reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja mam dzisiaj spaghetti :-p bolognese ))))) tylko czekam na składniki :-) a w brzuchu orkiestra bez VAT :-D

młodamamusia - może to takie spece, że zrobią czary-mary bez odcinania ;-) czegokolwiek...? ))))

Idę do kuchni, może znajdę jakieś stare ciastko :-p

pok - Ty nie mów HOP :-p przecież tempki nie mierzysz, to skąd wiesz, że z tego cyklu dupa ? ;))))
Buzi i uściski, niedowiarku Ty!

A mamita to gdzie jest tyle czasu? Co Ona SE wyobraża????? ;-))))

Ostatnia edycja:
reklama
heloł:))

POK- MÓWISZ-MASZ- &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam juz teraz :)

MADE- wysyłam markizy sernikowe i chałwowe :))

WISIEŃKA- witaj siostra :) poprosze naleśniczka :)

MŁODA- witam ponownie.

a ja mam kolejnego piękniastego storczyka :)))

pok - Ty nie mów HOP :-p przecież tempki nie mierzysz, to skąd wiesz, że z tego cyklu dupa ? ;))))
Buzi i uściski, niedowiarku Ty!

mierze z przerwami :) dzis juz spadla. cycki przestaly bolec. bylo sucho jest wilgotno. szyjka miesiaczkowa coraz bardziej z kazda godzina :) no i siknelam dzis bardziej dla sportu niz informacji - no i minus.
Nie szukaj made usprawiedliwien tylko sie bardziej postaraj :D :-p;-)

pok : &&&&& ale za to zeby @ nie przyszla :) hihihihihihihihihihihihihi

pok : ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh no to poprawka :
&&&&& za nastepny cykl :(
nie mozesz mowic od razu? :)

Ostatnia edycja:
no i wiedzialam, ze jak tylko cos powiem o testach i @ to sie zaczniecie nakrecac i mnie nakrecac a ja wiem, ze bedzie i juz. I przez nakrecanie bedzie mi tylko smutniej i po co? Prosze nie trzymac kciukow za ten cykl tlko za nastepny! :) I prosze na razie nie pocieszac (dam znac jak bede potrzebowac) :) Przez te 2 lata sie przyzwyczailam do miesiaczkowej porazki, ktora kiedys nazywalam nagroda miesiaca :-)

mama : hej
poldus dzis nie byl, jutro idzie od 9 do 12 :)
a dzis sie zbuntowal i nie chcial isc na drzemke !!! ehhh...ciagle cos :)
a jak domi sie ma ? powiedz, w jakim wieku on przestal spac? ja liczylam z ejeszcze 1szy rok przedszkola w wieku 3-3,5 bedzie mi spal w dzien choc godzinke lub 1,5h...

pok : zatem KCIUKI MEGA ZA KWIECIEN :) a ty trzymaj za mnie :)
kwiecien bedzie twoj moj maminy wiolkowy rurkowy i kto sie jeszcze pisze ???? :) zawsze w nowym roku jets duzo styczniowych dzieciaczkow, wiec i u nas sie babasy posypia :)

Widziałyście jak mnie sprowadziłado pionu???? Ta pok, ta?????? :-p A co ja mogę jak przytulanek mało? :-D Ty nie powinnaś kochana z łóżka wychodzić :-D:-D:-D mam narysować jak to robią króliczki? ))))))
Ech.... no dobra już, jak się wredota pojawi, to przyszły cykl medytuję jak stary mnich ;-))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry