reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kochane ja uciekam na dzis bo magisterka sama sie nie napisze a juz miejsca na stole nie mam tak sie obstailam ksiazkami :) wlece wieczorkiem albo jutro
buziaki dla wszystich :*

Cześć staraczki i mamuśki :-) ja dopiero śniadanie będę szykować, a już wróciłam z latania... durne pismo trzeba było do MOPSu donieść, całe szczęście to tylko uliczka dalej... u mnie zimno, szaro, wietrznie... :no: to mi się nie podoba, po tych wczorajszych wieczornych płaczach przydałoby się słoneczko na pociechę, a tu...

JOS, PAULINA, WISIENKA, WIOLKA, MINERALNA, NAGA dzień dobry :-) jak kogoś nie wymieniłam to niech wybaczy :tak:

GUMISIA i KAROLINA hej!!!

Gumisia moja tempka tez wariowała. Może to ze względu na stres albo nieregularne pory capstrzyków i pobudek. Potem jednak po owu podskoczyła o 3 kreski i juz nie spadała tylko rosła. Kilka razy nawet 37,8. No i wykluła się Emilka. Test owu wyszedł mi pozytywnie w środę, robiony po południu bo tak powinno sie je robić a w piatek miałam owu. W sobotę skok, potem po 7 dniach kolejny w 10 dniu plamienie i w 13fl pozytywny test. CZego i tobie zyczę
paulinko nie spodziewałam się dziewczynki. Była dla mnie miłym zaskoczeniem. Teraz mnie rozczula sama myśl o małej księzniczce w kucykach. Maciek też szczęśliwy , ze będzie miał siostrę a Pol obmysla w co się będą bawić. A ja mu mówię, ze w balet:-D
oliwka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
just witaj))))))))))))))))))

Cześć Bogusiu u mnie niestety to samo,szro-buro,zimno bleeeeeeeeeeee.
Zaraz będę kopać za mieszkaniem dla Ciebie,coś musi się znaleźć:) Głowa do góry:)

KAROLINA: dzięki, ja już chciałam na dziś odpuścić, tzn wczoraj tak myślałam, ale trzeba byka z rogi brać...

WISIENKA: :-D:-D:-D w balet? hahahahaha, to zadaj mężowi pracę domową, musi obejrzeć "Czarnego łabędzia" i zacząć wdrażać się w temat :-D:-D:-D

PAULINA: czemu??? chodzi mi o przykład ciężkiej pracy i oddania dla sprawy, można się trochę zarazić, a film mnie nie powalił, mam kontakt ze środowiskiem artystów, szczególnie z teatru, Ci ludzi tacy są niestety... są w stanie wiele poświęcić, żeby dojść do celu, czasem po trupach...

just on jest przerazony a ja go wkręcamw rózne takie opowiastki:-D Ogląda ostatnio namietnie wszystkie filmy w roli głównej z tatusią i córeczka. W koncu zapytałam, czy ma w planach mnie ubić bo to wszystko o samotnych ojcach:-D Walczy z literatura i netem i zadaje mnóstwo pytań. Przejęty jest swoją rolą:-D
Moja sąsiadka , jak ja ja nazywam Mama Przekrzykiwacz usypia swoje dziecko. Oczywiście znów słychac takie rozdzierające AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, LUUUUUUUUUUUUU , coraz głośniejsze a w tle płacz maleńkiego Bartusia. Mogłaby mu z powodzeniem piłę motorowa właczyć, podobne dzwięki....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry