Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no bo wiadomo - w ciąży nie powinno się aż tak denerwować - tak więc jak ponosi mnie już zdrowo to nafukam na niego, odsapnę i dalej tłumaczę i pilnuję .... i tak w kółko .... :-)
No tak mnie sen zmógł o 4 rano, a tu jeszcze miałam cztery godziny do końca zmiany! 
Ale zaciskamy pięści gotowe do boju i wiesz, Kochana, gdzie takich ludzi mamy, nie?... :-)
Ale w końcu przychodzi taki moment, że się udaje, że znajduję mieszkanie które mi odpowiada (cenowo też ;-) ). Tobie tez się uda, Kochanie! Trzymam kciuki!
Wiem, że skoro reguluje, to owu się może przesunąć czy opóźnić i to całkiem normalne, ale... chociażby patrząc na mój poprzedni cykl - owulacja w 26 dniu dopiero??? TO JUŻ CHYBA NIE JEST NORMALNE??... 
Tule mocno i nie daj się!!!!!!!!!!!
jutro może upiekę jakieś nowe pyszne ciacho, wynalazłam super bloga z przepisami i od jakiegoś czasu testuję przepisy, są wyśmienite 
) i myślę, że w czwartek żytni upiekę albo pszenno-żytni, może do tego bułeczki "tygryska", które mojemu Tygryskowi baaaardzo smakują