reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil ja jeszcze wymiotuję co rano, a zdarzają się dni z mdłościami na okrągło. Ale chlustało ze mnie gdzieś do 20tc tak ostro
made ja chyba bym skorzystała
oliwka ja nie w temacie ale współczuję

reklama
Wisienko to ostro u Ciebie, ojojoj.......Trzymaj się kochana i mam nadzieję, że jednak niedługo wszystko przejdzie!

Oliwko współczuję mocno choć też nie do końca znam temat. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

Ja uciekam spać, bo zaczęłam się za bardzo denerwować, jak nie wyluzuję to odezwę się dopiero po wizycie 31 marca, bo nie chcę drążyć tego tematu. Nie mam innego wyjścia jak czekać. Dzięki za wsparcie i buziaki dla Was! Oliwka trzymaj się!

Witam gorąco niewitane dziewczęta :happy2:
Oliwka, kurde bele przykro mi bardzo :-( Takie nasze dupowate prawo. A najgorsze jak słyszę słowa "...dla dobra dziecka". Nasz kraj robi wszystko dla dobra przestępców, złodziei i całego marginesu społecznego wrrrrrrrrrrrr Trzymam kciuki za szybką rozprawę a przede wszystkim za to, aby siostra jak najszybciej z Wami zamieszkała

A ja po internetowym szaleństwie zakupowym :-D Do piątku wszyscy kurierzy powinni się u mnie zameldować :tak:

kocurzyca, balbinka- posikałam sie z Waszego porannego apelu...łaaaaaaahaaahaaah:nerd::szok::-D:-):-p:angry::baffled::sorry2::happy2::confused::nerd::-):-):-D:-D:-Daahaaa!!!
kot w kurniku !!! Trzymajcie mnie !!!! Sikam !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej kobietki-witam się popołudniowo-u mnie dziś przepiękne słoneczko
Lil- nie czytaj nic i się nie denerwuj-bo zaszkodzisz maleństwu-wpadaj na bb my cie tu pocieszymy;)
ja osobiście czuję się lepiej-może to przez to siedzenie na słoneczku na podwórku codziennie;)

Oliwka-bardzo mi przykro,niestety posiadamy beznadziejny system prawny, trzymam kciuki aby wszystko poszło w pomyślną stronę

Wiolka-brawo za wytrwałość-zobaczysz będzie lepiej z histerią małej- to w sumie podobnie jak odstawialiśmy smoka małemu-odcieliśmy końcówkę i powiedzieliśmy że kotek popsuł 1dzień-prawie nic nie jadł i nie spał, dopiero wieczorem padł, 2 dzień zaczął jeść i padł na drzemkę w ciągu dnia, ale dalej wołał smoka,3dzień-miałam dość histerii i kazałam mężowi kupić smoka jak będzie wracał z pracy a on mi powiedział że damy radę i dnia 4 moje dziecko zaczęło wracać do normy-bez smoka! także głowa do góry-twarde postanowienie-pamiętaj że nie będzie łatwo . dzięki takiemu nastawieniu kilka razy przyjemnie się rozczarowałam;) np. jak odchodziliśmy od butli-myślałam że znów będzie tragedia-a tu moje dziecię nawet nie zapiszczało-okazało się że to ja byłam bardziej przywiązana do butli niż on;)

oki pozdrawiam i ślę fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

made a ja nie wiem czy bym szła na kolejne badanie, skoro w 1 wyszło wszystko OK. Ja miałam jedno takie i kolejnego nie robiłam. Ale to kwestia każdej z nas. Niejedno przezłyśmy i mamy pier....ca na innym punkcie ;-)

Hej palemko! jak tam winko? mniamuśne? jakie było? ojjjj jak ja bym się napiła winka. mniammmm

a nie pamiętam, czy Wam pisałam, że moja waga to wiecznie w miejscu stała. i nawet w ubiegłym tygodniu taka jak wcześniej. Ja tu w pon staję na wadze w ubraniu i po śniadanku a tu gdzieś 3 kg więcej :-)

Ostatnia edycja:
Młodam-no niestety nasza waga będzie teraz piąć się w górę-ale wszystko dla dobra naszych maluszków;) ja mam ok 5-6 kg do przodu;)
a pisałaś wczoraj że męczy cię zgaga-polecam zimne mleczko do picia-albo tabletki rennie owocowe do ssania (lub miętowe)-no i musiałabyś sama po sobie zobaczyć co ją wywołuje-ja ostatnio zauważyłam że ocet i kiszone rzeczy-odpadają bo się potem męczę, aha i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

a co myslicie o takiej sukience na ślub brata?

http://allegro.pl/mama-licious-nowe-ciazowa-sukienka-bombka-m-38-i1521804050.html

hehe usmialam sie z waszego rannego komunikatu :)

palemko teraz spi ale ja juz spac nie moge... a w nocy nie dala pospac bo nie dalam jej cyca i plakala 3 h.Lukasz dzis na rzesach do pracy poszedl.

oj wspolczuje i zycze szybkiego oduczenia od cyca !! :)

hej
witam sie i ja :) ale za chwile spâdam - szykowac siebie i mlodego do "zlobka"
dzisiaj zostanie sam 2h :)

mama : zebys ty wiedziala jak ja rozumiem o czym ty mowisz! mialam tak wczoraj :)
a dzis 2 pobudki o 2 i ok. 7 i juz gorzej sie czuje :) ale u mnie tak juz jest ... czas sie z tym pogodzic :)

wiolka : dobrze zrobilas! zycze wytrwalosci, zgadzam sie z mama, poplacze troche a jak zrozumie to pluc sobie na pewno nie pozwoli szarpac po nic godzinami tylko polozy sie smacznie spac :)

juz 2 h ?? fajnie , w takim razie milego dnia i powodzenia :)

Witam się i ja i idę zobaczyć co tam u Was! Ja zaczynam się super czuć, nie wiem martwić się czy się nie martwić - mdłości powoli mijają, ale nie wiem czy to nie za szybko.

mi dokladnie w tym samym tyg. co tobie przeszlo wszystko i do dzis jest ok .... tez sie martwilam , ale kurcze nie jest nigdzie napisane , ze musimy zdychac do konca 12tc i ani minuty wczesniej :)
wiec glowa do gory , musi byc dobrze !!!! ja czekam na wizyte z USG genetycznym 5 marca ...

Witajcie. Ja po badaniu-przeżyłam- wyniki powinny być jutro. Majka już odstawiona od cyca więc tylko czekam. Chociaż powiem szczerze że kusi mnie czasem żeby jej dać ale jak chcę jeszcze dziecko to niestety trzeba zrezygnować, ale ona ma już roczek to w sumie krzywdy jej żadnej nie robię:-D

mysle , ze Maja juz jest w takim wieku , ze nie musi jesc cycka :) pozniej moze byc gorzej z odstawieniem jak dziecko bradziej kumate :) takze powodzenia i trzymam kciuki za wyniki !!! :)

Dziewczynki, a ja mam dylemat, nie wiem co robić. Dotyczy to badania genetycznego, które mam mieć dzisiaj w prywatnej klinice, otóż będąc w szpitalu takie badanie zostało przeprowadzone i według pani doktor wszystko jest w porządku, przezierność, przegroda nosowa, wszelkie wymiary tudzież obwody dzidziusia, łożysko i serduszko również... Nie wiem czy jechać do tej kliniki czy nie...?

lil - mieszczę się na razie we wszystkie :-D A Ty nie czytaj takich informacji, bo każda ciąża jest inna :))))))

Uciekam na spacer, zajrzę później ;)))))))

hmmm ciezko stwierdzic ... ja bym chyba jednak nie poszla , moze byc tak , ze teraz wyjdzie cos z bledem i cie nastrasza bez potrzeby i zacznie sie latanie na inne badania
wiesz , ze jest dobrze i chyba przy tym bym zostala :)

Hej.Nie mam siły nadrabiać...ledwo widze na oczy,mam zapuchnięte i pełne łez.Policja zmusiła mnie do wydania siostry matce:(
Mała tak strasznie płakała.Czekam na wizyte kuratora i decyzję sądu a to trwa.Żyć sie odechciewa.

no coz takie mamy nasze powalone prawo :wściekła/y: az sie slabo robi :/
wspolczuje wam bardzo i trzymam mocno kciuki za szybkie rozwiazanie sprawy !!!

reklama
no ja na razie pomierzyłam siebie i chwilowo będzie ciut duża-a potrzebuje na koniec maja sukienkę i potem po narodzinach małej na koniec sierpnia-siostra M też bierze ślub-więc będzie taka luźniejsza i nie będzie widać figury poporodowej;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry