reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jem nalesniki.
mama Tom nie zauwazy tak jak Pol firanki. Pamietasz. Jak mu powiedziałam czy zauważył cos nowego to spytał czy zafarbowałam wlosy:-D
Asionek a spacer wieczorkiem. Mi wczoraj pomogło o tyle,ze zasnełam o 2giej a nie o 5tej
Balbinka no u mnie tez tylko, ze ujemny. Ale jeszcze raz sprawdzę.

reklama
Balbinka- to znaczy ,ze nie chorowałaś-nie masz przeciwciał..nie ma sie czym martwić(na moją wiedzę) .
a kiedy masz konsultację z wynikami w klinice??

MŁADA- Ja mam powera od rana :) ale Ty jesteś 2w1 to możesz mieć lenia :)))

u mnie rosół już gotowy:) ale zapach-uwielbiam taki rosół gotowany na wolnym ogniu....

właśnie posprzątalam lazienkę i jeszcze chyba oblece okana na dole..niby niedawno myłam ,ale słonko tak daje ,ze wydaje mi sie ,ze trzeba umyć okna .

Balbinka - to rzeczywiście według tych norm nie najlepiej, ale może masz rację z tą szczepionką i będzie OK :))))))

Na mój rozum, to trochę inaczej mamitka, wydaje mi się, że organizm nie wytwarza przeciwciał, a to wcale dobrze. Ale pewności nie mam, mogę się mylić, dlatego zamykam paszczę w tym temacie :)

Ostatnia edycja:
Made- eeee,nie dostane:-praz nie zawsze...dwa razy nie wciąż :-D:-D:-D

WISIEŃKA- no tak pamiętam-Pol jest dobry:-)
ale Tom ma oko na kwiaty i myśle ,ze jednak dojrzy:tak:ale nic to...obiecałam Mu dziś miłe chwile w sypialni więc jakoś to bedzie :-D:-D

MŁODA- pakuje do słoika i wysyłam-gotuj makaron bo mój jeszcze nie gotowy :)

biore sie za okno od jadalni...

MADE- możliwe kurka...ja mam w karcie ciąży HBs ujemny-tylko tyle....wiec nie wiem dokladnie jak to jest...

Balbinka u mnie na dwoch badaniach pisze tylko ujemny a nie ma interpretacji. A w necie doczytałam,że jak niskie miała jakaś dziewczyna przed operacją to musiała się szczepić

witam sie :) co tam kochane? jak na dworze bo ja z domu nosa nie wychylam :P tylko slonko widze ale cos mu nie ufam :P jutro mnie czekaja 3 godzinki spcerku na miasto i z powrotem :)
mnie nadal bola jajniki i zastnawiam si kiedy przestana:( obawiam sie ze jak ostatnio dopiero w dzien malpy:/
ja dzisiaj mam takiego lenia ze szok i bezmozg straszny mi sie wlaczyl, nie wiem czy mnie jakies przeziebienie nie zlapie, taka dziwna jestem ja mnie cos ma rozlozyc, mecze sie z magisterka, do wieczora musze napisac podrozdzial jestem w 1/3 drogi :(
hellllllllllllllllllllpppppppppppppp

reklama
Mi babka w laboratorium powiedziała, że mam bardzo niski poziom przeciwciał i to nie jest dobrze. Do invimedu idę jak wszystkie badania porobimy, także pewnie połowa-koniec czerwca, bo na kariotyp czeka się 3-4 tygodnie. Ale jutro zadzwonię do lekarza rodzinnego, tam też powinni udzielić mi informacji. Mam nadzieję, że szczepienie wystarczy lub cokolwiek, żeby poprawić wynik.
A tak w ogóle to teraz miałam po raz pierwszy robiony test na HIV. Wiecie co... ja się dobrze prowadzę ;-) ale... tyle w swoim życiu lekarzy odwiedziłam, dentysta, ginekolog, pobranej krwi masa i jak zobaczyłam wyniki w kopercie to zamarłam :szok: otworzyłam je dopiero w domu ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry