reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK to jak robicie spotkanie to ja tez sie piszę :))
Bartus -pięknie:) mi dla synka podoba sie-Marcel,Filip,Łukasz,Bartuś,Piotruś :))oj mam jeszcze kilka typów ,ale najbardziej 2 pierwsze :)

JOS- działania zaczniemy pod koniec marca więc gdyby sie udało to termin na końcówkę grudnia...
a na test moja droga bylo za wcześnie i Ty to wiesz i nie ma co jeszcze cyklu przekreślać :)))

dzieci na ogrodzie -wypiły własnie Kubusia i dżunglują dalej :)

reklama
Kocurku ja chetnie na Kuźnikach często bywam bo Maciek tam konczy gimnazjum:-)Mieszkałam przedtem na Muchoborze na Tyrmanda:-)
mama fajnie, że już tak wiosennie, duzo lżej jak maluchy maja co robić i moga biegac po świerzym powietrzu

WISIEŃKA- pewnie,ze lżej ,w koncu ogród robi sie dla dzieci i fajnie,ze mogą już z niego korzystać :)
oczywiście biorąc pod uwage wiatr-ja,mój leń i Domi pojechaliśmy po Zuze autem :)) pobawili sie na Placu i teraz latają po ogrodzie!

a mi sie ziewa wiec chyba czas na kawe..

BALBINKA- dużo wsparcia dla mama-niefajna sytuacja..przykro....

mama Bartek mojemu Grześkowi bardzo pasuje... mi też się podoba - szczególnie w zdrobnieniu, chociaż ja wolę bardziej delikatne imiona - z literkami "l", "j" :)...
Spotkanie bez Ciebie?? :szok: nie ma mowy!! :-D Raaany ... marzę o ogródku - może moje drugie dziecię będzie już miało to szczęście... :))))

wisienko to my były somsiadki zza miedzy :-)

KOCUREK- hahahaha-no tak myślałam,ze bede sie mogła wbic na impreze :)
a teraz na prenatalnych jest szansa ,ze juz poznasz płac czy za wcześnie ??

mama hmmm nie nastawiam się, że coś będzie widać... a nawet jeśli lekarz będzie przepowiadać to potraktuję tę przepowiednię jako w 50% trafną :-D Przed chwilą rozmawiałam z Grześkiem i powiedzial, że postara sobie tak obowiązki ustawić, żeby 30. być we Wrocku i ze mną na to USG pójść :) :) :) Fajnie by było - chciałabym, zeby sam zobaczył maleństwo... :)

RURKA- gdzies widziałam ,ze byłas dziś-co tam u Ciebie??jak działania??

PSZCZÓŁKA- gdzie jesteś????????

LIL- jak sie czujesz ???

WIOLA- a Ty pewnie na spacerku...

SOL- jak tam u Ciebie-walczysz z papierami???

KOCUREK- na pewno tatuś zrobi wszystko ,zeby zobaczyć swoje dziecie na usg :))

MADE- a Ty jak tam z samopoczuciem??????
moje bąki wróciły do domu na bajkę...bede z doskoku:)

Ostatnia edycja:
cześć :-)

o widzę, że spotkanie jakieś na rzeczy ;-) hehehe dobre biorąc pod uwagę fakt, że dwie z wymienionych to znam osobiście ;-) hihihi

a ja dziś śniłam, że dzidzie miałam i nic w domu, ani ciuszka, ani pampra itd. Zero przygotowania ;-)

Kocurku zza Ślęzy:-DJa też marzę o ogródku ale musze na niego poczekac przynajmniej 8 lat. Na razie się ciesze z naszego pierwszego m:-)
mama a jednak u ciebie też wiaterek:-D
Ja przed chwilą od nie wiem kiedy uruchomiłam mój superekspres i strzeliłam sobie latte:-)
mlodam też przerabiałam takie sny:-DNo i chyba trzy znasz bo zapomniałas o mamie:-)

reklama
wisienka jakże bym śmiała zapomnieć!!!! w życiu!!!
miałam na myśli te z okolic lub z Wro ;-)

mój mąż mam nadzieję, już wyjechał w drogę powrotna do kraju, ciekawe gdzie jest:sorry:

aaa spotkałam dziś koleżankę a ta w trakcie rozmowy do mnie "synek będzie?" hm... chyba za ładnie wyglądam :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry