reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć

a mnie to się stacjonarny wiesza za szyje :-( wrrrrrrrrr i o co tam mu biega?
dziś o 7 się zwlekłam, dawno po kawci i śniadanku. coś ja tej nocy spać nie mogłam, budziłam się co chwilę.

Witam kochane. Mnie obudził dzis kominiarz:biggrin2:Przyszedł składać zyczenia wielkanocne, przyniósł kartkę z zajaczkami i pisankami a wśród nich kominiarczyk.:biggrin2:No to teraz musi byc po udg wsio dobrze.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek

Witam się i ja i idę zobaczyć co tam u Was! Ja zaczynam się super czuć, nie wiem martwić się czy się nie martwić - mdłości powoli mijają, ale nie wiem czy to nie za szybko.

Maja ja wogle nie miałam mdłości i innych przypadłości. dopiero od kilku dni męczy mnie po byle czym zgaga. i nie martwiłam się, ze nie mam skutków ubocznych. także nie zamartwiaj się.

Hej Wisienka Kocurek:-)

Kocurku Asionek dwa tygodnie wyżej, więc to duża różnica. A tak w ogóle to witaj :)) A jak Ty się czujesz?

Mlodam ale ja miałam strasznie mdłości i było mi bardzo niedobrze - i nagle przeszło w 8 tygodniu. Mniej bym się denerwowała jakbym od początku dobrze się czuła. A Tobie gratuluję połówkowego! To dziś :))))

reklama
Hallo, hallo....tu korespondentka ptasiego radia, hallo, hallo :-D
Dzisiaj wielki dzień, idę na spacer !!!!!! Wariuję ze szczęścia :))))))

Wiola - trzymam kciuki żeby Ci się udało uwolnić cyce :-p

Pisać za bardzo nie mogę, bo Maniek śpi, a on ma wrażliwe ucho na język stukany, poczytam więc i wnioski powyciągam :-p:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry