mama05
prrrryy szaaaalona :))
hejka...ja dzis zalatana..teraz po podlaniu kwiatów i zapodaniu im nawozowych tabletek,porobilam porządki u Zuzy w ubraniach-te co powyrastała zawioze jutro do siostry dla Julki..poukladalam też u Domisia i wyjęłam te wszystkie ktore mam odłożone dla 3 dzidzi bo chce pożyczyć tej kumpeli ktora wczoraj u mnie byla bo ma 2-miesiecznego synka i wiadmo,ze dziecko szybko rośnie i nie niszczy w tym wieku wiec Jej poszykowalam co tam tylko dla chłopca znalazłam i ma spokój z ubrankami na rok
)
zaraz jade po Zuze i bedziemy pakowały wszystko na jutrzejszy wyjazd..ruszamy rano wiec chce mieć wieczorem wszystko przygotowane,tak ,zebyśmy tylko zjedli śniadanko i ruszyli ku przygodzie.
a teraz z kawą na bb wleciałam odpocząć chwilę
MARY- bardzo sie ciesze,ze wszystko si !!!!!!!!!!!!
witam wszystkie aktywne babolki
zaraz jade po Zuze i bedziemy pakowały wszystko na jutrzejszy wyjazd..ruszamy rano wiec chce mieć wieczorem wszystko przygotowane,tak ,zebyśmy tylko zjedli śniadanko i ruszyli ku przygodzie.
a teraz z kawą na bb wleciałam odpocząć chwilę
MARY- bardzo sie ciesze,ze wszystko si !!!!!!!!!!!!
witam wszystkie aktywne babolki
Powodzenia
Byłam po skierowania na resztę badań i od razu pobrali mi krew, także dzisiaj zrobiłam więcej niż zamierzałam
Mało tego. Dzwonię do poradni genetycznej, a tam mi pani mówi, że najbliższy termin na wrzesień
to się jej pytam, czy jak przyjedziemy i zapłacimy za badanie (prywatnie) to czy taki sam jest okres czekania. To mi Pani mówi, żebyśmy ze skierowaniem przyjechali 29.03
czyli jednak można ;-) Mam nadzieję, że mój M da radę w ten dzień, bo tylko o 10:00 możemy przyjechać. Uffffffffffff
:-) Ale mam już weekend - nareszcie! 
Niech urwie 100 - 150zł, zrezygnuj z kablówki i już 200zł masz w kieszeni
Ale kupiłam dzisiaj psiakom smakołyki a u nas zasada taka - kto nie zje posiłku, nie dostanie smaczka. To patrzył tak na mnie jak na wiedźmę. Z jednej strony zasysał chrupki, z drugiej mu trochę wypadały także zasłużył na nagrodę ;-)