just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
niebieska kuna melduje się... ale mało entuzjastycznie, kolejne mieszkanie mi przepadło 

:-(

:-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-(
tyle zapamiętałam :-(
... i tak sobie myślę coby kupić przez internet 
Młodam-no niestety nasza waga będzie teraz piąć się w górę-ale wszystko dla dobra naszych maluszkówja mam ok 5-6 kg do przodu
a pisałaś wczoraj że męczy cię zgaga-polecam zimne mleczko do picia-albo tabletki rennie owocowe do ssania (lub miętowe)-no i musiałabyś sama po sobie zobaczyć co ją wywołuje-ja ostatnio zauważyłam że ocet i kiszone rzeczy-odpadają bo się potem męczę, aha i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
a co myslicie o takiej sukience na ślub brata?
MAMA LICIOUS NOWE CIAZOWA SUKIENKA BOMBKA M 38 (1521804050) - Aukcje internetowe Allegro
asionek witaj
paulinka sliczna kieca, ja mam spodnie z tej firmy i dobra jakośc i dobrze się noszą
niebieska kuna melduje się... ale mało entuzjastycznie, kolejne mieszkanie mi przepadło:-(
oliwka ............![]()
mlodam a ja bladego pojęcia nie mam ile ważę :-) nie wiem ile ważyłam przed ciążą i jeszcze w ciąży na wagę nie weszłam![]()
asionek witaj))) jak się czujesz? jak Twoje sprawy z jelitami bo ostatnio nastraszyłaś jakąś operacją po porodzie
tyle zapamiętałam :-(
paulina śliczna kiecka - uwielbiam szarości
wiecie co .... może mnie ofukacie, żem leniwa aaaale nie mam zdrowia zakupów ciężkich zrobić w tym tygodniu ... wymiękam już w tej ciąży... i tak sobie myślę coby kupić przez internet
![]()