reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam po baaaardzo długiej przerwie :sorry:
Dzisiaj pierwszy dzień wiosny i nowe postanowienia. Przede wszystkim mniej łez a więcej uśmiechu. Optymizm w pierwszym rzędzie, a czarne myśli mam nadzieję, że już utopiłam w swoich smutkach :blink:
Bardzo się cieszę jak widzę znajome twarzyczki i witam gorąco wszystkie dziewczęta, które do tej pory tylko czasami podczytywałam. Jestem bardzo ciekawa co u Was wszystkich słychać, na jakim jesteście etapie...
Wiem, że Sol urodziła córeczkę - gratuluję!!! :-D z mamą05 mam kontakt, także witam Cię kochana gorąco (tym razem otwarcie, bez ukrywania się
;-))
A ja... no cóż, przeszłam załamkę i to taką bym powiedziała FEST ZAŁAMKĘ :-( Milion pytań, zero odpowiedzi... Obecnie jesteśmy na etapie ---> podpisik w sygnaturce :rofl2: Próbuję do wszystkiego podchodzić z dystansem, ale staram się być dobrej myśli :tak:
Kolejne postanowienia: częściej zaglądać na BB :cool2:, przytyć :zawstydzona/y: i nigdy, ale to NIGDY się nie poddawać :tak: mam nadzieję, że jak znowu będę miała chwile zwątpienia, to postawicie mnie do pionu :sorry:

Tym czasem czekam na @ aby wystartować. Czekam również na ciepłe dni, aby obsiać mój warzywniak :rolleyes: posadzić nowe drzewka, krzaczki, kwiatki...
Pozdrawiam Was jeszcze raz bardzo gorąco :rofl:

Jak miło Cię "zobaczyć":tak:
i witam ponownie :))

reklama
A my już po usg :-D Emi ma idealnie symetryczne bioderka i wszystko w jak najlepszym porządku :tak:

mary - a dziękować dobrze :tak: rosną obie jak na drożdżach i nie mam pojęcia tylko kiedy :-D

Spadam Karolę kłaść spać i Emi się zająć i sama chętnie po dzisiejszym spacerze polegnę :-p

Dobry Wieczór wszystkim.
Ja ostatnio mam mniej czasu. Pogoda się poprawiła i chodzimy na spacerki. U nas staranka pełną parą, ale nie nastawiam się na nic bo gin pow. że tam nic nie zapowiada owulki. Jutro rano lecę na badanie prolaktyny i zobaczymy co tam ciekawego wyjdzie. Dam oczywiście znać co i jak

ewcia, mary - witam was gorąco :-)

a to jest link do mojego ulubionego słodko-chlebowego bloga :-D Moje wypieki
Na razie chlebki testuję z tego bloga i dotychczas najbardziej wszystkim smakuje ten Polski chleb (na zakwasie)
Zakwas też robię według przepisu z tej stronki, tylko zamiast przykrywać go folią, zawijam w ściereczkę lnianą (przy foli mi pleśniał :baffled:)

Ja zmykam do mojego mężulka, bo tupta już za mną. Miłej nocki i do jutra!

hejka
jetsem na chwile :)
ewcia : fajnie ze wpadlas! co ja widze??? 34 tydzien juz !!!! jeeeeeeeeejaaa...ale czas leci...
palemka : pogratuluj kolezance taktu ! nie przejmuj sie tym!
mama : ten cykl wiem ze na 100% nie. jakby sie udalo to bym juz miala objawy. ja mam zawsze objawy mega automatyczne, tydzien i nawet 10 dni przed testem : bol piers sennosc cale dnie i i przede wszystkim te moje przeklete wrzechobecne zapachy!!! a teraz nie tylko nie czuje plesni, dziwnych zapachow, ale nawet otwierajac lodowke nie czuje absolutnie nic :) wiec nie mam cienia zludzen, ani nadziei
ale licze na kwiecien, jedziemy na wakacje w gory, moze cos sie uda zdzialac przy zmianie klimatu :)
just : mieszkanko fajne, ja bym brala... chyba wieli ponizej 750-700zl nie dostaniesz... ?
asionek : przylapalas mojego francuskiego posta gdzie sie zirytowalam? :) myslalam ze nie zauwazysz a tu zonk ;)
aha! wyslalam ci pw o wyprzedazach vente privee jakies 30min temu i chyba nie dostalas bo mi siedla bateria w czasie wysylania! plis napisz!

mary dzięki kochana. Ty tez miałaś zajęcia ze studentami. Kurcze myślałam ze będą jacyś bardziej zaangażowani. Mam teraz wielki szacun dla każdego nauczyciela. No nic jeszcze tylko 8 ćwiczeń i kolokwium:-p. Trzymam kciuki za wizytę o której masz? Jakoś tak czuje mary że mam w tobie pokrewną duszę:-D

aha i z tą grupą krwi to oczywiście nie musisz tak pomyślałam ze sie zwykle robi. Ja sobie juz robiłam zeby wiedzieć;)

Ewa - a dziękuję za miłe słowo i wiesz, tez mam takie same odczucia co do Ciebie! :happy::happy::happy: Dziękuję Ci za wszelkie bardzo cenne informacje!!! :tak::-) Wizyta o 10.30 w czwartek. Jeszcze tylko jutro 8 h przysypiania w pracy i czwartek! :laugh2:;-) A zaangażowanego studenta to chyba dziś ze świeczką szukać... :baffled: No, a jak tam staranka? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! :happy::happy:

Sol - super, że dziewczynki rosną i że dobrze się mają! :-)

Jos - witaj! Jak tam Polduś? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kwiecień!

Agapa, Ewcia - hej!

Ja zaraz zmykam, kochane, bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia przed pójściem spać. A dziś grzecznie o 22 do łóżeczka! :rofl2: Tak więc dobrej nocki i miłej środy jutro, bo będę dopiero po pracy!

mary : hej :) poldus ok, juz spi :))))))))))))
a ty jak sie czujesz?

Jos - czuję się super, poza przysypianiem naokrągło i zmęczeniem. ;-);-) Nie mogę się doczekać czwartku - oby tylko usłyszeć i zobaczyć, ze piękny pęcherzyk tam jest... A jak tam u Ciebie? Stawiasz na kwiecień? A ja trzymam kciuki!!! :-):-)

To teraz już zmykam i życzę dobrej nocki!

reklama
Jos PW :)

A w pupie :-pmam to co inni mówią !!!

Ide chlać, wychleję za Wasze zdrówko !!!

Niech się dzieje co chce !!!

i dobrze !!! zdrowko :)

KOCUR, MAMA: cześć :-)

mieszkanie... hmm, na te na pewno się nie zdecyduję, stanowczo za drogo jak dla mnie, ale jutro jestem umówiona zobaczyć kolejne, coś nie mam szczęścia w tym temacie, bo już druga fajna oferta koło nosa mi przeszła :-( było takie śliczne mieszkanko z dużą kuchnią, balkonem od słonecznej strony, duży pokój 31m kwadratowych i doopa, bo tej pani siostrzeniec chce się do Gdyni przeprowadzić z przyszłą żoną i szukać pracy tutaj... echhh, losie :-(

mieszkanko calkiem fajne :) no i cena fajna !!
jeszcze cos takiego wygrzebalam , wydaje sie fajne :)
na dole sa podane numery telefonow do wlasciciela !!
mieszkanie, Gdynia, MIESZKANIE KAWALERKA - GDYNIA KARWINY, 33 m2 - otoDom.pl

Dobry Wieczór wszystkim.
Ja ostatnio mam mniej czasu. Pogoda się poprawiła i chodzimy na spacerki. U nas staranka pełną parą, ale nie nastawiam się na nic bo gin pow. że tam nic nie zapowiada owulki. Jutro rano lecę na badanie prolaktyny i zobaczymy co tam ciekawego wyjdzie. Dam oczywiście znać co i jak

hej :) a ja dalej trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

hejka
jetsem na chwile :)
ewcia : fajnie ze wpadlas! co ja widze??? 34 tydzien juz !!!! jeeeeeeeeejaaa...ale czas leci...
palemka : pogratuluj kolezance taktu ! nie przejmuj sie tym!
mama : ten cykl wiem ze na 100% nie. jakby sie udalo to bym juz miala objawy. ja mam zawsze objawy mega automatyczne, tydzien i nawet 10 dni przed testem : bol piers sennosc cale dnie i i przede wszystkim te moje przeklete wrzechobecne zapachy!!! a teraz nie tylko nie czuje plesni, dziwnych zapachow, ale nawet otwierajac lodowke nie czuje absolutnie nic :) wiec nie mam cienia zludzen, ani nadziei
ale licze na kwiecien, jedziemy na wakacje w gory, moze cos sie uda zdzialac przy zmianie klimatu :)
just : mieszkanko fajne, ja bym brala... chyba wieli ponizej 750-700zl nie dostaniesz... ?
asionek : przylapalas mojego francuskiego posta gdzie sie zirytowalam? :) myslalam ze nie zauwazysz a tu zonk ;)
aha! wyslalam ci pw o wyprzedazach vente privee jakies 30min temu i chyba nie dostalas bo mi siedla bateria w czasie wysylania! plis napisz!

hehe no przylapalam :)
spoko kazdy wie , ze ich system do najlepszych nie nalezy , ale lepsze to niz nic :)
wiadomosci nie dostalam ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry