reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA: ciężka noc za Tobą, ale muszę Ci powiedzieć, że moja też do udanych nie należała... Za dużo się wczoraj działo, żebym mogła tej nocy spokojnie spać...:-(

NAGA: kto rano wstaje, temu słońce w oczy świeci :-D

reklama
ALLO, ALLO tu błękitna kuna do nocnego jastrzębia, jak mnie słyszysz? Słuchaj uważnie, bo nie będę tego dwa razy powtarzać :-D:-D:-D
jak poranek MAMA?

JUST- a dziekuje poranek dobry-wyyyyspałam sie-nie mialam w nocy żadnego przebudzenia,jak zasnelam ok 23 to dopiero o 6 sie obudziłam(do wc) wiec czuje sie wyspaaana i od razu świat jest piekniejszy :))
teraz zjadlam sniadanko ,dokanczam kawkę i biore sie za pożadki-na 10.00 przyjezdza znajoma w 6 m-cu ciązy..staralysmy sie razem Ona rodzi w lipcu a ja....ale dobra nie smęce..

PALEMKA,WIOLA- cześć kochane babeczki :))
WIOLA- konsekwencją dasz rade-jeszcze pewnie z 2 ,3 noce i Iwa zrozumie ,ze placzem nie wymusi cyca...siły Ci życzę kochana bo wiem jak jest jak dziecko placze-Domi też mial momenty ,ze nagle zaczal sie budzić w wieku 1,5 roku na mleko i tez robilam tak jak Ty dzisiejszej nocy...wiec doskonale rozumiem i...popieram :)) bedzie si kochana,bedzie !!

PALEMKA- a Ty w przyszlym tyg.II dawka szczepionki tak??

mama, just - jastrzab i kuna - hahaha, leże i kwicze .... To ja jestem orła cień

mama - tak w przyszły wtorek druga dawka, nawet mnie ramie nie boli :) łyknęam to, jak jastrząb kure - hahahah , odzwierzęco to dziś ...:)

hej
witam sie i ja :) ale za chwile spâdam - szykowac siebie i mlodego do "zlobka"
dzisiaj zostanie sam 2h :)

mama : zebys ty wiedziala jak ja rozumiem o czym ty mowisz! mialam tak wczoraj :)
a dzis 2 pobudki o 2 i ok. 7 i juz gorzej sie czuje :) ale u mnie tak juz jest ... czas sie z tym pogodzic :)

wiolka : dobrze zrobilas! zycze wytrwalosci, zgadzam sie z mama, poplacze troche a jak zrozumie to pluc sobie na pewno nie pozwoli szarpac po nic godzinami tylko polozy sie smacznie spac :)

PALEMKA- aaahahahahaha- no widzisz ja sie zwierzęco porobiło..
no tak jak zobaczyłam Twoją fotkę to Ty chudzinko możesz być Orła Cień:))

ciesze sie ze reka nie boli:) a kiedy mężula wraca ?? czy juz wrócił??

JOS- no to widzisz ,pewnie dzis nie pospie bo to nie ma tak ,ze 2 noce z rzędu sie wyspimy;/
przyjemności w żłobku
i pogody ducha życzę.

odkurzacz sie znowu drze wiec ide sprzątac bo zaraz wizyta i jeszcze oko trzeba podmalować.

ale............

pssst to ja-Lekler:))))))

bede zaglądac :)

NAGA: jaki tam orła cień???? normalny orzeł :-D:-D:-D orzeł błyskawica :-D:-D:-D

MAMA: jak człowiek wypoczęty dzień dobrze dobrze zaczęty hahaha, jakie rymy :-D

JOS: szykuj się szykuj Mała ;-) rób się na bóstwo i korzystaj dwóch wolnych godzinek :-)

just : e tam na bostwo sie nie robie bo nie mam na to energii, zrobie sie w poludnie jak maly bedzie spal, na druga dczesc dnia :) narazie ograniczylam sie do mydla, kremu do twarzy i 2 roznych szczotek i musi styknac
niestety nie ebde dzis ladniejsza od pani ze zlobka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ale po poludniu bede soiac pogrom w parku :)

mama : dzieki! a ty korzystaj- milego i energicznego dnia !
ja spadam, bede ok. 12 papaty!

reklama
boogie - niech będzie błyskawica :)
mama - wrócił, wrócił w niedziele , wczoraj sobie winko obaliłam z kumpelką, zamówiłysmy pizze i pożarłyśmy , trochę sobie pojęczałam i mi lepiej ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry