reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
po pierwsze.
nikt za mna nie teskni, nikt o mnie nie dopytuje :( az taki ze mnie wrzód na tyłku? :(

po drugie.
mama pytalas wczoraj jak sie sprawy maja. ano pokluwa mnie jajnik, na ktorym gin zobaczyl cyste. czasem pokluje tez drugi. tempka ladna. cycki bola. Czyli poki co wszystko jak w kazdym cyklu. do testowania jakies 10 dni.

po trzecie.
czy ktoras slyszala o tym? Buy Conception Kit for Couples – At Home Conception System for Men and Women ?

po czwarte.
tak czytam co dzisiaj napisalyscie i po suwaczkach widze, ze to juz bardziej watek wystaranych niz staraczek i tak mi sie gorzko zrobilo. Bo nawet jak staraczki, to dzieci maja i o nich rozmawiaja i nijak sie w temat nie wkrece.

po piate.
absolutnie nic mi sie nie chce. roboty duzo i zaczynam sie nudzic ale dupska zwlec mi sie nie widzi.

po szóste.
buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asionek-no zaparcia to najgorsza przypadłość w ciąży- ostatnio gin na mnie prawie nakrzyczał że się tak meczę i niestety trzeba było zmienić dietkę-mniej słodyczy, więcej wody mineralnej, jogurtów, polecam też musli do chrupania ;)

Pok-po siódme przesadzasz;)-ja jestem głównie na tym wątku aby was dopingować (staraczki), poza tym dobrze mi tu;)

poczku mamy podobne odczucia:( ja tez jakos tak nie umiem sie tu ostatnio odnalezc, jak wlatuje na chwile przywitam si to czasem nawet nikt mnie nie zauwazy i tak jakos smutno :( wiekszosc wystarana albo z dziecmi wiec ciezko sie zlapac jakiegos tematu, a ze swoimi wtpliwosciami i pytaniami jakos tutaj nie pasuje, wiec wlatuje raz na kilka dni ewentualnie jak mam czas podczytuje

pok : dostaniesz po doopsku, chcesz? :)
ja sie nie dopytuje o ciebie bo mam ciagle wrazenie, ze wlatujesz na forum na chwile i nawet nie zobaczysz posta, bo bedzie juz 30 stron dalej... ze ciagle zabiegana nawet przez mysl ci nie przejdzie zeby doczytywac
ale mysle o tobie, co tam sobie porabiasz w CH :)
i jaki tam wystarany watek, stety-niestety ale staraczek to tu jeszcze jest duzo :)
co do tego kitu to niestety nie znam...
a co do tematu dzieci... rozumiem cie, no ale coz... dla mam temat dzieci to jest codziennosc, a nierzadko 100% naszego dnia (oprocz mam pracujacych rzecz jasna)
moze ciezko ci sie wkrecic, ale za to jaka ilosc przydatnych info :)

POK co Ty kobietko gadasz??? Tak samo Gumisia... Co Was napadło :szok: Bo na pewno nie świstak ;-)
Pok, ja nie miałam z tym cudem do czynienia i pierwszy raz widzę. No ciekawa jestem czy wart tej ceny ;-)

A swoją drogą to ja ani wystarana ani dzieciata (no chyba, że masz na myśli moje psy hahahaha), także według Ciebie też tu nie pasuję???:-(

A Groszek... Tak, to jest artysta. Modli się teraz nad miską i już patrzy na półeczkę z tabsami. Ale już powiedziałam, że prochy dopiero po posiłku :tak: To pies, który nie zje, jak mu telepator nie gra. Je przed TV, psie chrupki muszą być w czymś obtoczone bo inaczej gnojek nie podejdzie nawet... No urwanie głowy mam z nim
;-)

jos, to specjalnie dla Ciebie foty mojego lekomana :-D

Tutaj Groniu myśliciel :rolleyes:

03e645233f1341f9med.jpg

a tu już aktualny ze swoją siostrą Dynią ;-)

0895c31f1f945a6dmed.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry