reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka, to zapraszam na brownies :laugh2: jutro może upiekę jakieś nowe pyszne ciacho, wynalazłam super bloga z przepisami i od jakiegoś czasu testuję przepisy, są wyśmienite :rolleyes:

Mama, jutro dokarmiam swój zakwas (jest już bardzo intensywny i chlebki na nim pięknie rosną i smakują :tak:) i myślę, że w czwartek żytni upiekę albo pszenno-żytni, może do tego bułeczki "tygryska", które mojemu Tygryskowi baaaardzo smakują :-D

Balbinka, daj linka do tego bloga :tak: Proszę :laugh2: A i kiedyś Cię złapię, to mi poopowiadasz, jak Ty te swoje chlebki pieczesz :-)

reklama
SERGII- cześc ,ja od 3 marca (od @) na castagnusie i jeszcze biorę omega 3 i wit B6 bo podobno na endo dobrze dziala to łykam :)
to teraz masz same nocki???
a Ty masz owulacyjne Clearblue???
ja je chciałam kupić ,ale u nas nie ma a na allegro są po 98 zl + 20 koszt przesylki wiec dziekuje za drogo mi ...kupilam normalne paskowe do zamaczania za 16 zl..

MARY- no to teraz musisz kupić komode ,zeby te ciuszki przechgowywac do porodu :)

JUST- mieszkanko si:)

KOCUREK- no tak teraz nie mozesz sie tak denerwować

Mama nie, ja też mam paskowe, na clearblue mnie nie stać - tutaj też taką kasę kosztują, że szok :szok: A no ja już tak od połowy stycznia jakoś ciągle na nocki... I tak już zostanie, chyba, że zmienię pracę... :zawstydzona/y:

Kocurek no właśnie próbuję ją dopaść ale się skurkowaniec wywija ciągle, no... ;-)

mama cześć kochana
Kocurek okropnie dużo nerów mnie kosztowły te zajęcia. Te ich miiny wyrażające kiedy ona skończy:wściekła/y:

Ostatnio źle znoszę stresy i odbija się to na moim zrdrowiu. Chyba wróce na terapie z psychologiem. BB pomaga ale juz nie ze wszystkim daje rade:zawstydzona/y:

Oj ewula aż TAKI stres?? :-( to już mało motywujący w sumie ..... minami to się nawet nie próbuj przejmować bo to już wgrana poza nawet jeśli zajęcia są ciekawe :dry:

na mnie też już czas .... czas na wieczorne przyjemności :sorry:

papapappaaaa i miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
No, już jestem! Aleście naprodukowały dziś! :-D:-D

Mamuś - doczytałam, że o mnie myślałaś! :-):-) Kochana jesteś! :-) :*:* Komoda by się przydała, ale miejsca na nią brak. Czekamy, aż coś się ruszy z mieszkankiem, a wtedy jak ja wpadnę do IKEI, to aż się będzie kurzyło!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Sergi - a kupiłam parę ciuszków na wyprzedaży. :-D No, mam parę worków... :-D:-D A jak tam w pracy? Dziś na 20 też? Miłej nocki życzę!!!

Ewula - cześć kochana! Co u Ciebie? Stresujący dzień? Masz zajęcia z jakimiś studentami? Kurczę, ci to potrafią zaleźć za skórę! Pamiętam swoje zajęcia ze studentami na UMCSie... :baffled: Miałam jedną taką grupę panów-obiboków i normalnie krew mnie z nimi zalewała! :wściekła/y: Ale oczywiście nie można nic po sobie dać poznać!... :sorry:

Balbinka - witaj! My chyba jeszcze nie miałyśmy przyjemności! :-)

Boogie - hejka! Jak tam mieszkanko? Bo to, które wkleiłaś wygląda ładnie. Zdecydujesz się?

Wisieńka - co u Ciebie, kochana? Jak tam maluszek?

Kocurku - miłego wieczorku i Tobie!

Sol - jak się córy chowają? ;-)

Młodam - cześć! :-) U Ciebie wszystko OK? Miałaś już to USG połówkowe? Chyba gdzieś przeoczyłam...

Wszystkim Wam ślę gorące pozdrowionka, i przepraszam, ze nie odniosę się do wszystkich postów, ale nie sposób przy takiej produkcji... :sorry:

A mi dzień szybko minął. :-):happy: Jeszcze jutro i będzie czwartek i moja 1. wizyta u ginki! :happy::happy::happy: Jeju, mam tylko nadzieję, że powie, ze wszystko jest dobrze! :tak::tak::tak: Oczywiście, teraz jestem padnięta i spać mi się chce, ale nie będę spała na kanapie, bo chcę się lepiej wyspać w nocy. :rofl2:

hej Mery, Sergi i wszystkie niewmienione :-)

Mary w czwartek mam :-) więc jeszcze przeczytasz ;-)

a ja zniknęłam, bo mi się komp wieszał 3 razy wrrrrrrr więc się zeźliłam i aby nie wnerwiać poszłam po kawę mamie do sklepu bo się skończyła i nie miała by co rano wypić, a kawa obowiązkowa :-)

a jak wróciłam to wszystkie lezą od kompa :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
hej Mery, Sergi i wszystkie niewmienione :-)

Mary w czwartek mam :-) więc jeszcze przeczytasz ;-)

a ja zniknęłam, bo mi się komp wieszał 3 razy wrrrrrrr więc się zeźliłam i aby nie wnerwiać poszłam po kawę mamie do sklepu bo się skończyła i nie miała by co rano wypić, a kawa obowiązkowa :-)

a jak wróciłam to wszystkie lezą od kompa :crazy:

Młodam - o, ja też w czwartek mam USG! :-) Moja pierwsza wizyta i na nic nie liczę, co do samego USG, tylko chciałabym po prostu usłyszeć od ginki, że wsio OK i że pęcherzyk jest. :happy: Całe szczęście, ze w tej klinice mają dobry sprzęt! :tak: A za Twoje USG trzymam kciuki - oby się płeć potwierdziła. :happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry