reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gumisia : masz ciazowy czy owulacyjny pozytywny ? bo sa dwie wersje w poscie :)
jak owulacyjny to dzialaj dzis i jutro i najlpeiej pojutrze na wszelki wypadek tez :)

reklama
jos - pewnie jutro max pojutrze

aaaaaaaaaaaaaaaaa- emi kupa wyszła z pampersa na moje spodnie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

heheh owulacyjny:) moze moj misiaczek biedny ale mu zuzyje sprzet:) heheh to jak to jest z tymi testami jak jest pozytywny to musi byc ta owulacja czy moze pecherzyk nie peknac? z temperaturka troszke dziwnie to wyglada wczoraj 37,05 dzis 36,6 i wczoraj szczyt sluzu zobaczymy jaka dalej bedzie tempka, hmm ale jestem nabuzowana

sol : przyjemnosci same :)
gumisia : nie wiem jak z tym pecholem
sama tylko w jednym cyklu ws zyciu robilam testy owu.. zabardzo sie w tematyke nie wglebialam :)

heheh ja raz kiedys uzywalam zeby omijac owulke, a teraz pierwszy raz w zyciu uzywalam w celu zlapania owulki zeby miec pewnosc co sie dzieje i jestem najszczesliwsza no ni dziewczyny to grzecznie czekam na rozwoj sytuacji i meza:P

Witam ponownie :-) Ja już czyściutka, pachnąca, fryzura zrobiona, makijaż też, psiaki dopiero co wróciły do domu i czekam na M :tak:

gumisia, to mi ciśnienie podniosłaś :-D ja to już myślałam, że ciążowy masz pozytywny ha! ;-)
Mogę się mylić, ale wydaje mi się że owulacja może być, pęcherzyki itd., ale mogą nie pękać. Najlepiej jak w następnym cyklu pojedziesz do gina i on wyznaczy Ci dni na monitoring owulacji. Zazwyczaj co 2-3 dni się pojawiasz, robi Ci USG, mierzy pęcherzyki, zaznacza który jest dominujący i ostatnia wizyta jest wtedy jak pęcherzyki pękną ;-) jak chcesz zeskanuję Ci taki mój monitoring, albo nawet chyba mam go już w wersji elektornicznej

reklama
mama - a ja jej krakałam na tą córcię :-D mam pytanko - do pach to który wosk? :sorry: masochistka ze mnie :-p bardzo boli?

just - poczekaj - sama będziesz miała takie przyjemności :-D

jos - już wykąpana Emilka a zaraz Karola ze mną się wykąpie :tak:

nika, mlodam, malapralinka a wy co będziecie mieć?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry