reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie mogę się z nią kontaktować,mam zakaz od matki:(((
Co do kuratorki to jest po naszej stronie.Dzwoniła do mnie,czeka na papiery z sądu i atakuje.
Wzięłam neopersen forte ale nic nie daje,łzy same lecą,głowa boli,tabletki nie działają:( Dam jakoś radę.

reklama
oliwka jaki zakaz od matki??? zakazać kontaktów bądź ograniczyć można tylko wyrokiem sądu!! To też świadczy na niekorzyść Twojej mamy w walce o małą...

Co do kuratorki to jest po naszej stronie.Dzwoniła do mnie,czeka na papiery z sądu i atakuje.
Wzięłam neopersen forte ale nic nie daje,łzy same lecą,głowa boli,tabletki nie działają:( Dam jakoś radę.

:szok::szok::szok:

Na prawie to się nie znam, jestem po polibudzie IŚ, ale wydaje mi się, że jest tak jak napisała kocurek - tylko wyrok sądu może zakazać kontaktów.
Jak kurator(ka) jest po Twoje stronie to już zadba o to aby Oliwka była szybko przy Tobie :tak: Mi na ból @ pomaga ketonal, ale jest na receptę :crazy:
Na poprawę humoru kup słoik nutelli i zasłodź się tak, aż Ci uszami będzie wychodzić - działa! Gdyby nie @ to na uspokojenie fajna jest gorąca kąpiel z różnymi olejkami :rolleyes:
Albo, albo!!! Jak malpokwy ból przejdzie to pójdź na zakupki i kup coś siostrze na nowe jej mieszkanie - ucieszy się a Ty będziesz miała radochę z zakupów i troszkę zapomnisz o smutaskach
:rofl2:

hej jestem ale tylko na chwile...
nie ma mnie bo pol dnia net mi nie dzialal a teraz chodzui ale muli jak cholender...i szkoda mi nerwow na niego.
co do testujacych to ja mialam suwaczek ale zadna dziewczyna nie pisala kiedy testuje wiec narazie suwaczek pusty...napiszcie mi priv kiedy chcecie testowac to zrobie nowa liste.
buziaki
milego wieczoru pa

asionek doskonale rozumiem te nieprzyjemności kibelkowe :(((( ale muszę powiedzieć, że odkąd zaczęłam litrami zieloną herbatę pijać (jakoś od 2 tygodni) to czuję poprawę ..... może i u Ciebie by zadziałało....

to moze i ja zaczne pic , bo sie wykoncze normalnie :((((

mlodam : bedzie git, nie ma innej mozliwosci :)
just : kciuki za mieszkanko, wierze ze cos znajdziesz, jest duzo ofert wiec lepek do gory :)
paulina : super kiecka! sama bym taka chciala :)))))))))))))))))))))))))))))
asionek : no niestety, bardzo to czesta ciazowa przypadlosc
na nastepnej wizycie powiedz ginkowi i niech ci zapisze saszetki do rozrobienia i picia FLORAX! sa dozwolone w ciazy*ja mialam zpaarcia calmy czas i bralam to na biezaco i bardzo pomoglo
nie ma sensu sie meczyc :)

oo dobrze wiedzeic , zaptam gina jak bede na wizycie :) dzieki !!

wisienka : uwielbial legginsy +tuniki :)
a ksiazki po frankowemu czytam

balbinka : usmialam sie z groszka lekomana :)))))))))))))))))

tiaaa ciekawe kiedy ja na luzaku zaczne czytac ksiazki po fr ?? ;))

Asionek-no zaparcia to najgorsza przypadłość w ciąży- ostatnio gin na mnie prawie nakrzyczał że się tak meczę i niestety trzeba było zmienić dietkę-mniej słodyczy, więcej wody mineralnej, jogurtów, polecam też musli do chrupania ;)

Pok-po siódme przesadzasz;)-ja jestem głównie na tym wątku aby was dopingować (staraczki), poza tym dobrze mi tu;)

no dieta to ja od poczatku staram sie zeby byla taka na zaparcia ...i nic ne daje :/ od czasu pierwszych tyg. ciazy sie mecze i mam dosc

jos, to specjalnie dla Ciebie foty mojego lekomana :-D

Tutaj Groniu myśliciel :rolleyes:

03e645233f1341f9med.jpg

a tu już aktualny ze swoją siostrą Dynią ;-)

0895c31f1f945a6dmed.jpg

jejku jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie no zakochalam sie !!! :)

Dotarłam jakoś do domu z Ninką.Mała płacze,nie wiem jak jej wytłumaczyć,że Oliwii(siorki mojej) nie ma i dlaczego tak nagle zniknęła.
Jestem w szoku,nie mogę się otrząsnąć...Pani kurator obiecała,że najpóźniej w piątek będzie robić wywiad...podejrzewam,że w poniedziałek w sądzie zapadnie decyzja co dalej.Szkoda mi małej,musi jej byc cieżko bo nie chciała wracać,płakała,matko jak ona płakała...nie mogę zapomnieć.Obiecałam jej,że wrócę po nią,że jej nie zostawię.
Jak na złość @ się rozkręciła i brzuch boli jak cholera a z tego wszystkiego zapomniałam o wyżebranej wizycie u lekarza i nie poszłam.
Nie wiem jak się uspokoić.

oby jakis zyciowy kurator sie trafil!! teraz to najwazniejsze , bo od niego bedzie duzo zalezalo
a co do zakazu to sorki , ale mam sobie moze zakazywac :/ to twoja siostra i masz prawo i sie z nia widywac i z nia kontaktowac :) a mama sobie moze straszyc , raczej ty mozesz jej powidziec , ze bedziesz sie starala w sadzie o zakaz widywania , a nie na odwrot
glowa do gory bedzie dobrze !!!

Wiem,że mam prawo ale wolę małej oszczędzić widoku awantury.
Babcia da jej jutro zadzwonić do mnie jak matki nie będzie.
Niestety nie osłodzę się nutellą bo nie mogę jeść,mam ściśnięte gardło od 2 dni,nie czuję głodu,mdli mnie.
Ketonal mam ale nie działa,nic nie działa.
Mąż ma wrócić przed 18 i pojedziemy na kolację bo każe mi jeść na siłę,zobaczymy czy coś przełknę.
Co do zakupów to by mnie zdołowały bo wczoraj z siorką biegałam i jej kupowałam ubrania(była z jednym kompletem na zmianę).
Narazie sprzątam troche ale bez entuzjazmu.Próbuję się czymś zająć.

Jestem dziewczyny

oliwka bądź dzielna kochana. Musisz sie trzymać dla twojej siostry.

pok i gumisia ja tez staram sie nadal i to o pierwszą dzidzie więc nie zostałyście ostatnie. Głowy do góry.

pok jestem na podobnym etapie co ty. Owulka juz chyba była. najpewniej w niedziele. Test owu w piątek był negatywny w niedziele juz pozytywny a we wtorek juz tempka skoczyła. Pierwszys raz tak mam ze taki wyraźny skok dziś mam tm. 36.9. więc juz sie napaliłam:zawstydzona/y: cycochy juz bolą ale zawsze bolały w drugiej fazie więc to chyba nic nie znaczy. Dziś zaczełam brać dupka. a ty bierzesz progesteron w tym cyklu?

hehe mamitka ty to potrafisz usmiech na twarzy wywolac:) a jak u ciebie cykl? na jakim etapie jestes?

Gumisia- ja mam dziś 4 d.c. jestem juz po @-trwała 2 dni jak zwykle;/
teraz w piatek jedziemy do rodziny na Pomorze i wracamy w ndz.i od ndz.bedziemy działać:) a w poniedzialek zaczynam testy owu robić:) no i oczywiscie nowy cykl -nowe nadzieje....

WIOLA- ja bede testować 18 kwietnia(19 Tom ma urodziny moze sie uda;) )

OLIWA- wspołczuje i siły do walki życzę!!!

ja napisalam tamtego posta i już Kasia byla wiec nawet nie zdążylam kawy dopić...potem plac zabaw i teraz dzieci wyczerpane wypiły Kubusia i bajkę ogladaja a ja sie biore za obiad bo za pol h bedzie Tom.

Dzwoniła kuratorka:)))
Była u matki i rozmawiała z siorką,ta jej powiedziała WSZYSTKO!
Jutro rano mi opowie ze szczegółami,mam się z nią spotkać:)
Wygląda na to,że będzie dobrze:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry