reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rozmawiałam z WISIEŃKĄ- bedzie miała córkę na 100% :))

Yuppi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

mama, a powiedz mi, bo jesteś bardziej obeznana - endometrium przy monitoringu owulacji - 1 pomiar 0,5 cm, po 2 dniach 0,65cm, po 3 dniach 0,95cm i po kolejnych 3 dniach 1,45 - czy tu jest ok czy mogło być lepiej??? Bo nad tym się nie zastanawiałam

mama - to pierwsze - podobno boli pierońsko :sorry: bo po bikini już się popłakałam :-p

balbinka - wg mnie ładne endo :tak:

Cześć kochane babki!!! :happy2::happy2:

Mam już weekend!!! :happy2::happy2::happy2::-D:-D:-D:-):-):-) Wróciłam właśnie z pracy - po pracy M. mnie zabrał na obiad do restauracji i już właśnie jestem. :-) Lecę tylko pranie wstawić i zaraz nadrabiam! :-)

Wisieńka - wielkie gratki z powodu małej Wisieneczki, kochana!!! :*

Yuppi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

mama, a powiedz mi, bo jesteś bardziej obeznana - endometrium przy monitoringu owulacji - 1 pomiar 0,5 cm, po 2 dniach 0,65cm, po 3 dniach 0,95cm i po kolejnych 3 dniach 1,45 - czy tu jest ok czy mogło być lepiej??? Bo nad tym się nie zastanawiałam

BALBINKA- masz przepiękne endo!!!!!! daj troche :))

SOL- Nika i Młoda mają mieć chłopców,Pralinka jeszcze nie wie..
co do pach to raczej nie dasz rady sama...tam włoski rosną w 3 kierunkach i nie nałozysz sobie sama bo sie polepisz;/
to jest jedyne miejsce gdzie ja gole-tez nie dam rady sama sobie zrobić...

JOS- kochana ,no dobre wieści :))

reklama
Nie nadrabiałam, ani siły nie mam ani chęci.

Gumisia cześć Kochana:** ja mam od kilku dni identyczne odczucia jak Ty... ale może to dlatego, że ciągle rozdrażniona jestem, jakaś taka nieswoja... ta spóźniona @ tak mi namieszała w cyklu, że teraz nie wiem, kiedy się mam owulki spodziewać i niby coś tam działamy, ale cała ochota na to działanie mi przeszła. Jakoś straciłam motywację. Jeszcze po wizycie u gina robiłam sobie jakieś nadzieje, a teraz już tylko czekam do kwietnia na to hsg a później na clo. Jak to nie pomoże, to się zastanowię nad innym rozwiązaniem, bo w marcu minie 7 miesięcy naszych starań. I dłużej czekać nie mam zamiaru.

Poczku a u Ciebie kiedy testowanie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry