reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane, dziękuję Wam ogromnie!!! :*:*:*

Marcepanek - ale śliczną ta Twoja córeczka!!! Gratki!!! :-):-)

Oliwka - ja Ci mocno kibicuję i wierzę, ze Wam też się szybciutko uda! A jak Twoje samopoczucie?

Pok - dziękuję, kochana!!! :-) Mam nadzieję, ze dzień Ci miło mija!

Jos - miłej drzemki!

Mama - jesteś? :-) Jak tam dzionek?

Wisieńka - tak, będę dbała i o siebie, i o Groszka! :-) A Twoja maleńka jak tam? Kopie? :-)

Agapa - super, ze wyniki w normie! Teraz tylko działać. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Paulina, Kocurek, Boogie, Zizi i wszystkie klikające - miłego dnia!

reklama
POCZKU!!!! KOchana, bardzo, bardzo, bardzo jestem Ci wdzięczna :tak: nie myśl sobie, że ja to odrzucam, bardzo mi miło, że oferujesz taką pomoc i jeśli będę czegoś potrzebowała, to dam znać od razu zamelduje Poczkowi :tak: wybacz, że nie odpisałam wcześniej :zawstydzona/y:

just - spoko :) ja po prostu nie wiedzialam czy Ty to widzisz czy moze moje dlugie posty giną w tłoku :) w takim razie bede cierpliwie czekac na info od Ciebie :) a moze uda mi sie tez znajomych z Gdanska namowic na porzadki domowe :)

POK: jesteś cud kobieta :D wybacz żuczkowi... kajam się do stóp :-D nie wiem, czy widziałaś, że wczoraj był lament świętokrzyski u mnie, więc to chyba te emocje...:zawstydzona/y:

POK: te na 16? trochę daleko od centrum, ale za takie pieniądze, takie duże mieszanie, tylko musiałabym meble sobie dokupić do mieszkania... bo ja posiadam na stanie, stolik i tv i szafę materiałową i dywan...

Tylko gorzej jak to nie jest wina prolaktyny. Ale próbujemy dalej:-D, chociaż nie nastawiam się póki co na żadną ciąże, a test zrobię dopiero wtedy jak @ się opóźni kilka dni, ale o wszystkim się dowiecie:-)

reklama
POK: te na 16? trochę daleko od centrum, ale za takie pieniądze, takie duże mieszanie, tylko musiałabym meble sobie dokupić do mieszkania... bo ja posiadam na stanie, stolik i tv i szafę materiałową i dywan...

nie wiem jak dziewczyny ale ja postaram Ci sie w tej sprawie pomoc! :)

agapa - hej :) bedzie dobrze! uszy do gory! a nie chcesz jednaks ie przebadac bardziej?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry