reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : dziex! u mnie w sumie podobnie, niedlugo 2,5 roku skonczy no i spi teraz 13h na dobe, a spal godzine dluzej w nocy... nbo to w sumie powinien niby tej drzemki jeszcze potrzebowac...

asionek : la redoute : zalezy co ! i tak i nie! najlepsza jest seria SOFT GREY, ta ma dobra jakosc, reszta raczej nie... soft grey jest drozsza ale naparwde dobra
a na wyprzedazach i tak bedzie za -60 i nawet -70% :) ja kupouje od nich koszulki malemu + przescieradla i nic sie z nimi nie dzieje
za to nie radze swterekow dla pan :) chyba ze wlasnie soft grey :) reszta : po kilku praniach wyglada jak po wojnie :)
ps. dopiero zobaczylam towj slubny album na nk, pamietasz kiedys nie wyswietlalo :)
slicznie wygladalas, wogole sliczne fotki!!! :)

my za 10min spadamy na plac zabaw

reklama
JOS- no Tom tak samo reaguje jak Ty :))))))))))))))
a ja uzależniona od kwiatów i bb :):):):)))))))

leć kochana-przyjemności :)

BALBINKA- hbs to coś z wątrobą??

Balbinka- ZAJŻAŁAM DO KARTY CIĄŻY dzieci i mam w badaniach serologicznych HBs i mam wpisane ujemny wyniki a Ty jaki masz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Balbinka - a skąd wiesz, że to zły wynik? Są tam jakieś normy podane? Może niepotrzebnie się smutasz ;-)

Tak, są

Balbinka- ZAJŻAŁAM DO KARTY CIĄŻY dzieci i mam w badaniach serologicznych HBs i mam wpisane ujemny wyniki a Ty jaki masz??

Ja mam przeciwciała anty HBs - 2

poniżej 10 - niezabezpieczający poziom przeciwciał
10-100 - niski poziom przeciwciał
powyżej 100 - wysoki poziom przeciwciał

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry