po Twojej stronie i do lepszego bytu dziecka sąd się zawsze przychyla
a teraz to cicho i wszyscy zajęci... ech, chyba idę spać...
Dziewczyny - siostra cioteczna dzwoniła do mnie z ministerstwa (o tym sza) i jest rozporządzenie do podania w mediach że chmurka znad Japonii dotarła już nad Polskę i zaleca się ograniczenie wychodzenia z dziećmi na dwór. Poziom promieniowania nad całą polską wzrósł (o ile - nie podają) bynajmniej są to już śladowe ilości - niemniej jednak są. Zalecenie dotyczy ogólnie ludności a w szczególności dzieci i ciężarnych - żeby nie przebywać na dworze dłużej niż jest to konieczne.
jestem
sory dizewczyny z etak zniknelam ale padla mi batreria a jak poszlam szukac ladowarki to maly wstal i juz nie wrocilam, od razu go ubralam i szybko wio na dwor
sol : a kiedy ta chmurka dotrze nad francje, wiesz moze?)))) bo u nas bardzo cieplo i bardzo chcialabym spedzac pol dnia na powietrzu
u nas teraz 18 stopni, a o 15-16 bylo 20
mama : super ze zakupy udane
pok : nie ma za co
asionek : idem
balbinka : sliczny groszek lekoman![]()
oliwka : uszy do gory i do boju! wierze ze bedzie dobrze, ze sad wybierze dobro dziecka, a nie "prawo krwi" ...
aj dziewczyny musialam do was wleciec prawie sie poplakalam ze szczescimam pozytywny test owulacyjny, moze cykl nie stracony, nie wazne, wazne ze mam owulacje ( bo mam jak test pozytywny czy niekoniecznie) wiec moze wszystko wraca do normy
to teraz znawczynie slucham wczoraj tesy negatywny ale milosci i tak byly dzisiaj test pozytywny to kiedy powinny byc milosci?
rozmawiałam z WISIEŃKĄ- bedzie miała córkę na 100%)
![]()
Nigdy już nie będziesz sama
własnie tak..... ale pamiętaj....