reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Popłakałam się - w jednej aptece obok nas jest remont a w drugiej kolejka kilometrowa moherków :-p Czekam do piątku - jakby coś testuję chyba z gumisią :-)

Sol, kurde bele, ja teraz będę czekać na Twojego "testa" normalnie jak kiedyś na swoje co miesiąc :-D
A ja dzwoniłam już do przychodni, w czwartek mam dzwonić jak będzie babeczka od szczepień i się umawiać będę. 50zł za całość szczepienia (jak dobrze pamiętam, chyba 3 dawki są).
Jestem spokojna... Na tyle, żeby zrobić niespodziankę mężusiowi a co za tym idzie zabieram się za Krem z orzechów laskowych i czekolady :-D
Z tym, że poczytałam komentarze i zdecydowałam, że zamiast gorzkiej czekolady zrobię kremik z mlecznej Milki :tak: M padnie, bo to Nutellowy maniak :-D

to zapraszam za jakąś godzinkę :-D

balbinka wystarczy jedna dawka przypominająca jeśli juz sie szczepiłaś. Ta cena to raczej za jedną dawkę:-D

Głowy sobie nie dam uciąć, ale wydaje mi się, że byłam szczepiona, ale to było 14 lat temu. Bynajmniej był taki zamiar na szczepienie ;-) Dlatego mam dzwonić w czwartek do babki od szczepień, żeby zerknęła do mojej karty.
Właśnie ta cena to nie za jedna dawkę. Jak jej powiedziałam, czy mogę kupić szczepionkę w aptece, to powiedziała mi, że w aptece jest bardzo drogo i oni dla swoich pacjentów mają całość za 50zł :tak: (tylko nie pamiętałam jak mi mówiła - 3 lub 4 dawki, ale raczej 3)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry