reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ależ dawno Cię nie widziałam :))) Jak się czujesz????????

Mlodam to mocno trzymam kciuki za wizytę! I dawaj potem znać! :)))

reklama
Witajcie. Ja po badaniu-przeżyłam- wyniki powinny być jutro. Majka już odstawiona od cyca więc tylko czekam. Chociaż powiem szczerze że kusi mnie czasem żeby jej dać ale jak chcę jeszcze dziecko to niestety trzeba zrezygnować, ale ona ma już roczek to w sumie krzywdy jej żadnej nie robię:-D

lil kochana ciesz się, ze przeszło, uwierz wiem co mówię
Kocurku witaj słonecznie
mlodam kciuki za połowkowe&&&&&&&&&&&&& i za pokazanie dupki do sprawdzenia płci
made hoho spacerek, pierwsza klasa , zwłaszcza w takie słoneczko

lil - kochana :* w weekend idę na dyskotekę, nosi mnie jak cholera :-D a poważnie, to byle tak dalej, objawów od tygodnia brak, żyły się w końcu uspokoiły, miniówę zakładam i idę na podryw :-p A Ty się tym brakiem objawów nie stresuj ! Jest dobrze i koniec ! ;-) Bo TAK !!!!!

Wisienka trzymaj mocno Maja też :-) zobacze jutro swoją dzidzię :-) już się doczekać nie mogę. I oby te wszystkie parametry były dobre.

Wisienka, Made dziękuję kochane! Gdzieś wyczytałam, że jak objawy mijają tak szybko to zły znak. I oczywiście wciąż o tym myślę.

Wisienko a jak Ty długo się męczyłaś? Wiem, że swoje przeszłaś - ja też wiem jak to jest, bo jeszcze tydzień temu to czułam, a w zeszłej ciąży to do 5 miesiąca mnie trzymało i wspominam to nie najlepiej.

Made oj szalona szalona! A Twoje mini z pasem ciążowym czy jeszcze się w stare ciuchy dopinasz???

Kiedy Wam w ogóle zaczęły rosnąć brzuszki???

Agapa ja Maciusia też rok karmiłam :)

Dziewczynki, a ja mam dylemat, nie wiem co robić. Dotyczy to badania genetycznego, które mam mieć dzisiaj w prywatnej klinice, otóż będąc w szpitalu takie badanie zostało przeprowadzone i według pani doktor wszystko jest w porządku, przezierność, przegroda nosowa, wszelkie wymiary tudzież obwody dzidziusia, łożysko i serduszko również... Nie wiem czy jechać do tej kliniki czy nie...?

lil - mieszczę się na razie we wszystkie :-D A Ty nie czytaj takich informacji, bo każda ciąża jest inna :))))))

Uciekam na spacer, zajrzę później ;)))))))

Ostatnia edycja:
Hmm Made.....Mi się wydaje, że jak miałaś już takie badanie to w sumie powinno wystarczyć - choć z drugiej strony ja to pewnie bym chodziła na każde możliwie usg :) A dużo będzie Cię to kosztować? Zastanawiasz się ze względu na kasę czy z innych względów?

Halo made !!! :-D

Już po genetycznych..???? Ja dopiero za tydzień... No to masz zgryza teraz :confused: szczerze mówiąc sama nie wiem co bym będąc Tobą zrobiła :dry: Ale w sumie mówi się, że co dwie głowy (=opinie) to nie jedna.. Miałabyś 200% pewności, że wszystko gra :-D

lil ja mam baniaczek od początku :sorry2: a teraz mam taki, jak w 5 miesiącu w pierwszej ciąży - cała szafa juz dawno w pudłach ikeowskich pochowana - NIE MAM co nosić!!
Ale mój baniaczek to w większości wzdęciowy chyba ;-)

reklama
Hej.Nie mam siły nadrabiać...ledwo widze na oczy,mam zapuchnięte i pełne łez.Policja zmusiła mnie do wydania siostry matce:(
Mała tak strasznie płakała.Czekam na wizyte kuratora i decyzję sądu a to trwa.Żyć sie odechciewa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry