WIOLKA1509
Fanka BB :)
gumisia dzieki za kciuki. ale ja testuje dopiero 30 a nie 27.cos sie tam pomieszalo z suwaczkiem:-)
kogo wpisac na liste, komu , komu bo ide do domu:?-)
kogo wpisac na liste, komu , komu bo ide do domu:?-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem dziewczyny
oliwka bądź dzielna kochana. Musisz sie trzymać dla twojej siostry.
pok i gumisia ja tez staram sie nadal i to o pierwszą dzidzie więc nie zostałyście ostatnie. Głowy do góry.
pok jestem na podobnym etapie co ty. Owulka juz chyba była. najpewniej w niedziele. Test owu w piątek był negatywny w niedziele juz pozytywny a we wtorek juz tempka skoczyła. Pierwszys raz tak mam ze taki wyraźny skok dziś mam tm. 36.9. więc juz sie napaliłamcycochy juz bolą ale zawsze bolały w drugiej fazie więc to chyba nic nie znaczy. Dziś zaczełam brać dupka. a ty bierzesz progesteron w tym cyklu?
Dziewczyny - siostra cioteczna dzwoniła do mnie z ministerstwa (o tym sza) i jest rozporządzenie do podania w mediach że chmurka znad Japonii dotarła już nad Polskę i zaleca się ograniczenie wychodzenia z dziećmi na dwór. Poziom promieniowania nad całą polską wzrósł (o ile - nie podają) bynajmniej są to już śladowe ilości - niemniej jednak są. Zalecenie dotyczy ogólnie ludności a w szczególności dzieci i ciężarnych - żeby nie przebywać na dworze dłużej niż jest to konieczne.
aj dziewczyny musialam do was wleciec prawie sie poplakalam ze szczescimam pozytywny test owulacyjny, moze cykl nie stracony, nie wazne, wazne ze mam owulacje ( bo mam jak test pozytywny czy niekoniecznie) wiec moze wszystko wraca do normy
to teraz znawczynie slucham wczoraj tesy negatywny ale milosci i tak byly dzisiaj test pozytywny to kiedy powinny byc milosci?
Mogę się mylić, ale wydaje mi się że owulacja może być, pęcherzyki itd., ale mogą nie pękać. Najlepiej jak w następnym cyklu pojedziesz do gina i on wyznaczy Ci dni na monitoring owulacji. Zazwyczaj co 2-3 dni się pojawiasz, robi Ci USG, mierzy pęcherzyki, zaznacza który jest dominujący i ostatnia wizyta jest wtedy jak pęcherzyki pękną ;-) jak chcesz zeskanuję Ci taki mój monitoring, albo nawet chyba mam go już w wersji elektornicznej
Yuppi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama, a powiedz mi, bo jesteś bardziej obeznana - endometrium przy monitoringu owulacji - 1 pomiar 0,5 cm, po 2 dniach 0,65cm, po 3 dniach 0,95cm i po kolejnych 3 dniach 1,45 - czy tu jest ok czy mogło być lepiej??? Bo nad tym się nie zastanawiałam
EWULA: właśnie chcę tego kosmonauty, ale tak się boję, że to wszystko się rozwali, że nie dam rady, że dam mu wszystkiego za mało, że nie będę wystarczająco dobra, że nie będę mu mogła zaoferować wszystkiego....... pustka w głowie, nie sorry, cholerny ból głowy od płakania.... aż jak małe dziecko nie mogę oddechu złapać....