reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodamamusia - a dziękuję, jakoś trzymam się mocno panewki :-D)))))))) mimo tych zapchanych rurek ;)))))) a jak Ty się miewasz? Brzuszek daje jeszcze spać czy raczej średnio?

Wisienka - nie układaj scenariuszy bo zwariujesz ;-) mój też był miesiąc temu na grillu firmowym ;))))))) noc nieprzespana, ale na telefon nawet nie spojrzałam, tak się zawzięłam :-p to oni mają się o nas starać, bo to my jesteśmy te lepsze! :-D Będzie dobrze ))))) życzę cudownej pogodny i smacznego jedzonka na świeżym powietrzu

młodam - witaj słoneczko :-))))) kupimy SE Karmi i będzie impreza jak ta lala :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Made hejka :-) a wiesz jaką ja zimą miałam ochotę na grzane wino... mmmm w 2012 się napiję hehehehhe :-p

Asionek współczuję nieprzespanej nocki. wiesz co jest powodem? ciepłego mleka próbowałas?

Ostatnia edycja:
Made hejka :-) a wiesz jaką ja zimą miałam ochotę na grzane wino... mmmm w 2012 się napiję hehehehhe :-p

Asionek współczuję nieprzespanej nocki. wiesz co jest powodem? ciepłego mleka próbowałas?

nie wiem za bardzo , zaczelo siie w ciazy i tak trwa sobie i konca nie widac :/ pije mleko , ale z kakao , bo samego cieplego nie tkne , mam wymioty pozniej :(( to juz od malego mi zostalo zreszta

młodam - grzane winko i te dodatki :-p mmmmmmm uwielbiam, ja jeszcze zdążyłam się napić w pochmurne, mroźne dni, ale nie będę Ci może pisać jakie to było przyjemne doznanie :-D)))))))))

made mój był na integracji we wrześniu w Karpaczu tez to przerabiałam..:-DJa jezdziłam regularnie na takie spotkania z każdej mojej pracy, taki zawód. Nawet za granicę na tydzien się zdarzało to mu nie powiem zostań. Ale akurat ten wyjazd nie wywołuje u mnie żadnych emocji. Sami faceci w ośrodku szkoleniowym w jakimś lesie. Najwyżej się upiją:-D
Asionek ja tez mam problemy ze spaniem i masa Lipcówek nie spi po nocach. Ja myślę, ze to hormonki.Mi nie pomaga nic z ludowej medycyny więc po prostu ignoruję to;-)
mloda a dziękuję
mlodam zawsze mogę sobie Bawarięw tesco kupić ma 0%

a co do spania to ja dziś się nie wyspałam, wstawałam tyle co zwykle, ale jakoś piaseczek czuje pod powiekami.
ja sobie prasuję ;-)

Wiolka a to wredna świnia... :-(

Wiolka Wredna @:wściekła/y:
Nagapalma przykro mi z powodu testu

Zobaczcie jak moja łaja się sprytnie zakamuflowała. Najpierw spała na kanapie a potem wlazla pod koc na mały taborecik gdzie trzymałam nogi wczoraj i nie posprzątałam. Wystaje jej tylko ogon i tylnie łapy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry