reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Gumisia moja tempka tez wariowała. Może to ze względu na stres albo nieregularne pory capstrzyków i pobudek. Potem jednak po owu podskoczyła o 3 kreski i juz nie spadała tylko rosła. Kilka razy nawet 37,8. No i wykluła się Emilka. Test owu wyszedł mi pozytywnie w środę, robiony po południu bo tak powinno sie je robić a w piatek miałam owu. W sobotę skok, potem po 7 dniach kolejny w 10 dniu plamienie i w 13fl pozytywny test. CZego i tobie zyczę
paulinko nie spodziewałam się dziewczynki. Była dla mnie miłym zaskoczeniem. Teraz mnie rozczula sama myśl o małej księzniczce w kucykach. Maciek też szczęśliwy , ze będzie miał siostrę a Pol obmysla w co się będą bawić. A ja mu mówię, ze w balet:-D
oliwka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
just witaj))))))))))))))))))

oj wisienka oby, tylko czemu tak wczesnie mialam skok to nie wiem :) bede zdawac na biezaco relacje co sie dzieje:)

Cześć dziewczyny :) Komu nalać Karotki z truskawką?????

oliwka bardzo dobre wieści :tak: oby tak dalej :-)

boogie wojowniczko ŚCISKAM !!! :-):-):-)

Ale wieje ... jasny gwint :dry: nie cierpię...

PAULINA: trochę schizowy jest, to prawda...

KOCURKU: hej! :-) wojownik ze mnie, jak z koziej doopki trąbka ;-)

Ostatnia edycja:
KOCURKU: sprzeglądam cały czas oferty, dzisiaj jadę w jedno miejsce, tylko, że to suterena, więc nie wiem jak z oknami sprawa stoi, to tak wyżej niż poziom piwnicy... KAROLINA wysłała mi kilka linków i ogarniam temat. Miałam odpuścić na dziś, ale coż trzeba walczyć dalej :tak:

dziewczyny ja spadam sie przespac, bo ledwo zipie...

ASIONEK : nie moge sie dobic do mojej skrzynki odbiorczej wiec TUTAJ dziekuje ci z alinka sklepu :)))

do pozniej !
just : tak trzymaj !

kocurku: Sprzeglądam cały czas oferty, dzisiaj jadę w jedno miejsce, tylko, że to suterena, więc nie wiem jak z oknami sprawa stoi, to tak wyżej niż poziom piwnicy... Karolina wysłała mi kilka linków i ogarniam temat. Miałam odpuścić na dziś, ale coż trzeba walczyć dalej :tak:

nic nie odpuszczamy!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry