Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gumisia moja tempka tez wariowała. Może to ze względu na stres albo nieregularne pory capstrzyków i pobudek. Potem jednak po owu podskoczyła o 3 kreski i juz nie spadała tylko rosła. Kilka razy nawet 37,8. No i wykluła się Emilka. Test owu wyszedł mi pozytywnie w środę, robiony po południu bo tak powinno sie je robić a w piatek miałam owu. W sobotę skok, potem po 7 dniach kolejny w 10 dniu plamienie i w 13fl pozytywny test. CZego i tobie zyczę
paulinko nie spodziewałam się dziewczynki. Była dla mnie miłym zaskoczeniem. Teraz mnie rozczula sama myśl o małej księzniczce w kucykach. Maciek też szczęśliwy , ze będzie miał siostrę a Pol obmysla w co się będą bawić. A ja mu mówię, ze w balet
oliwka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
just witaj))))))))))))))))))
oby tak dalej :-)
nie cierpię...
kocurku: Sprzeglądam cały czas oferty, dzisiaj jadę w jedno miejsce, tylko, że to suterena, więc nie wiem jak z oknami sprawa stoi, to tak wyżej niż poziom piwnicy... Karolina wysłała mi kilka linków i ogarniam temat. Miałam odpuścić na dziś, ale coż trzeba walczyć dalej![]()