Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Do piątku wszyscy kurierzy powinni się u mnie zameldować 
palemko teraz spi ale ja juz spac nie moge... a w nocy nie dala pospac bo nie dalam jej cyca i plakala 3 h.Lukasz dzis na rzesach do pracy poszedl.
hej
witam sie i jaale za chwile spâdam - szykowac siebie i mlodego do "zlobka"
dzisiaj zostanie sam 2h
mama : zebys ty wiedziala jak ja rozumiem o czym ty mowisz! mialam tak wczoraj
a dzis 2 pobudki o 2 i ok. 7 i juz gorzej sie czujeale u mnie tak juz jest ... czas sie z tym pogodzic
wiolka : dobrze zrobilas! zycze wytrwalosci, zgadzam sie z mama, poplacze troche a jak zrozumie to pluc sobie na pewno nie pozwoli szarpac po nic godzinami tylko polozy sie smacznie spac![]()
Witam się i ja i idę zobaczyć co tam u Was! Ja zaczynam się super czuć, nie wiem martwić się czy się nie martwić - mdłości powoli mijają, ale nie wiem czy to nie za szybko.
Witajcie. Ja po badaniu-przeżyłam- wyniki powinny być jutro. Majka już odstawiona od cyca więc tylko czekam. Chociaż powiem szczerze że kusi mnie czasem żeby jej dać ale jak chcę jeszcze dziecko to niestety trzeba zrezygnować, ale ona ma już roczek to w sumie krzywdy jej żadnej nie robię![]()
Dziewczynki, a ja mam dylemat, nie wiem co robić. Dotyczy to badania genetycznego, które mam mieć dzisiaj w prywatnej klinice, otóż będąc w szpitalu takie badanie zostało przeprowadzone i według pani doktor wszystko jest w porządku, przezierność, przegroda nosowa, wszelkie wymiary tudzież obwody dzidziusia, łożysko i serduszko również... Nie wiem czy jechać do tej kliniki czy nie...?
lil - mieszczę się na razie we wszystkieA Ty nie czytaj takich informacji, bo każda ciąża jest inna
)))))
Uciekam na spacer, zajrzę później))))))
Hej.Nie mam siły nadrabiać...ledwo widze na oczy,mam zapuchnięte i pełne łez.Policja zmusiła mnie do wydania siostry matce
Mała tak strasznie płakała.Czekam na wizyte kuratora i decyzję sądu a to trwa.Żyć sie odechciewa.
az sie slabo robi :/