reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula jak obiecalam melduje sie z tempka 37,05 i test owu przed chwila pozytywny zrobie jeszcze wieczorem zobaczymy,
wiolu to ja testuje razem z mamtika 18 kwietnia:)
poczku odpuszcze narazie ten cykl zobacze co sie bedzie dziac i jak cos w przyzlym miesiacu pojde do niego, pozyje sobie nadzieja jakis czas:)

reklama
Witam się. Dopiero się zwlekłam z łózka i ide robić śniadanko.
gumisia wysoka tempka u ciebie czy to jeszcze przed owu taka masz???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wisienka tak pierwszy cykl mierze tempke przed wczoraj mialam 37,05 i szczyt sluzu test negatywny, wczoraj 36,6 i test pozytywny, dzisiaj znowu 37,05 i nadal test pozytywny, powtorze jeszcze wieczorem, myslicie ze wsio ok? bo troche dziwnie na wykresie te moje tempki wygladaja w caly swiat:)

paulinko dzieki. Teraz juz wierzę, bo to był inny gin. Oddam się szaleństwu zakupów. Oczywiście raczej po wypłacie:-DAle teraz możemy w końcu urządzać pokoik i zakupić wszystko co niezbędne. Bardzo się cieszę, że będę mamą księżniczki:-)

reklama
Jestem:))
Hej wszystkim:)
Josephine jakieś grypsko żołądkowe? Współczuje..pij dużo płynów:)

Ja byłam od rana u Pani kurator.Złapała matkę na wielu kłamstwach,Oliwka jej powiedziała prawdę i że chce z nami mieszkać:)
Wszystko wygląda ładnie,raport na naszą korzyść,nawet wpisała wniosek o zabranie małej ze szkoły a nie z domu:))
W piątek albo najpóźniej w poniedziałek będzie decyzja:)))) Trzymajcie &&&
Az jeść się zachciało:))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry