reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOS- Domi przestal spac w dzień jak miał 2,5 roku może 2 i 8 m-cy,ale przestał dlatego ,ze spał rano do 9 a o 19 już spał na noc -przesypiał 14 godzin na dobe i Mu to wystarczyło:)
a ja w końcu mialam caly dzień do dyspozycji bo tak to koło 13 Go kładłam i spał 3 godziny...ani nigdzie wyjśc ani po zakupy...a od roku już nie śpi:)

reklama
MADE- Ty pamietaj ,ze od jutra mi wizualizujesz:-D:-D
doczytałaś ,ze wysłałam Ci markizy??żebys starych ciastek nie jadła:-p:-)

SOL- jak po szczepieniu????

WIOLA- przykro mi kurka!!!!!!!!!!!
kwiecień jest Twój!

pok - wiesz co? :zawstydzona/y: Ja Ciebie też :)))))))))))))))))))))))

mamitka - jaki kolor storczyka sobie kupiłaś? Bo ja mam jeden różowy, a drugi taki lila... o wielgaśnych kwiatach ;))) mój faworyt ;)
Doczytałam właśnie ;-) Czuję się jak Małgosia w chatce na kurzej nóżce :-D tylko Baba-Jagi brak, boś Ty cud dziewczyna :)))))

Ostatnia edycja:
mama nalesniczki rzucę jak wyrodny syn nie pozre wszystkiego:tak:A storczyk to skąd , hę?
pok &&&&&&&&&&&& za kwiecień i mnogości łózkowości zyczę:-)
made ty rysuj te króliczki bo to podobno rewelacyja pozycja dla wojsk do natarcia jest:-)

Kocuurku gdzie jesteśś ???
Dziewczyny co z Edytąą ?:-)

Dziewczyny jak myślicie moge zjeść juz jabko ? :-) bo nie wiem czy mnie nie przeczyści... ;/

Ostatnia edycja:
mama zapomniała. Pol ma szkolenie od jutra 2 dni pod Poznaniem. Co prawda po drugiej stronie, bo w okolicach tego gdzie bylismy na wakacjach ale mniej go na oku kochana:-D Jak coś to w doopę i do domu go wyslij:-D Chciał mnie nawet zawieźć do ciebie ale to środek tygodnia i nie chiałam Maćka zostawiac samego w domu. Szkoda, ze nie weekend. Ale co się odwlecze.....Pogrilujemy w maju. Tym razem my piaskujemy karkówkę:-D
made no całkiem możliwe, a co się będzie działo jak to wstawisz.Fiufiu. Ale nie wstrzymaj się kobieto:szok:Przeciez Pol wyjezdża :-D

hej
wpadlam tylko na chwile powiedziec ze @ przyszla, przeczucia sie sprawdzily.
pa

:((( to za nastepny cykl &&&&&&&&&&&&&&&& i <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< :))

Wiolka Wredna @:wściekła/y:
Nagapalma przykro mi z powodu testu

Zobaczcie jak moja łaja się sprytnie zakamuflowała. Najpierw spała na kanapie a potem wlazla pod koc na mały taborecik gdzie trzymałam nogi wczoraj i nie posprzątałam. Wystaje jej tylko ogon i tylnie łapy

jejku jaka slodka !!
no ja juz tez sie godze powoli z tym , ze nie wiem kiedy sobie pospie ... na mnie tez nic nie dziala , a tabsow brac nie moge :/

wiolka : :-(

asionek : to ty chyba jednak mozesz sie polozyc i spac pozniej niz do 7 :) z tego co piszesz ze ci brakuje, to rzadko, naparwde b. rzadko sa rzeczy (meble, posciel dla dzieci) bo tu raczej ludzie daja spiworek i podusie tylko
a reczniki byly wczoraj fajkne petit bateau no ale co... juz po ptakach :)
a reczniczek to i w sklpeie mozes zklupic albo ppczekaj na lipiec LA REdoute bedzie mialo mega soldy, i onoi maja dla dzieci wszystko ciuszki + meble + spiworki reczniki, posciel ( sama kupuje od nich czasem przescieradelka :) )

wisienka : slodziak stworzonek :) fajne to to :)

taki mam zamiar :) poczekac na lipiec i wyprzedaze
dobre maja gatunkowo rzeczy z La Redute ?? tak sie zastanawialam wlasnie , bo nie moge spodni znalezc ciazowych , a u nich sa :)

reklama
MADE- storczyk biały z fioletowym środkiem :)) podwójny i ma jeszcze po 3 odnogi-więc "bogaty":))

ASIONEK- cześc ciezaroweczko :))

MŁODA- jedz jabłko na zdrowie:))

mama zapomniała. Pol ma szkolenie od jutra 2 dni pod Poznaniem. Co prawda po drugiej stronie, bo w okolicach tego gdzie bylismy na wakacjach ale mniej go na oku kochana:-D Jak coś to w doopę i do domu go wyslij:-D Chciał mnie nawet zawieźć do ciebie ale to środek tygodnia i nie chiałam Maćka zostawiac samego w domu. Szkoda, ze nie weekend. Ale co się odwlecze.....Pogrilujemy w maju. Tym razem my piaskujemy karkówkę:-D

WISIEŃKA- tak jest!!!! bede miala na oku:)))))

no szkoda,ze to srodek tygodnia,ale damy rade-bedzie grill aż miło :))))
i bedziemy piaskować:)) tak jak mowisz.

a storczyka sobie kupiłam:)))))))liczę ,ze Tom nie zauważy :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry