mama05
prrrryy szaaaalona :))
Wisieńka- BEDZIE Emilka
a jakby co to Olaf też ładnie.
wiesz jakie jest moje podejście co do płci
tak czy tak-bedzie si
)
podaję Ci delicję bo własnie wcinam
rozwiesiłam pranie ,pogadalam z kumpelą z Poz.kończe kawe i zaraz śmigam po Zuze.
PAULINA- kurcze-wiem jedno ,ze jak sinieją to nie dobrze-albo anemia albo niedotlenienie...jak mialam laparo to kazali lakier zmyc bo powiedzieli ,ze jak "coś" sie dzieje to najpierw sinieją paznokcie,wiec moze skonsultuj to z ginem...
Maja też ładnie!
ostatnio czekam na Dominika w przedszkolu ,dzieci z innej grupy wracają ze spaceru i jak sie rozebrały to pani mówi:"czy wszystkie 4 Julki są??czy wszystkie 3 Maje są czy 3 Kubusiów jest??"
masakra-uśmiałam sie..
dokańczam kawe i smigam.
a jakby co to Olaf też ładnie.
wiesz jakie jest moje podejście co do płci
tak czy tak-bedzie si
podaję Ci delicję bo własnie wcinam
rozwiesiłam pranie ,pogadalam z kumpelą z Poz.kończe kawe i zaraz śmigam po Zuze.
PAULINA- kurcze-wiem jedno ,ze jak sinieją to nie dobrze-albo anemia albo niedotlenienie...jak mialam laparo to kazali lakier zmyc bo powiedzieli ,ze jak "coś" sie dzieje to najpierw sinieją paznokcie,wiec moze skonsultuj to z ginem...
Maja też ładnie!
ostatnio czekam na Dominika w przedszkolu ,dzieci z innej grupy wracają ze spaceru i jak sie rozebrały to pani mówi:"czy wszystkie 4 Julki są??czy wszystkie 3 Maje są czy 3 Kubusiów jest??"
masakra-uśmiałam sie..
dokańczam kawe i smigam.
ubóstwo i wyzysk zawsze mnie bardzo bolało... oczywiście nie osobiście...
też bym poprosiła kierownika!!