reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Balbinka bedzie dobrze !! &&&&&&&&&&&&&&&&&& dla was duze :))

Oliwka poszukam i ci wkleje :) na Wiazu jest caly watek o tych torebkach i tam sa podane kody rabatowe :))

nie wiem co myśleć
kurcze dziewczyny jestem w tak cholernie trudnej sytuacji, że siły mi opadają, aż mnie brzuch pobolewa z jednej strony... :wściekła/y: nie chcę Malca truć swoimi złymi emocjami, ale nie mam już głowy do tego wszystkiego, ludzie mieszkań nie chcą wynajmować kobietom z małym dzieckiem, wolą zwierze, niż dzieci... :szok:

kurcze wierze , ze jest ci ciezko :((( szkoda , ze nie mam nikogo w tamtych okolicach .... musisz poczekac w koncu sie cos znajdzie , a jak nie to oszustwo male niestety czasami trzeba !!
moja mama szukala mieszkania dla babci i dziadka w Wawie i tez nikt nie chce dla straszych osob wynajac :/ pomimo , ze to mama placi za nich wiec sa wyplacalni itd. , ale nie i koniec
wiec mama sama zaczela lazic i szukac i w koncu po malym oszystwie znalazla
moze wez jakiegos kolege niby , ze jestescie para itd. i dla was ma byc mieszkanie ??
wiesz innaczej spojrza niz na samotna mame , takie porabane to wszystko jest :/
pozniej to juz wazne zeby placic regularnie , bo oni i tak przeciez wpadac do was nie beda :)
moja siorka tez zataila ciaze przed wynajemca , niestety takie , a nie inne czasy mamy , a mieszkacgdzies trzeba !!
powodzenia i nie poddawaj sie zawsze jest jakies wyjscie !!

reklama
Pierwszaa :-D

juz sobie pospałam:-) a teraz płatki wcinam:-D

zaraz musze isc z psinka na dwór :-)
ale pogode mamy przepiękną:-D :-)

WStawaććć mamuśśśki !!!:-)

AAAAAAA, udało się chociaż raz!!!! :tak:
Pierwsza :-D

jak się można było spodziewać, po ciężkim wieczorze, ciężka noc, i trudny poranek... Komu miętki, komu meliski?:-D Pieczywo niestety wczorajsze, ale kanapka zrobiona przez kogoś lepiej smakuje, zapraszam!!! Kuchnia u mnie pojemna :-D

WITAM I JA:) troche leniwie..troche zaspana...ODDAWAĆ TĄ GODZINE CO NAM JA ZABRANO !!! ALE JUŻ !!!

SOL- powodzenia na szczepieniu!!! badz dzielna :) Emi na pewno bedzie !

POK- czyli co ??zaciskać już &&& za kolejny cykl ??

MŁODA- cześć :) tesknimy ,tesknimy:)

JUST- ja mam świeże pieczywko -Ty rób herbatke a ja dam bułki :)

JOS- ja biore Benosen-zawiera jakiś enzym ktory nasz organizm sam wytwarza w czasie snu i tym samym pobudza org.do wiekszej produkcji tego enzymu..nawet jak sie przebudze to szybko potem zasypiam-za 20 tabl.placilam nie cale 20 zl:)

tyle zapamietałam z 3 ostatnich stron :)

u mnie słonko aż miło :)

aaaaa BALBINKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wyniki i za najszybszy termin na kariotyp dla męża!!

hej
sorki ze sie o mnie martwilyscie
mamus nie odpisalam bo nie mialam nic na koncie.
gumisia tam sie troche pozmienialo z tym cyklem i @ ma jutro przyjsc i raczej przyjdzie.
ja mam dola jak z tad do tamtad i nie bardzo mam chec gadac...
milego dnia kobitki

MAMITKA: daj te pieczywko, jak mam świeżutki serek z rzodkiewkami :-D

szarość i burość u mnie... nie ma słonka, znów ciężki dzień mnie czeka...

TO KOMU HERBATY???? :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry