reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos nie kumam troche :)) przeciez na tej stronce sa dostepne rzeczy z danej firmy przez jakis czas ...np. petit bateau jest do 30 marca do polnocy :) wiadomo , ze cos moze szybciej zejsc , ale teraz weszlam sobie i jeszcze maja troche dyspozycyjnych rzeczy :)

Dziewczyny ja mam za sobą trudny weekend. Wczoraj miałam długą rozmowę z mężem. Musiałam więc dojść do nowych wniosków. Leczenia nie będzie. Nie będę na razie brała CLO. S. uznał że nie jestem gotowa, że nasza sytuacja finansowa nie jest stabilna. :baffled: Jest mi trudno sobie wszystko poukładać. Muszę zacząć szukać nowej pracy znaleść nowy cel. Poczekam aź sama psychicznie będę gotowa. Przez ostatnie miesiące maksymalnie się nakręcałam i wszystko to odbiło się na moim zdrowiu:zawstydzona/y:. Będę was czytać i trzmać kciuki ale muszę też nabrać dystansu.

Ewulka bedzie dobrze !! odpoczniesz troche , nabierzesz nowych sil i bedzie oki :)))

Dobranoc:)

Mnie ogarnęła panika...bo co jeżeli sąd zadecyduje,że małą lepiej umieścić w jakiejś placówce???:angry:

nie no bez przesady w koncu mala ma rodzine!!
moja przyjaciolka mieszkala z bratem , bo ich mama pila , a brat juz byl dorosly i mogl sie ja zajac
takze glowa do gory bedzie dobrze !! :)
a torebka super :) jak cos to mozna jeszcze kody promocyjne skolowac chyba na 10% mniej :)

reklama
Witajcie!

Tydzien temu bylam na kontroli.
Mialam takie dziwne przeczucie, ze cos bedzie nie tak. No i sprawdzilo sie.
Usg piersi pokazalo jakies zageszczenie:wściekła/y:. Podobniez tyle na raz tam rzeczy,ze nic dobrze nie widac. Lekarz uspokoil mnie, ze nie wyglada to groznie ale dla 100% pewnosci musze zrobic mammografie.
Dostalam termin na 12 kwietnia.
Dopoki nie dostane pozytywnego wyniku nie ma mowy o staraniach :wściekła/y:

Szkoda, bo tak bardzo bysmy juz chcieli.

Tydzien temu na usg widac bylo piekna i dojrzala komorke jajowa. A wiec pod tym wzgledem wszystko juz wrocilo do normy.

Karolina - trzymam kciuki za pomyslny wyrok sadu
Pozdrawiam Was WSZYSTKIE!

oliwka : a jak mowisz 1 pokoj, to chodzi ci o 1 sypialnie + salon czy wogole tylko1 pokoj? ja nie wiem jak sie w PL liczy pokoje. tu np. pokoj to to co spisz, a nie salon. a w PL czesto salon = duzy pokoj i tez sie tam spi
jesli chodzi co o 1 pokoj, to moze jakas cienka scianke i drzwi komunikujace??? takie cos to w chwile mozna zrobic za pareset zl
a toc 2 pokoje 25m to niemale pokoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w bloku malo ktory pokoj ma 25! dzieciece to czesto 8-12m !!!!

Tak,w PL jest to porąbane...pokój to pokój nie dzielą na sypialnie z salonem...bezsens,mamy jeden pokój bez osobnego salonu czy sypialni...niestety.Mam nadzieję,że będzie ok.

hehe, zupełnie jak mój M - serialowy maniak ;-):-D
Oliwka, dzięki Ci dobra kobieto za tą stronkę z torebeczkami :-D wypatrzylam swoją za 69zł :-)

Nie nadrobię Was :-( Jutro pomykam na ten kariotyp, mojemu M nie udało się wziąć wolnego :-(:-(:-( będę walczyć dla niego o najbliższy możliwy termin, bo kurde szkoda 400zł płacić jak się ma skierowanie...
Jutro też odbieram wyniki, jakoś do tej pory nie myślałam o tym i cholera... mam pietra :no:

Oliwka, według mnie decyzja w sprawie siostry to tylko formalność. Głowa do góry!
Kurde jajniki mnie pobolewają jak nie na @ :wściekła/y: chodzę jak zombie, ciągle bym spala jak śpiąca królewna ze Shreka :baffled: i jeszcze wyskoczyły mi 3 pryszcze :szok:
Dzięki za dobre słowa:) A torebki,rzeczywiście ładnie się prezentują, no i ta cena:)))
Przechodziłam prze przygptpwania i cały proces IVF,wiem co czujesz...

nie wiem co myśleć
kurcze dziewczyny jestem w tak cholernie trudnej sytuacji, że siły mi opadają, aż mnie brzuch pobolewa z jednej strony... :wściekła/y: nie chcę Malca truć swoimi złymi emocjami, ale nie mam już głowy do tego wszystkiego, ludzie mieszkań nie chcą wynajmować kobietom z małym dzieckiem, wolą zwierze, niż dzieci... :szok:
Moja bidula...jak mam Ci pomóc...nie wiem...żebym miała to bym Ci kochana mieszkanko kupiła...

Jos nie kumam troche :)) przeciez na tej stronce sa dostepne rzeczy z danej firmy przez jakis czas ...np. petit bateau jest do 30 marca do polnocy :) wiadomo , ze cos moze szybciej zejsc , ale teraz weszlam sobie i jeszcze maja troche dyspozycyjnych rzeczy :)

Ewulka bedzie dobrze !! odpoczniesz troche , nabierzesz nowych sil i bedzie oki :)))

nie no bez przesady w koncu mala ma rodzine!!
moja przyjaciolka mieszkala z bratem , bo ich mama pila , a brat juz byl dorosly i mogl sie ja zajac
takze glowa do gory bedzie dobrze !! :)
a torebka super :) jak cos to mozna jeszcze kody promocyjne skolowac chyba na 10% mniej :)

Nie mam pojęcia skąd sobie złapać kupon rabatowy.Kupiłam już:) A i wysyłka w miarę tania jak na nasze realia:)))

Witajcie!

Tydzien temu bylam na kontroli.
Mialam takie dziwne przeczucie, ze cos bedzie nie tak. No i sprawdzilo sie.
Usg piersi pokazalo jakies zageszczenie:wściekła/y:. Podobniez tyle na raz tam rzeczy,ze nic dobrze nie widac. Lekarz uspokoil mnie, ze nie wyglada to groznie ale dla 100% pewnosci musze zrobic mammografie.
Dostalam termin na 12 kwietnia.
Dopoki nie dostane pozytywnego wyniku nie ma mowy o staraniach :wściekła/y:

Szkoda, bo tak bardzo bysmy juz chcieli.

Tydzien temu na usg widac bylo piekna i dojrzala komorke jajowa. A wiec pod tym wzgledem wszystko juz wrocilo do normy.

Karolina - trzymam kciuki za pomyslny wyrok sadu
Pozdrawiam Was WSZYSTKIE!

Dziękuję

Witam :-) i o zdrowko pytam :-)

Co tam kochane ?:-D

Nie było mnie gdyż nie było nternetu bo pokradli kable :-( normalnie juz zdrug raz tak było;/

A tez nie miałam jak napisać do was bo zablokowali mi konto no i dzisiaj jak sobie doładowałam to oni internet włączyli :-) normalnie no :-D

Widze ze nikt o mnie tutaj nie pamięta :-(:-(:-(:-(

Jejku tak patrze na mojego suwaczka i tu juz tylko 60 dni do porodu :-D :-D :-D

Mamuśka:))) Myślałam,że wciąż wypoczywasz po przeżyciach zeszłego tygodnia....
Jak się czujesz?

Oliwkakarolinka dobrze się czuje :-) chociaż teraz 3 razy sie zastanawiam zanim coś zjem :-D
Mam L4 do 8.04 to troche czasu na odpoczynek mi jeszcze zostało :-)

A ty jak tam ?
Jak Ninka?

Oliwkakarolinka dobrze się czuje :-) chociaż teraz 3 razy sie zastanawiam zanim coś zjem :-D
Mam L4 do 8.04 to troche czasu na odpoczynek mi jeszcze zostało :-)

A ty jak tam ?
Jak Ninka?

Ninka broi...właśnie robi wszystko żeby nie spać:)))
Ja jutro mam sądny dzień,dosłownie...Idę do łóżka,dobranoc:)))
Odpoczywaj:)
Zawróciłam:)) Bogusiu identyczne jak to: łóżeczko turystyczne CHICCO - jak nowe kojec ŚLĄSK (1525459927) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
halo :) to ja! :)

kocurku - weekend byl bardzo bardzo mily :) dzieki! Bylysmy z kumpelami w gorach odwiedzic M., ktory tam teraz przebywa :)

mamita - ja niby mam na dniach testowac ale nie bedzie takiej potrzeby. @ sie zbliza, czuje to calym cialem. Temp ostatnio nie mierze ale cycochy bolec przestaly a to znak. z reszta starania w tym cyklu byly tak marne, ze niby czemu mialoby sie udac.

Ale one są w środku i nie da się ich wyciągnąć! W tym problem....

da sie. a do ktorej dziurki dokladnie? wystarczy znalezc kogos (najlepiej serwis autoryzowany, zeby nie stracic gwarancji), rozkrecic i wyjac. I raczej lapek powinien dzialac pieknie :)

buziaki! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry