Asionek31
Fanka BB :)
Balbinka bedzie dobrze !! &&&&&&&&&&&&&&&&&& dla was duze
)
Oliwka poszukam i ci wkleje
na Wiazu jest caly watek o tych torebkach i tam sa podane kody rabatowe
)
kurcze wierze , ze jest ci ciezko
(( szkoda , ze nie mam nikogo w tamtych okolicach .... musisz poczekac w koncu sie cos znajdzie , a jak nie to oszustwo male niestety czasami trzeba !!
moja mama szukala mieszkania dla babci i dziadka w Wawie i tez nikt nie chce dla straszych osob wynajac :/ pomimo , ze to mama placi za nich wiec sa wyplacalni itd. , ale nie i koniec
wiec mama sama zaczela lazic i szukac i w koncu po malym oszystwie znalazla
moze wez jakiegos kolege niby , ze jestescie para itd. i dla was ma byc mieszkanie ??
wiesz innaczej spojrza niz na samotna mame , takie porabane to wszystko jest :/
pozniej to juz wazne zeby placic regularnie , bo oni i tak przeciez wpadac do was nie beda
moja siorka tez zataila ciaze przed wynajemca , niestety takie , a nie inne czasy mamy , a mieszkacgdzies trzeba !!
powodzenia i nie poddawaj sie zawsze jest jakies wyjscie !!
Oliwka poszukam i ci wkleje
nie wiem co myśleć
kurcze dziewczyny jestem w tak cholernie trudnej sytuacji, że siły mi opadają, aż mnie brzuch pobolewa z jednej strony...nie chcę Malca truć swoimi złymi emocjami, ale nie mam już głowy do tego wszystkiego, ludzie mieszkań nie chcą wynajmować kobietom z małym dzieckiem, wolą zwierze, niż dzieci...
![]()
kurcze wierze , ze jest ci ciezko
moja mama szukala mieszkania dla babci i dziadka w Wawie i tez nikt nie chce dla straszych osob wynajac :/ pomimo , ze to mama placi za nich wiec sa wyplacalni itd. , ale nie i koniec
wiec mama sama zaczela lazic i szukac i w koncu po malym oszystwie znalazla
moze wez jakiegos kolege niby , ze jestescie para itd. i dla was ma byc mieszkanie ??
wiesz innaczej spojrza niz na samotna mame , takie porabane to wszystko jest :/
pozniej to juz wazne zeby placic regularnie , bo oni i tak przeciez wpadac do was nie beda
moja siorka tez zataila ciaze przed wynajemca , niestety takie , a nie inne czasy mamy , a mieszkacgdzies trzeba !!
powodzenia i nie poddawaj sie zawsze jest jakies wyjscie !!
nie chcę Malca truć swoimi złymi emocjami, ale nie mam już głowy do tego wszystkiego, ludzie mieszkań nie chcą wynajmować kobietom z małym dzieckiem, wolą zwierze, niż dzieci...