reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzwoniła kuratorka:)))
Była u matki i rozmawiała z siorką,ta jej powiedziała WSZYSTKO!
Jutro rano mi opowie ze szczegółami,mam się z nią spotkać:)
Wygląda na to,że będzie dobrze:)

No ja Ci przecież pierwsza to powiedziałam :-D;-) W dobrych wieściach jestem super prorokiem HA! :cool2:
A teraz marsz coś zjeść, uśmiechnąć się i kupić coś dla siorki do pokoju!

Ja powoli się szykuje, bo mój ukochany wraca już z Poznania i zaraz potem jedziemy do Wrocławia po mojego jeepa. Mam nadzieje, że mechanicy nic nie spitolili i teraz pojeżdżę nim dłużej :cool:

reklama
mam doła...:-(

KAROLINA: cieszę się, że to wszystko tak szybko nabrało kształtów, już wiesz czego możesz się spodziewać i co Cię czeka, wiadomo, że wszystko jest po Twojej stronie i do lepszego bytu dziecka sąd się zawsze przychyla :tak:

a teraz to cicho i wszyscy zajęci... ech, chyba idę spać...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - siostra cioteczna dzwoniła do mnie z ministerstwa (o tym sza) i jest rozporządzenie do podania w mediach że chmurka znad Japonii dotarła już nad Polskę i zaleca się ograniczenie wychodzenia z dziećmi na dwór. Poziom promieniowania nad całą polską wzrósł (o ile - nie podają) bynajmniej są to już śladowe ilości - niemniej jednak są. Zalecenie dotyczy ogólnie ludności a w szczególności dzieci i ciężarnych - żeby nie przebywać na dworze dłużej niż jest to konieczne.

Lepiej tak - chociaż paranoidalnym było by nie wyjście do sklepu jak w lodówce pustki :-p :-)
Wg naukowców sami więcej promieniowania produkujemy niż jest w tej chmurze - niemniej dzieci są bardziej podatne - szczególnie te w brzuszkach i to ich należy bardziej pilnować :tak:

palemka - o dzieci bardziej chodzi bo dorosły "przełknie taką dawkę i nic mu nie będzie ;-)

Moja mama mi opowiadała że jak podawali w 86 roku informację o Czarnobylu i że doszło nad Polskę to spałam smacznie w wózku na dworze a potem pojechaliśmy po jodzik :-p Ale tamto a to to niebo a ziemia ;-)

Sol,no to pięknie...Byle bez paniki.
Mi już lepiej,zaraz pojadę na obiado-kolację.
Jutro będę wiedziała więcej,dam znać.
Just przykro mi Kochana z powodu mieszkania ale jestem dobrej myśli.Posiedzę i poszukam czegoś dzisiaj i jutro:)
Jakby co to jestem pod telefonem,pisz:)
Dziękuję WAM WSZYSTKIM za wsparcie i słowa otuchy mimo,że nie na temat:)

Co do chmurki z Japonii to na tvn24 piszą:
http://www.tvn24.pl/-1,1696798,0,1,radioaktywna-chmura-zmierza-w-strone-polski,wiadomosc.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem
sory dizewczyny z etak zniknelam ale padla mi batreria a jak poszlam szukac ladowarki to maly wstal i juz nie wrocilam, od razu go ubralam i szybko wio na dwor

sol : a kiedy ta chmurka dotrze nad francje, wiesz moze? :))))) bo u nas bardzo cieplo i bardzo chcialabym spedzac pol dnia na powietrzu :) u nas teraz 18 stopni, a o 15-16 bylo 20 :)

mama : super ze zakupy udane :)
pok : nie ma za co :)
asionek : idem :)
balbinka : sliczny groszek lekoman :)
oliwka : uszy do gory i do boju! wierze ze bedzie dobrze, ze sad wybierze dobro dziecka, a nie "prawo krwi" ...

KAROLINA: odpuszczam na dzisiaj szukanie... leżę i mam dość, fizycznie jest ok, ale psychicznie mam lekką wysiadkę :-( zjedz Kochana, zjedz, na głodzie długo nie pociągniesz, siły muszą być!

SOL: dzięki za info, odpuszczam spacer jutro

reklama
aj dziewczyny musialam do was wleciec prawie sie poplakalam ze szczesci:) mam pozytywny test owulacyjny, moze cykl nie stracony, nie wazne, wazne ze mam owulacje ( bo mam jak test pozytywny czy niekoniecznie) wiec moze wszystko wraca do normy:) to teraz znawczynie slucham wczoraj tesy negatywny ale milosci i tak byly dzisiaj test pozytywny to kiedy powinny byc milosci?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry