reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny, wróciłam z pierwszych zajęć szkoły rodzenia, w sumie dobrze, że na te zajęcia się załapałam, Pani pediatra mówiła o szczepionkach, a ten temat ciekawił mnie bardzo, bo wiedza w necie jest rozległa, tylko nie wiadomo komu wierzyć...

a propo mieszkania... to jedna z najciekawszych ofert i całkiem blisko do komunikacji, sklepów itp... dojazd do pracy do Sopotu nie zajmowałby dużo czas, a to też w moim przypadku ważne, gdybym myślała o niani

ASIONKU: ogrzewanie na prąd, mówię teraz o tej drugiej ofercie, tym drugim linku, woda też na prąd, latem nie ma problemu, ale zimą??? trochę dużo opłat... wiesz jak masz miejskie ogrzewanie, to zawsze łatwiej i taniej... zresztą wszystko co przez agencję, to dla nich jedna miesięczna kaucja i trzy miesięczna kaucja dla właściciela :-(

Ostatnia edycja:
palemko teraz spi ale ja juz spac nie moge... a w nocy nie dala pospac bo nie dalam jej cyca i plakala 3 h.Lukasz dzis na rzesach do pracy poszedl.

reklama
wiolka - oooo :O a czemu nie dałaś ? czyżbys robiła próby odstawienia ? czy poprostu Ci się nie chciało ?
Czekam na @, juz od kilku dni ją czuję , ale jędza coś nie przychodzi ... Chciałm na łkend jechac na wies i coś czuje, że małpa przyjdzie właśnie koło piatku !!! Wrrrr !!! Jak nie urok to sraczka !!!

Pobudka panie nki pobudka !! Wstawać !!! Nie ma obijania !!!
"Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje " - buahahahha, smieszne !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry