reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka...ja dzis zalatana..teraz po podlaniu kwiatów i zapodaniu im nawozowych tabletek,porobilam porządki u Zuzy w ubraniach-te co powyrastała zawioze jutro do siostry dla Julki..poukladalam też u Domisia i wyjęłam te wszystkie ktore mam odłożone dla 3 dzidzi bo chce pożyczyć tej kumpeli ktora wczoraj u mnie byla bo ma 2-miesiecznego synka i wiadmo,ze dziecko szybko rośnie i nie niszczy w tym wieku wiec Jej poszykowalam co tam tylko dla chłopca znalazłam i ma spokój z ubrankami na rok:))

zaraz jade po Zuze i bedziemy pakowały wszystko na jutrzejszy wyjazd..ruszamy rano wiec chce mieć wieczorem wszystko przygotowane,tak ,zebyśmy tylko zjedli śniadanko i ruszyli ku przygodzie.
a teraz z kawą na bb wleciałam odpocząć chwilę:)

MARY- bardzo sie ciesze,ze wszystko si !!!!!!!!!!!!

witam wszystkie aktywne babolki :)

reklama
Witam się jeszcze raz ze wszystkimi razem i z każdą z osobna ;-)
Ja właśnie wróciłam z maratonu i tak: mam skierowania na kariotyp :-D Byłam po skierowania na resztę badań i od razu pobrali mi krew, także dzisiaj zrobiłam więcej niż zamierzałam :tak: Mało tego. Dzwonię do poradni genetycznej, a tam mi pani mówi, że najbliższy termin na wrzesień :eek: to się jej pytam, czy jak przyjedziemy i zapłacimy za badanie (prywatnie) to czy taki sam jest okres czekania. To mi Pani mówi, żebyśmy ze skierowaniem przyjechali 29.03 :-p czyli jednak można ;-) Mam nadzieję, że mój M da radę w ten dzień, bo tylko o 10:00 możemy przyjechać. Uffffffffffff
Teraz czekam na @ i tylko AMH i FSH no i po @ ostatnie badanka czyli posiew, CH., U. i M. A jeszcze mila pani internistka zadzwoniła do mnie po wizycie i jeszcze zapisała mnie na USG tarczycy i jakieś inne badania pod tym kątem. Chyba zmienię zdanie na temat lekarzy :tak:;-)
No i jeszcze na 19:00 mam przegląd paszczy u stomatologa i mam nadzieję, że pani dr nie zepsuje mi dobrego humoru :rofl2:

A teraz idę nakarmić sierściuchy i ogarnę obiadek

mama , balbinka, wisienka, agapa, pok, just, - hejo ;)
skusiła,m sie na zupe, która powinnam dzis wylac do kibelka ... i teraz cierpię ... ah ... głupia jedna ;(

pouciekały ....... ?

Ostatnia edycja:
wlatuję na chwilę... zdaję relację z oglądniętego mieszkania... baaaardzo duże, jak dla mnie za duże i nie marudzę tutaj, tylko melduję co widziałam, 800 zł+ 400 czynsz(jeszcze zimowy do maja) w tym już ogrzewanie+ kablówka 60 zł+ zużyty prąd co dwa miesiące 120zł+ gaz co cztery miesiące według liczników, czyli łącznie jakieś 1400 zł, jak dla mnie za dużo :-(

a

No, już trochę ogarnęłam, obiad się gotuje, 4 prania dziś robię! :-D I czekam na M., mam nadzieję, ze niedługo wróci z pracy. :-)

Miłęgo popołudnia Wam życzę wszystkim!!! :*:*

Całuski Forumki moje :-)

Ja właśnie z łóżeczka wylęgłam się po kilku godzinkach snu i teraz kawusię piję :tak: Mieszkanko czeka na ogarnięcie, obiad na ugotowanie, a mnie się tak nie chceeeee.... :sorry: :-) Ale mam już weekend - nareszcie! :-D
191.gif

Ostatnia edycja:
Just, a próbowałaś negocjować cenę? :cool2: Niech urwie 100 - 150zł, zrezygnuj z kablówki i już 200zł masz w kieszeni :tak:

A ja mam już ogarnięte wszystko. Oczywiście Grosz marudził przy jedzeniu :nerd: Ale kupiłam dzisiaj psiakom smakołyki a u nas zasada taka - kto nie zje posiłku, nie dostanie smaczka. To patrzył tak na mnie jak na wiedźmę. Z jednej strony zasysał chrupki, z drugiej mu trochę wypadały także zasłużył na nagrodę ;-)
No i rozmawiałam z M. 29.03 ma wyjazd do Warszawy :-( Ale obiecał, że postara się przełożyć wyjazd i wybrać się ze mną do tej poradni genetycznej. Szkoda by mi było przepuścić taką okazję, szczególnie, że terminy są jakie są - wrzesień, październik...

No nic, idę wyciągnąć mój zakwas z lodówki, później go dokarmię a jutro upiekę chlebusie dla nas i dla mamy
:-D

reklama
Szybko się przywitam, żeby zdążyć przed wygaśnięciem sesji :-p Tyle się nastukałam i wszystko szlag trafił.... teraz muszę zebrać myśli żeby to znowu ogarnąć :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry