reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwka ............ :(

mlodam a ja bladego pojęcia nie mam ile ważę :-) nie wiem ile ważyłam przed ciążą i jeszcze w ciąży na wagę nie weszłam :-D

asionek witaj :)))) jak się czujesz? jak Twoje sprawy z jelitami bo ostatnio nastraszyłaś jakąś operacją po porodzie :szok: tyle zapamiętałam :-(

paulina śliczna kiecka - uwielbiam szarości :tak:

wiecie co .... może mnie ofukacie, żem leniwa aaaale nie mam zdrowia zakupów ciężkich zrobić w tym tygodniu ... wymiękam już w tej ciąży :zawstydzona/y: ... i tak sobie myślę coby kupić przez internet :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Kocurek a kartę ciąży masz? bo mnie o wagę pytała by tam wpisać :-)
Paulina Ja nie narzekam, że waga na +. Ja się cieszę że w końcu coś doszło, bo bałam się już że coś nie halo, że tyle czasu i nic ;-)
sukienka łandna :-) ja na czerwiec będę coś potrzebować, bo komunia chrześniaka no i na 1 października bo wesele kuzynki K. Mimo, że będę za stołem siedzieć ale w czymś trza iść.

mlodam ano karty jeszcze mi nie założono.. teraz mam wizytę 29 marca to będę o nią gwałtować bo 30-go kazali z tą kartą się meldować do USG :)

mlodam a czemu będziesz na tym weselu siedziała za stołem?????
Obdzwaniam szkoły średnie w okolicy, oho otwieraja nowe technikum ekonomiczne i LO. 14 dni otwarte to się przejdę. Młodemu wybór się zwiększa

jestem :)

oliwka : kurka... bardzo mi przykro. i naparwde mam nadzieje, ze da sie sytuacje zmienic, i ze odzyskasz siostre !!!!!
nie wiem jak wyglada prawo w polsce, ale czy twoja siostra jets juz w takim wieku by moc byc swiadkiem, przesluchiwana? i zeby sama mogla wyrazic sowje zdanie z kim chce mieszkac?

balbinka : widze nie tylko mnie dzis naszlo na zakupy :)))))))))))
skorzystalam z moich 2 godzin wolnosci, poczulam sie jak na... wagarach ! cos gdzies se odbywalo w danym miejscu, gdzie ja powinnam normalnie byc, a mnie tam nie bylo. mialam full czasu i zadnego okreslonego celu! :)))))))) CUDOWNIE :)))))
poszperalam troche w ksiegarni io kupilam kilka ksiazek wychowawczych i jeszcze wskoczylam do prodmodu po sweterek i 2 bluzki :)
teraz mlody spi a ja kawa i relaks, pogoda super wiec jak tylko wstanie to wychodizmy na plac zabaw!

mama : przyjemnosci kwiatowych:)
mlodam : fajnie, ze wpadlas :) u ciebie juz 21 tydz. leci!!! wow :) ale czas zasuwa :)))))))))))

zapomnialam co mialam napisac innym dziewczynom... :(

Wisienka no bo wiesz, żałoba jeszcze. a i szczerze nie mam jakoś na zabawy ochoty. Może wiele osób tego nie praktykuje, ale dla mnie to istotne.
Kocurek mi założyła na 2 wizycie jak serduszko pikające zobaczyła. 10 t to był.
josephineale święto z tym wolnym hihihi :-) nom, zleciało nie wiadomo kiedy. Oby nadal było git.

Ostatnia edycja:
reklama
Młodam-no niestety nasza waga będzie teraz piąć się w górę-ale wszystko dla dobra naszych maluszków;) ja mam ok 5-6 kg do przodu;)
a pisałaś wczoraj że męczy cię zgaga-polecam zimne mleczko do picia-albo tabletki rennie owocowe do ssania (lub miętowe)-no i musiałabyś sama po sobie zobaczyć co ją wywołuje-ja ostatnio zauważyłam że ocet i kiszone rzeczy-odpadają bo się potem męczę, aha i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

a co myslicie o takiej sukience na ślub brata?

MAMA LICIOUS NOWE CIAZOWA SUKIENKA BOMBKA M 38 (1521804050) - Aukcje internetowe Allegro

ja sie nie waze nawet , bo widze po brzuchu , ze mam wiecej :)
a sukienka super !!! i cena bardzo atrakcyjna :)

asionek witaj
paulinka sliczna kieca, ja mam spodnie z tej firmy i dobra jakośc i dobrze się noszą

hej Wisienka :)

niebieska kuna melduje się... ale mało entuzjastycznie, kolejne mieszkanie mi przepadło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-(

kurka ty to masz z tym mieszkaniem :( oby w koncu cos sie znalazlo !!

oliwka ............ :(

mlodam a ja bladego pojęcia nie mam ile ważę :-) nie wiem ile ważyłam przed ciążą i jeszcze w ciąży na wagę nie weszłam :-D

asionek witaj :)))) jak się czujesz? jak Twoje sprawy z jelitami bo ostatnio nastraszyłaś jakąś operacją po porodzie :szok: tyle zapamiętałam :-(

paulina śliczna kiecka - uwielbiam szarości :tak:

wiecie co .... może mnie ofukacie, żem leniwa aaaale nie mam zdrowia zakupów ciężkich zrobić w tym tygodniu ... wymiękam już w tej ciąży :zawstydzona/y: ... i tak sobie myślę coby kupić przez internet :zawstydzona/y:

mam okropny problem z zaparciami teraz i wymiekam na kibelku :( i nie wiem czy po porodzie ( znaczy pewnie na stowe tak znajac moje szczescie ) nie pojde na usuniecie hemoroidow , bo cos czuje , ze sie juz robia , albo nawet juz sa :/ przewalone normalnie ile my kobiety mamy problemow
a lenistwem to sie nie przejmuj :) tez mam takie dni ... czasami dam rade sie zebrac do kupy , a czasami nie :) mam wyrzutu sumienia rzecz jasna , ale staram sie je odsuwac od siebie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry