reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE- papa ,smacznego :))

EWULA- tak zrobię ,wezmę dużoo ciacha :))

czy ktoś widział ostatnio LIL MAJE ??????????

WIOLA- jak tam sie czujesz kochana ??a @ przyszła chociaż o czasie czy za wcześnie??

MŁODA- hahaha-no to sie ciesze -to teraz wcinaj :))
ja własnie jem bo zaraz po Zuze wychodzimy.

GUMISIA- pytałaś o pogodę-u mnie pod Poznaniem superowo,ciepełko,słonko od rana ,ale troche wiaterek jest ..

reklama
ewula mamita to z tym ciastem do mnie zapraszam, na obiad kurczak curry w porach a jak braknie to pesto zrobilam wiec bedziemy jak baki, a pozniej ewula my kawusia a mamita do pisania :) heheeh

Zjadlam 3 nalesniki. Robię z razowej mąki na teflonówce. jakby nie slodki dżemik byłyby zdrową żywnością. Ale dwa pierwsze zjadłam z jogurtem. Czwarty chyba z białynm serkiem zjem:-)
mama kobito alez energia cię nawiedziła. Śpisz juz lepiej? Ja miałam dzisiaj sprzątać ale stwierdziłam, zę lepiej jutro jak Pola ni będzie i będzie się nudziło....

EWULA- przyjemnych zakupów :)

GUMISIA- NO to podzieliłaś zadania:-D:-D:-DWy z Ewulą do ciasta a ja do pisania:-p
mi sie oczy nie pocą;-)ale każda z nas jest inna:-D:-D

MŁODA- dokładnie,smacznego :)a Ty już masz wyprawkę skompletowaną??;-)

WISIEŃKA- no troche mnie dziś nosi :))) a co do spania to Tomi kupił mi benosen i jest lepiej-nawet jak sie przebudze to szybko zasypiam :)
do ideału jeszcze troche ale jest dobrze:)

a tak wogóle to Tomi w czwartek rano przed 5 wychodzi z domu i wróci w nocy z czwartku na piątek bo na magazynie głównym jest inwentura i jest w nadzorze ..tak wiec tez bede troche słomiana..

Ostatnia edycja:
mamita ja czuje ze te pocace oczy to znak z niebios zebym trzasnela tymi drukami w kat i olala temat:) heheh ale nie mam juz wymowki na jutro i wypada ruszyc sie wiec nic mi innego nie pozostaje, ale osladzam sobie ten czas wami :) zdanie na forum zdanie pracy, wiecie jak ladnie idzie, :P
wisienka ja bym poprosila takiego nalesniczka, podziele sie swoim obiadkiem :)

no GUMISIA- jak nie ma wyjścia to pisz kochana :)

ja smigam po Zuze,zakładan katane bo u nas w miare ciepło i idziemy..

WISIEŃKA- smacznego dziewczyny :))))

reklama
Balbinka - poprawi :tak: M też się doszczepiał bo miał "0" :tak: ja nie muszę bo mam Anty HBs powyżej 200 tyś :-p Czyli mnie to licho nie weźmie :-p

Wisieńka - ty jej pilnuj jak przyjedziemy bo Ci ją chyba capnę :-D Urocza maskotka :-D

mama - raz krótko zawyła bo bolało ale szybko się uspokoiła. Teraz coś marudna jest ale to norma po szczepieniu. Ja pojechałam po zakupy małe z Karo a M został z Emi to mu dała popalić. Teraz słodko śpi mi na rękach.

M. się mnie teraz co kilka godzin pyta czy @ przyszła :-p :-D A tu cisza :-p LOL ja wyluzowałam że to pewnie powalone cykle po porodzie a ten w stresie. Ale testu ja nie kupię :-p Poczekam aż on się złamie :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry