reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURKA- dobrze wiem co czujesz...oj wiem.
wspieram!!

SOL- ja dziś też woskowanie bede robić-teraz dzieci jedzą ,zaraz kąpanie i spanie a Tom za godzine na siatkę idzie to sie spokojnie ze sprzetem w salonie rozłożę :))

reklama
Dzięki Mamuś. Ty mnie rozumiesz, bo Ci się już nie raz żaliła... Coś tak czuję, że mi się po prostu naturalnie nie uda zajść w ciążę. Mój gin powiedział, że jak hsg i clo nie pomogą, to będziemy działać, bo mnie chłopina nie chce w lata wpędzać i powiedział, że ze względu na moją tarczycę im dłużej będę się starać tym trudniej będzie mi zajśc :(

RURKA- dobrze,ze masz takiego gina co nie chce czasu tracic tylko działa kochana!!
bedzie dobrze i Ty utulisz swojego maluszka do serca!! tylko to czekanie dobijające strasznie!!!

MARY- witaj kochana-u Ciebie coś czuje też bedzie babeczka :)

Mamuś - hej kochana! Jak dzionek? Wybrałaś te storczyki? :-):-) Ale fajnie by było, jakby to była dziewczynka, choć przyznam, ze jeszcze o tym nie myślałam. ;-)

Oliwka - bardzo mi przykro z powodu tej trudnej sytuacji!!! :-( Ale to dobrze, że macie kuratorkę po swojej stronie! Oby tylko to nie trwało długo!

Młodam - powodzenia jutro na wizycie!

Pok, Gumisia - a ja się dołączam do kopów! :-D;-) No jasne, ze o Was myślimy i pytamy! Wlatywać, proszę, i pisać co u Was! :tak:

Rurka, Sol, Palemka, Jos, Wiolka, Balbinka, Boogie, Asionek, Ewula i wszystkie babeczki - heeej!

Ja strasznie jestem dziś zmęczona i ziewata... Ale mam już weekend, a jutro wizyta! :-):-):-)

MARY- &&&&&&&&&&&&&&& za wizyte jutro !!! bedzie si!

a co do storczyków to pewnie ,ze upiłam :) i do tego doniczki :))

EWULA- witaj kochana :)
moje dzieci dziś 2/3 dnia na powietrzu :)) myśle ,ze nie ma co panikować...ja też rocznik czarnobyla-mnie też nic nie ruszy a dzieci wyssały ochronę z moim mlekiem wiec też jest si:)))

o i jestem jeszcze z wami na chwilke, od jutra wracam do pisania mgr wiec znowu bede z doskoku to dzis trosze z wami posiedze:) maz obiadek dotal i mam troszke czasu dla siebie
rureczka ja tez taka zrezygnowana ale wyszedl mi pozytywny owulacyjny dzisiaj wiec nadzieja sie urodzila:) zobaczymy a ty masz racje jak sie naturalnie nie uda to trzeba pomoc naturze, a teraz coraz czesciej slysze ze lekarze juz nie czekaja tak dlugo i wczesniej podejmuja jakies dzialania, ale trzymam mocno kciuki :)
wlecialam na liste staraczek sol, najszybciej wiola za 4 dni, wiolu kciukaski rowniez:)

reklama
Gumisia trzymam &&&&&&&&&&&& u mnie test owu był pozytywny w niedziele. w pon idę na progesteron to dowiem sie czy faktycznie owulka była

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry