reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolka : :-(

asionek : to ty chyba jednak mozesz sie polozyc i spac pozniej niz do 7 :) z tego co piszesz ze ci brakuje, to rzadko, naparwde b. rzadko sa rzeczy (meble, posciel dla dzieci) bo tu raczej ludzie daja spiworek i podusie tylko
a reczniki byly wczoraj fajkne petit bateau no ale co... juz po ptakach :)
a reczniczek to i w sklpeie mozes zklupic albo ppczekaj na lipiec LA REdoute bedzie mialo mega soldy, i onoi maja dla dzieci wszystko ciuszki + meble + spiworki reczniki, posciel ( sama kupuje od nich czasem przescieradelka :) )

wisienka : slodziak stworzonek :) fajne to to :)

reklama
made oj psoci jak chocho. Wczoraj mi zatargała telefon do szfki ze słoikami i zakopała tam w ręczniczek na którym śpi. Tą szafkę sobie ulubiała i juz jej z tamtąd nie wypedzam tylko dałam jej reczniczek i jak jej nie ma to wiem gdzie jest. Mackowi wyniosła wszystkie gumki do mazania. Uwielbia właśnie wszystko co gumowe a komórka miała gumowy brelok. Nie brudzi, nie gryzie kabli, nie niszczy ścian ani podłogi. Po prostu rozrabia. Wyciąga wkładki z butów wykopuje ziemię z kwiatków i wkłada mi do łózka kurza łapkę....:-DTaki prezenik. Świetnie rozumie co się jej mówi ale słucha jak ma ochotę. Reaguje na imie i włazi się tulić na kolana a za gruszkę do się ogolic i pazurki obciąć:-D

Wisienka - :-D:-D:-D to Ty już zaprawiona w boju )))) hahahaaa ale się uśmiałam, to ci psotnik, amator Unimilu :-D))))))))))

młodamamusia - no mój dzidziuś jeszcze mnie nie bije, ale powoduje mdłości i omdlenia ;) tak więc daje o sobie znać jak tylko może )))))

Witam Was kobietki

Dopiero teraz, bo o 8:00 byłam już w drodze do Wrocławia i ledwie z czasem wyrobiłam :dry:
Byłam na tym kariotypie i w sumie dobrze, że mój Kuba nie jechał. Dzisiaj tylko przeprowadzała babka wywiad a na pobranie krwi jest inny termin :confused:
Najbliższy 9.05 :szok: ale to i tak lepiej niż koniec września.
Moje wyniki z krwi wszystkie ok poza jednym. Mam bardzo niski poziom przeciwciał HBs (tylko 2) i szukam info jak to poprawić. zastanawiam się, czy szczepienie nie poprawi mi wyników, bo jeśli tak, to jutro jadę do apteki po szczepionkę :tak:

Wiola, przykro mi, że @ przylazła. Moja jak na złość opóźnia się, a czekam na nią żeby zrobić FSH i AMH
Oliwka, daj znać zaraz jak wrócisz z sądu. Wypatrywać Ciebie będę, chociaż pewna jestem, że przeczytam dobre nowiny :tak:

Uciekam na chwilkę nakarmić psiaki i poszperam w necie odnośnie tego HBs

Buźka laseczki

Made no to 3mam kciuki aby mdłości szybko przeszły :-D :-)

Nieee tylko nie tooo przyszedł serwis internetowy :-(:-(:-(
I nie wiem czy nie wyłączą internetu :-(:-(
bo cos tam beda naprawiać :-(
Łeeeeee :-(

Ostatnia edycja:
mlodamamusia w łeb ich i za drzwi:-D
Balbinka witaj kochana. Kurcze nie znam się na tym Hbsie niestety. Pewnie znajdziesz coś w necie. Może faktycznie
made :-DNo masz rację faktycznie ona uwielbia Unimile:-D
Mojej Emilce podoba się piosenka, którą mielismy jako pierwsza na nasze wesele. Jak ją włączam to uspokaja się i słucha a potem znowu zaczyna podrygiwać:-)

YouTube - niebieska piosenka - Grzegorz Tomczak

Idę smazyc nalesniczki:-)

reklama
POK- czyli co ??zaciskać już &&& za kolejny cykl ??

@ jeszcze nie ma. bedzie jutro, wiec jak najbardziej poprosze kciukasy za kolejny cykl! Bardzo mile widziane! :)
made - w nastepnym cyklu postaraj sie bardziej! :-p

wiola - tulam mocno. wiem jak jest...

palemka - bedzie laparo, bedzie dzidzia :)

bede wieczorkiem. buzi!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry