reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek doskonale rozumiem te nieprzyjemności kibelkowe :(((( ale muszę powiedzieć, że odkąd zaczęłam litrami zieloną herbatę pijać (jakoś od 2 tygodni) to czuję poprawę ..... może i u Ciebie by zadziałało....

reklama
mlodam : bedzie git, nie ma innej mozliwosci :)
just : kciuki za mieszkanko, wierze ze cos znajdziesz, jest duzo ofert wiec lepek do gory :)
paulina : super kiecka! sama bym taka chciala :)))))))))))))))))))))))))))))
asionek : no niestety, bardzo to czesta ciazowa przypadlosc
na nastepnej wizycie powiedz ginkowi i niech ci zapisze saszetki do rozrobienia i picia FLORAX! sa dozwolone w ciazy*ja mialam zpaarcia calmy czas i bralam to na biezaco i bardzo pomoglo
nie ma sensu sie meczyc :)

mlodam no pewnie skoro tak czujesz
Jos książek wychowawczych mówisz?W jakim języku czytasz? Oj ciuszki to by mi się tez przydały ale niestety dziś nie zdążę połazić po sklepach. Kupiłam w necie kilka par leginsów i tuniki. Nawet całkie, całkiem. Korzystaj z wagarów pełna piersią:-D
asionek ja pije litrami wodę wysokozmineralizowana i źródlaną i sok grejfrutowy i tez działa

jos, książki piękna sprawa. Ja jak wpadnę do Empiku to siłą trzeba mnie wyciągać :-D
Ja dzisiaj typowo psie rzeczy - witaminy, preparaty, smaczki itd. Bo jak się coś kończy to wszystko na raz no i półhurtowe zakupy zrobiłam :tak: psiaki się ucieszą. Szczególnie Groszek jak zobaczy nowe pastylki - bo on to troszkę taki lekoman :nerd: można jemu bardzo szybko wmówić, że źle wygląda itp. Wtedy stęka po tabletkę :confused2: no i trzeba dać jakiegoś "bezpiecznego" dropsa i pies jak nowo narodzony :-D Mój M mówi, że to ja go tak rozpuściłam i chyba ma tu rację
:sorry2:

dzien dobry wszystkim kobitkom :)
na nadrobienie nie ma szans, jakies nowinki?
u mnie 16dc ale ten cykl raczej spisuje na straty i po @ ide do ginka

OKI laski ja brykam z piesem na spacerek i potem koleżanka po mnie przyjedzie i jedziem do niej. Miłego popołudnia życzę i w razie jakbym nie wleciała wieczorkiem to trzymajta kciuki za jutro!
papaty

reklama
hej rureczka:) co tam u ciebie kochana? ja tu juz zapomniana i niechciana jestem wiec wlatuje coraz rzadziej, codziennie tylko sprawdzam wiadomosci priv i jakos na forum czasu brak, jak nastroje w tym cyklu ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry