Asionek31
Fanka BB :)
Jos nie kumam troche
) przeciez na tej stronce sa dostepne rzeczy z danej firmy przez jakis czas ...np. petit bateau jest do 30 marca do polnocy
wiadomo , ze cos moze szybciej zejsc , ale teraz weszlam sobie i jeszcze maja troche dyspozycyjnych rzeczy 
Ewulka bedzie dobrze !! odpoczniesz troche , nabierzesz nowych sil i bedzie oki
))
nie no bez przesady w koncu mala ma rodzine!!
moja przyjaciolka mieszkala z bratem , bo ich mama pila , a brat juz byl dorosly i mogl sie ja zajac
takze glowa do gory bedzie dobrze !!
a torebka super
jak cos to mozna jeszcze kody promocyjne skolowac chyba na 10% mniej 
Dziewczyny ja mam za sobą trudny weekend. Wczoraj miałam długą rozmowę z mężem. Musiałam więc dojść do nowych wniosków. Leczenia nie będzie. Nie będę na razie brała CLO. S. uznał że nie jestem gotowa, że nasza sytuacja finansowa nie jest stabilna.Jest mi trudno sobie wszystko poukładać. Muszę zacząć szukać nowej pracy znaleść nowy cel. Poczekam aź sama psychicznie będę gotowa. Przez ostatnie miesiące maksymalnie się nakręcałam i wszystko to odbiło się na moim zdrowiu
. Będę was czytać i trzmać kciuki ale muszę też nabrać dystansu.
Ewulka bedzie dobrze !! odpoczniesz troche , nabierzesz nowych sil i bedzie oki
Dobranoc
Mnie ogarnęła panika...bo co jeżeli sąd zadecyduje,że małą lepiej umieścić w jakiejś placówce???![]()
nie no bez przesady w koncu mala ma rodzine!!
moja przyjaciolka mieszkala z bratem , bo ich mama pila , a brat juz byl dorosly i mogl sie ja zajac
takze glowa do gory bedzie dobrze !!
a torebka super
Jest mi trudno sobie wszystko poukładać. Muszę zacząć szukać nowej pracy znaleść nowy cel. Poczekam aź sama psychicznie będę gotowa. Przez ostatnie miesiące maksymalnie się nakręcałam i wszystko to odbiło się na moim zdrowiu
. Będę was czytać i trzmać kciuki ale muszę też nabrać dystansu.
. Podobniez tyle na raz tam rzeczy,ze nic dobrze nie widac. Lekarz uspokoil mnie, ze nie wyglada to groznie ale dla 100% pewnosci musze zrobic mammografie.