reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ASIONEK cześc i dzieki za fluidki:)

PALEMKA- no żesz )(*&^%$#@$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@!#$%^&*( co za baba!!!!!

a co do koleżanki to wiem jak sie czujesz-kochana oj wiem -po poronieniu kolezanki w ciąży wyrastały spod ziemi a ja nie dość ze nie bylam w ciąży to mialam rozerwane serce po stracie a NIKT mnie nie rozumiał!!! tulę Cie kochana moja-winko Ci dobrze zrobi!!

reklama
palemka - to napij się i za mnie ;-) tulam kochana :tak:

mama - właśnie wróciliśmy ze spaceru bo rano byłam się zarejestrować w UP a teraz szukaliśmy punktu z obsługa dotacji unijnych - po 2h szukania znaleźliśmy ale konsultanta już nie było - ma zadzwonić do mnie na dniach i zobaczymy co z tego wyjdzie. Większe szanse mam z unijnych niż z UP :sorry:

Wisieńka - plagiatem to się nazywa :-p Joke - widzę że przekonalam do Emilki :-D To słodkie i do serca przyłóż dziewczynki :-D

A ja zaraz znowu spadam - tym razem jedziemy na usg bioderek z Emilką bo muszę jej zrobić przed 29 bo idzie na szczepienie kolejne. M się ze mnie śmieje że teraz to ja bizneswoman będę i że "pani kierowniczko" albo "domino" będzie do mnie mówił - bardzo śmieszne ... ha ha ha :dry: złośnik pieroński :dry: Od jutra siadam do papierów bo najwyższa pora zacząć zbierać :tak: koszmar :dry: ale już sobie zapowiedziałam że sama księgowość firmy będę prowadzić :tak: Zaj..be się ale - jestem masochistką :-D

W jednej chwili wszystko się s*******iło !!! Przepraszam Was, żę tak brzydko się wyrażam ... Te uczucia sa bardzo skrajne, wiem ...
Dziekuję Wam, że jesteście ...
posyłam kazdej po wirtualnym kusiolku :) hehe :)
mamitko dalej się odbierają, spróbuję włączyc i wyłączyc komóre, moze cos się zresetuje :)

hej byłam na pierwszej szczepoione, następna za 7 dni, kolejna za 21 - koszt - 150 zł !!! Kwestia przyzwyczajenia :)
Miałam juz nic nie wspominac o laparo, jednak otoczenie mi na to nie pozwala !!! Jestem zła !!! I znowu mam zamiar nie isc !!! Piguła która podawała mi szczepionke, zapytałą dokąd idę na laparo , jak jej powiedziałm, ze do kliniki jednodniowj, to zaczęła krzyczec czy ja się wogóle zastanowiłam i że ona by nigdy do jednodniowej nie poszła. I ciekwae co będzie, jak mi się komplikacje wdadzą itd, itp ... brak słów ... i jak ja mam się czuć ... ludzie sa beznadziejni! Odechciewa się wszystkiego! Idę po wino i do koleżanki :(
A jeszcze spotkałąm kumpele z liceum, zaraz po tym jak mi ta bab nagadała w przychodni, wpadła na mnie z brzuszkiem ciążowym , jest w 6 miesiącu, oczywiscie przeszczęśliwa i pierwsze pytanie, no a TY - chyba w koncu jestes w ciąży ?!
Wiecie co żygać się chce, bo już nawet nie płakać

szkoda , ze pigula nie dodala ile powiklan jest w szpitalu i na dodatek to oni zarazaja i do nich doprowadzaja ludzi :/ brak slow , nie przejmuj sie , zawsze znjadzie sie ktos taki kto niby wie lepiej ...
a kolezanka to tez widze ma wyczucie ...
glowa do gory !! :) bedzie dobrze !!!

Do diabła naga :sad: jeśli jeszcze raz ktoś śmie Cię zdołowac to jak nic będzie miał z wściekłym czarnym kocurem do czynienia :growl: w ciąży czy nie w ciąży!!!

SOL- cześć masochistka :)))) ja w życiu bym sama firmy nie prowadzila-za duzy stres dla mnie...to znaczy -firmę bym założyla,ale księgowa musiałaby byc a ja sie nie znam...
powodzenia i nie daj sie w urzędach!!!!

PALEMKA- wiesz co,no masakra z tymi fotkami...mam nadzieje,ze w koncu odbierzesz..

co do uczuć to wiem jak skrajne potrafią byc...

BALBINKA- kiedy nastepny chlebuś pieczesz???

ja wlasnie wstawilam do piekarnika Canneloni ze szpinakiem i drugie z mięsem-ale takie gotowe-mrożone :))
zaraz bedzie Tom.

Kocurek nie robię.

Mamita a jakoś tak nieszczególnie. Testów nie robię, i nie będę robić! Ciągle nie mam ochoty... nie wiem kiedy będzie owu. Czuję, że w tym miesiącu znowu d**pa :/

Sol dupko mała, ja ci przypominam, ze to ty
odwaliłaś Emilke bo to było juz imie dla Dzwoneczka. hahahahahahahah:-D:-D:-DAle wiesz Henryka mi nie podchodzi:-DJak idzie z papierami??? Poszukam zaraz nika tej dziewczyny ale dawno jej nie widziałąm na BB:-D
mama ja nawet kupne zjem.
Pol własnie dzwonił, ze dostał 300zł i 8 pkt karnych:wściekła/y:

nooo kurka wodna doczytałam Was... ufff :tak: ale tu dzisiaj bojowo ;-)

muszę chyba sobie zainstalować jakiś licznik kilometrów, które ostatnio robię... masakra, teraz siedzę z tyłeczkiem na fotelu, po obiedzie :-D
wiatr jak to nad morzem wieje cały czas, ale tak przyjemnie było nad morzem, aż sobie przysiadłam na herbatkę, słońce na maxa świeci :-D okular na oko, brzuch do słońca wystawiony i relaks :-D
oglądałam już jedno mieszkanie, ale wiecie co? wszystko ładnie wszystko pięknie, ale Pani życzy sobie za jednopokojowe mieszkanko 1000 zł plus 300 zł i internet i kablówka na własną rękę :szok: ja rozumiem centrum... ale jednopokojowe mieszkanie????:szok:

a z tego zamieszania mieszkaniowego zapomniałam pójść na badanie, tzn pobranie krwi, a jutro mam wizytę u Pana Dottore i czuję się jak taka małolata, co nie dotrzymała terminu :-D:-D:-D
ja w swoje sytuacji nie wypowiadam się na temat systemu politycznego naszego kraju, ani żadnego innego, chociaż jestem w temacie na bieżąco i jak umiem liczyć, to liczę na siebie.. wybaczcie, ale ja jestem w trudnej sytuacji i mogłabym tu nie jedno napisać, ale po co??? każdy ma swój punkt widzenia, każdego problem jest ważny i nigdy nie będzie stu procentowej satysfakcji dla wszystkich :-(

telefon pani z MOPSu mnie dziś rozwalił na maksa... "Pani napisała w swoim zeznaniu, że dochód jest dochodem utraconym i w miesiącu marcu już Pani niczego nie zarobiła, amogłaby Pani, to jakoś udowodnić???" przecież, to człowiekowi witki odpadają....:szok:

reklama
ewula - fajnie się zajęcia prowadzi :-D Ja nie jestem nauczycielką ale prowadziłam zajęcia na swojej uczelni jak wykładowca coś tam musiał załatwić :-p A ja starościną byłam to mnie wykorzystywali :-D Fajnie było - zabawy co nie miara :tak: Chciałabym wykładać na uczelni ale nie mam kasy póki co żeby iść na SUM :-( Może jak się interes rozkręci to uzupełnię mojego inżyniera i spełnię swoje ambicje uczelniane :-D

mama
- a ja tam kocham adrenalinę - mam nawet zdiagnozowane uzależnienie :-D Oj bolesne są spokojne dni :sorry: Nie no - ja naprawdę piźnięta jestem :-D

Wisnia - a to sry nie wiedziałam :sorry: Dzisiaj papiery mam w nosie :-p ale znalazłam pkt z konsultantem dofinansowania unijnego :tak:

Spadam Emi dokarmić i lecim na to usg :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry