reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula a to tydzien po owulce jak zrobisz progesteron to bedziesz miec pewnosc? ja sie nie znam na tym zupelnie, hmm ja narazie zadnych dodatkowych badan nie robie ale mam nadzieje ze ta owulka bedzie

reklama
Ja tak monitoruje cykle juz ponad pół roku. zawsze ok 21-22 dnia cyklu robie progesteron i juz wiem czy są szanse czy nie ;) jestem jakaś pełna wiary w tym cyklu bo tem ładnie skoczyła;-)

halo mary jak nastawienie przed jutrzejszą wizytą?

oki napewno rano wskocze i napisze, ale jakos dalsze badania odpuszcze, najwyzej w przyszlym cyklu zrobie ten progesteron, a jaki jest koszt tego badania?

Jestem kobitki. Nie nadrabiam bo musze cos iśc zjesc a napisze tylko co z usg. A więc z Usg 4d nici, mała ułozyła się dupką do góry a główkę wtuliła w łozysko. Jedynie udało się potwierdzic płec. Dziewczynka:biggrin2:A więc nasza Emilka:biggrin2:Nie robilismy pomiarów bo to zrobi mi gin na wizycie a teraz miał być filmik i buźka. Oddali nam za to kasę za całośc badania. 200 zł. Teraz od nas zalezy czy bedziemy jeszcze raz próbować. Rozsmieszył mnie gin na wejściu pyta mnie Ciąża? A ja się pogłaskałam po brzuchu i mówie. Tak sadze panie doktorze:-D

reklama
Ojeju, zasnęłam na kanapie... :szok:

Ewula - nie mogę się doczekać wizyty! :-) Na pewno dam znać zaraz po. Chciałabym tylko wiedzieć, że jest pęcherzyk i że wsio OK...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry