Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Termin mam wyznaczony na 23 listopada. :-):-):-)

Nast. wizyta za 3 tygodnie, wtedy dostanę kartę ciąży i porobię badania. 

, witaj nie miałyśmy okazji się wcześniej poznać :-)Witam się szybciochem i zaraz zmykam się szykować do lekarzy
POK, no masz rację, owulacja jest wtedy jak pęka pęcherzyk, tylko ja nie wiem czy testy owulacyjne to 100% pewność. Zawsze najlepiej pójść chociaż jeden raz na monitoring żeby lekarz potwierdził, że wsio ok.
Zmykam robić fryz, wołać psiaki i odpalam swojego rumaka ;-)
Będę po południu (mam nadzieję, że uda mi się nadrobić z czytaniem Was ;-))
Buziaki!!!
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy
problemik mam chociaz nie wiem czy nie przesadzam
jestem w trakcie dni płodnych ale po zaprzestaniu brania tabletek po 5 dniach wystapilo krwawienie cyz to nie wpłynie na jajeczkowanie itd?
[/url]
Tak dokładnie tak było z tym przerwaniem brania hormonów.
O USG nie pomyślałam .
Owulacja zaczeła sie 20marca(według kalendarzyka) a tabletke wziełam 16 marca pierwsza i ostatnia
dziewczyny a ja nie wiem co sie dzieje, ale umieram... chyba lapie jakies chorobsko, w nocy wstawalam do wc bo mi sie wymiotowac chcialo ale sie nie udalo
prawie wogole nie spalam... a jak wstalam (ledwo sie podnioslam z lozka) to jetsem cala obolala... miesnie mnie bola, plecy, kark, glowa
jak biore gleboki wdech to mam klucie pod zebrami
nie wiem jak docipie do 20h30 nim F. wroci ... tak salbo sie czuje ze chyba sie rozrycze normalnie![]()
W czasie gdy starała sie o dziecko tłumaczyłam że to nie fer nie bedziesz szcześliwa bedziesz patrzec na dziecko i cały czas obraz tego ze jest ono po to by jego była zona dostała mniej alimentów na swoje dzieci ale nie ona swoje
A na pozatym chciałam zapytać to to czy choroba np angina wpływa na zapłodnienie czy nie? Jestem chora dlatego pytam