reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziś MŁODAM miała usg połówkowe tak?? była juz czy jeszcze sie nie odzywała???

MADE- no tak-byłaś ze mną i storczykami pod prysznicem :))))) sie porobiło :)

reklama
Ja nie widziałam, a przeglądałam posty od wczoraj.... trzeba czekać ;))))))

mamitka - zakochałam się.....
w tych storczykach :-D

Ostatnia edycja:
POK- kiedy Ty testujesz kobieto???:) ostatnio sie pytałam ,ale chyba nie doczytałaś...

nie powiem :) bo wy sie nakrecicie i ja sie bede nakrecac :) powiem tylko ze na przelomie marca i kwietnia ;-)

pok - hehehee Ty próżniaku Ty! Dobrze wiesz, że połowa tego zniknięcia to do Ciebie była :-p a ja tu czytałam, że jakaś Cię dopadła wątpliwość ? eee.... weź no.... wizualizuję jak należy, a Ty dołki zaliczasz :))))) będzie GITES !!!! Pisałam Ci, że moja rodzona siostra po dwóch latach zaciążyła ? No to piszę ! :-D
A w ogóle to pisałam też odnośnie tego kalendarzyka do określania owulacji... hmmm..... no żesz niech mnie kule i jasny gwint, toć moja 12. letnia córka lepiej wyedukowana. Sorry, ale się lekko zdziwiłam ;)))))

watpliwosci zawsze sie jakies pojawiaja i znikaja. A ja Ci powiem, ze juz wierze w Twoje wizualizacje bardziej niz w to, ze Ziemia jest okragla...

czyli czekamy na wiesci od Młodam...

MADE- ja tez zakochana w storczykach-mam ich 6 i wszystkie kwitną ciesząc oko:))
dzis wszystkie moje 43 kwiaty dostały odżywki wiosenne wiec mam nadzieje,ze niedługo bede miała w domu palmiarnię jak urosną :))))))))

POK- o Tyyyyy!!! no to ja od 30 marca do 2 kwietnia trzymam mocniej &&&&&&&&
bo 29 III trzymam za Maćku i bete:)

Ostatnia edycja:
MADE- no tak-byłaś ze mną i storczykami pod prysznicem :))))) sie porobiło :)

No pięknie, jaka ekstrawagancja... ;-) :-p

Made
u mnie ogólnie dobrze, chociaż i ja mam swojego "mola" co mnie gryzie :dry: Ale generalnie nie narzekam - sprawy idą ku lepszemu :tak: A z tym kalendarzykiem owulacyjnym, to faktycznie, co raz - to nowości... :confused2: Może zmienili nazwę, bo się młodzieży "kalendarzyk małżeński" źle kojarzy??... :-p

Balbinka DZIĘKUJĘ BARDZO :-) Wczoraj już nie widziałam, jak mi odpisałaś... :zawstydzona/y: Ale blog tej babeczki jest fantastyczny! Zakochałam się i taka inspiracja mnie naszła, że chyba się w końcu za obiad wezmę... ;-) :rofl2: :-p

Ostatnia edycja:
A ja wiem kiedy pok testuje :))))))) la la la :-p:-D:-D:-D i nie powiem :-p )))))))))

Sergi - na mola to ja mam niezastąpioną..... tadamm - NAFATALINĘ :-D poradzimy kochana, się nic nie martw :)))))) najważniejsze to się nie dać pożreć

Ostatnia edycja:
made- no włach , cos kiedyś pisałaś o siorce Twej, ze się dwa lata starała ... hm.... moze ja powinnam jeszcze poczekać ...choReRa w gorącej wodzie jestem kąpana i tyle !!! :-p:-p:-p

mama - 43 kwiotki ? Cie pieruuuuuuuuunaaaaaa !!! Leże !!! :cool: czysta kwiaciarnia :szok: ... ja mogę się pochwalic tylko jednym storczykiem, ale też ładnym ... :rofl2: hihi :laugh2:
cos chciałam jeszcze powiedzieć ... ale mi sie ten tego zapomniało ... ot !

mary - no szalona jestes praczka !!!

pok - no gadaj .... kiedy kiedy kiedy kiedy !!!! Mów prędko, bedziesz miałą więcej kciuków zacisnieętych, a jak więcej kciuków, to i szanse większe , co nie dziewczyny ??????? :tak::tak::tak:

reklama
SERGII-mówisz,ze u Ciebie sprawy lepiej ?? to dobrze:tak:ciesze sie !!

ja zmykam robić obiad dla Toma bo zaraz bedzie..

my jutro rano wyjeżdzamy i wracamy wieczorem w ndz.więc prosze o mnie nie zapomnieć przez te 3 dni...kompa nie biorę,więc nie bede wiedziala co u Was przez te 3 dni.....jak beda jakies newsy to prosze o mska te babeczki ktore mają do mnie numer:tak:;-):-p

buziaki kochane -tęsknijcie...

Wasza mama :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry