reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Balbinka brzmi smacznie
Sol ty tu się nie wykręcaj, ty się zapisz na potrójne mamuśki. Moja droga ktoś musi pracować na nasze emeryturki. Nie wykręcaj się:-DA tak serio tez myślę, ze to poporodowe zachwiania ale nic nie mozna wykluczać. No chyba, że nie było buszowania pod kołderką:-D

Ostatnia edycja:
reklama
jestem ,dzieci na ogrodzie a ja tak patrze na 2 kwiaty i musze je przesadzić w 1 doniczkę-bedzie ładniej-także zmykam na ogród bo nie bede sobie ziemią w chacie brudzić..

SOL- ale jazdaaaa bez trzymanki:))

mlodamamusia mija jak z bicza trzasnął:-D Ale ty popatrz na siebie. Zostało ci 8 tygodni.....
mama miłego kopania w ziemi
A ja idę się połozyc bo jakiegoś nerwa dostałam...

Dzień dobry Kochane :)))))))))

Jak mija dzionek? Widzę, że wiosna i dziewczynki wywiało na łono :-p

Olivka - daj znać jak i co, bo ja tu paznokcie z nerwów obgryzam ;))) Kciuki zaciśnięte

młodamamusia - witaj laseczko ;)))

A dziękuję za &&&,przydało się:)

hej
wpadlam tylko na chwile powiedziec ze @ przyszla, przeczucia sie sprawdzily.
pa
:((

:((( to za nastepny cykl &&&&&&&&&&&&&&&& i <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< :))

jejku jaka slodka !!
no ja juz tez sie godze powoli z tym , ze nie wiem kiedy sobie pospie ... na mnie tez nic nie dziala , a tabsow brac nie moge :/

taki mam zamiar :) poczekac na lipiec i wyprzedaze
dobre maja gatunkowo rzeczy z La Redute ?? tak sie zastanawialam wlasnie , bo nie moge spodni znalezc ciazowych , a u nich sa :)
Nie wiem jak ubrania ciążowe ale miałam dla małej,super! Miałam też ręczniki,jeden został mi do dziś,wygląda jak nowy,super jakość.

A mamitka usiądzie na karnym jeżyku :-p za post po poście :-D:-D:-D
tylko Sol ze szczepień wróci :tak: )))))))

Gdzie ta Olivka????

Jestem:))))))))

Mi babka w laboratorium powiedziała, że mam bardzo niski poziom przeciwciał i to nie jest dobrze. Do invimedu idę jak wszystkie badania porobimy, także pewnie połowa-koniec czerwca, bo na kariotyp czeka się 3-4 tygodnie. Ale jutro zadzwonię do lekarza rodzinnego, tam też powinni udzielić mi informacji. Mam nadzieję, że szczepienie wystarczy lub cokolwiek, żeby poprawić wynik.
A tak w ogóle to teraz miałam po raz pierwszy robiony test na HIV. Wiecie co... ja się dobrze prowadzę ;-) ale... tyle w swoim życiu lekarzy odwiedziłam, dentysta, ginekolog, pobranej krwi masa i jak zobaczyłam wyniki w kopercie to zamarłam :szok: otworzyłam je dopiero w domu ;-)
Dasz radę,szybko pójdzie:) Przeszłam przez to i juz nie pamietam:)

Jestem kobietki.Dziękuję wszystkim za &&&&,mam nadzieję,że tak samo mocno będziecie trzymały za ciążę:)) Na pewno się uda:))
Dostałam opieke na sister na czas postepowania o odebranie mojej mamie praw rodzicielskich.Tryb natychmiastowy.

WISIEŃKA- co to za nerwy???co sie stało?

ja już w ziemi pogrzebałam i teraz mam "kawał" kwiata w domu jak połączyłam 2(takie same) :)

właśnie zrobiłam test owu i ta druga kreska przedwczoraj i wczoraj była ledwo widoczna a dziś mocna :))tak więc starania czas zacząć :)
dziś mam 10d.c.

MADE-wizualizację poproszę:))))))))

kocurek- PROSZE o włączenie bobo myśli :)))))))))

a reszte proszę o &&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl:)))))))))

mamitka to szybciutko :)
ale wiesz co ja te kciuki to wieczorkiem co ?? jak skoncze pisac:)
ojj dziewczyny maz mnie dzisiaj bedzie na rekach nosil, taki obiadek pyszny ze loo

reklama
kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry