reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem , jestem :) jakis przymulony dzien mami sobie podsypiam troche co jakis czas :rofl2:

cześć babolki-WSTAAAAAWAĆ!!! :))

KOMU ŚWIEŻUTKIE MIĘCIUTKIE BUŁECZKI ????
KOMU KAWKA???
KOMU HERBATKA???

:):):):):):):):)

pewnie juz nie ma tych buleczek ? ale bym sobie zjadla polskie buleczki z makiem :szok:

[

asionek współczuję, że spać nie możesz, ja za to się kilka razy na siusiu budzę-makabra też. dobrze że nie co pół godziny :-p
mama usg nie miałam, powiedziała mi, żebym zrobiła między 22 a 24 no to się słucham, Myślałam, że 20 też będzie dobrze. I tak oto to 5 kwietnia na 15:00 mam. a sen miałaś pikny :-)

miłego dzionka życzę, ja się wybieram do koleżanki, może mi się humor poprawi.[/SIZE][/FONT]

no z tym spaniem i sikaniem to przewalone ... ale jakos trzeba dac rade ;)) podobno pozniej bedzie jeszcze gorzej :))

Dzień dobry :)

A ja na razie skupię się na czytaniu, bo mam humor do bani... remontujemy sobie mieszkanko, i większość naszego "dobytku" przechowywaliśmy w innym mieszkaniu. Dzisiaj mąż poszedł po kilka rzeczy, a tam nie ma lodówki, dwóch łóżek, foteli, dywanu, odkurzacza, komputera, monitora, nawet ubranek mojego synka, które sobie czekały aż troszkę podrośnie...
Wczoraj namówiłam męża na mały spacerek, może trwał... kwadrans ? Wracając, przed samym wejściem odpłynęłam...urwał mi się film. Całe szczęście, że byłam z mężem.

jejku wspolczuje :((( nas w Wawie é razy okradli jak bylismy na wyjezdzie :/ straszne to jest wracac do domu gdzie polowy juz nie ma :((
dobrze , ze mezus zdazyl zlapac cie !!

Cześć Kocurku:)
Witaj Made,kurde,przykro mi...
Właśnie dzwoniła Pani kurator,rozmawiała z sędziną,obiecała jutro do 12-stej wydać decyzję...Kurde.

to dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&
bedzie dobrze i napewo dacie rade :))

Czesc weszlam na chwilke powiedziec ze siostra urodzila zdrowego syneczka,jak znajde wiecej czasu to wroce do Was a tymczasem wklejam jego zdjecie....Buziam wszystkie ;-)

gratulacje !! dzidzius sliczny :))

Dziewczyny, miała może któraś z Was jako objaw owulacji ból krzyża???

ja niekiedy miewalam ... :)

jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

byłam w agencji i teraz jest tego typu problem, że muszę być dla nich wypłacalna finansowo... czyli w mojej sytuacji jest mega lipa... bo nie jestem już zatrudniona, a jak byłam, to tylko na umowę zlecenie i nie przysługują mi żadne świadczenia... macierzyński itp.. cholera jasna by to wzięła!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem czy zostanie przyznane mi takie dofinansowanie z MOPSu do mieszkania i jak długo, to będzie trwało... uchhhhhhhhh!!!

kurka tak to wlasnie bywa z tymi agencjami ... dlatego ja tutaj szukalam na wlasna reke , bo jeszcze idzie sie jakos dogadac
powodzenia i nie poddawaj sie w koncu cos siie znajdzie !!!
na pocieszenie moge ci powiedziec , ze ja szukalam mieszkania od maja do grudnia !!!
mieszkalismy po hotelach jakis obcych mieszkaniach , rezydencjach wakaycjnych itd. przez ten czas :/ koszmar to byl na maksa
ty masz o tyle dobrze , ze na bruku nie jestes
glowa do gory :)

Jos w koncu podali mi na maila aktywacje na ta stronke Vonte, fajnerzeczy maja niekiedy i ceny tez super :) dzieki raz jeszcze !!

dla reszty duze buziaki :))) i duzo pozytywnych <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

reklama
Palemko - :-( kurza twarz, tak mi przykro, że Cię to miesiąc w miesiąc spotyka, masz rację - to jest NIESPRAWIEDLIWE! Buziaki :*

Ewula - witaj zgubo ;))

Dziewczyny ja mam za sobą trudny weekend. Wczoraj miałam długą rozmowę z mężem. Musiałam więc dojść do nowych wniosków. Leczenia nie będzie. Nie będę na razie brała CLO. S. uznał że nie jestem gotowa, że nasza sytuacja finansowa nie jest stabilna. :baffled: Jest mi trudno sobie wszystko poukładać. Muszę zacząć szukać nowej pracy znaleść nowy cel. Poczekam aź sama psychicznie będę gotowa. Przez ostatnie miesiące maksymalnie się nakręcałam i wszystko to odbiło się na moim zdrowiu:zawstydzona/y:. Będę was czytać i trzmać kciuki ale muszę też nabrać dystansu.

ewula moze i maz ma racje, ja tez boje sie ze za chwile obronie sie skonczy sie budowa remont, i zafiksuje sie tylko na tym temacie, musisz odpoczac, ale nie opuszczaj nas :) a co do sytuacji finansowej to to chyba mowi zawsze kazdy facet:) taka ich natura ze sie troszcza:)

jestem :)

asionek : nie ma za co... no kurka i na dodatek dzis bylo petit bateau! ale przegapilam :(
czatuj i sprawdzaj jakie sa wyprzedaze na najblizsze dni wtedy wiesz kiedy jest cos co cie interesuje i polujesz :)

just : :( probuj dalej, do upadlego!

palemka, olwika : zadna z was nie smeci! po to jest forum zeby sie wygadac, inni czytaja, "wysluchaja"
kogo nie interesuje to ominie post, ale piszcie co na serduchu lezy, bo po to jest to forum!

oliwka : na pocieszenie moge ci tylko dodac ze synek tydzien temu oposul laptopa, ale prawdziwego, za 4000 :) i jeszcze bym p^rzelknela gdyby nie najgporsze : byly ba nim NIENAGRANE GDZIE INDZIEJ filmy od urodzenia do dzis! mam nadzieje, ze kumpel informatyk odratuje to ale troche sie nie ludze... to dopiero szok tyle pamietake, pierwsze slowa, kroki, filmy jeszcze w kolysce, nagarwne (filmy) byly tylko z moze pierwszych 4 m-cy zycia!
szoK...brak slow... a wczoraj poldek popsul programatro od pralki i i 30min pranie mi sie robi w niecale 10 a takie normalne 1h30 moze w 20-25... rece opadaja
ale tak to jest z dziecmi

&&&&&&& za wszsytkie testujace niedlugo :)

ja nie testuje bo wiem ze w tym cyklu nie bylo szans, nie czuje nic, zero objawow a dla mnie to nienormalne,bo ciaze czuje tydzien przed testem a nawet 10dni tak expresowo dzialaja objawy
wiec pokornie czekam na @ i start w kwietniu!

Babkiiiiiiiiiii!!! Kupiłam torebkę:) i to za grosze,w życiu nie miałam takiej taniochy!!! Ale jest super:)

Mizensa - najmodniejsze torebki, niepowtarzalne wzory i fasony!

Ewula odpocznij/cie :) Dystans jest potrzebny.Ja dopiero 2-gi miesiąc staranek a nakręciłam się jak nie wiem...

Josephine mała mi załatwiła rok temu telefon soczkiem...telefon za 2000,nic nie dało się zrobić:(
Na szczęście nic więcej...jak narazie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jos niom to bedziesz mamusia 2012, chyba ze jakas niespodzianka bedzie, ponoc kazda ciaza inna:)
ja sobie juz wkrecam bo mnie podbrzusze nieprzerwanie od dni plodnych boli heheh ale w zeszlym miesiacu 3 tygodnie mnie bolal wiec sprowadzam sie na ziemie :)
dziewczyny ja tu sie odchudzam niby a mam takie ssanie od dwoch dni ze kosmos:(
oliwka jedziemy na tym samym wózku:) jak zaczynalismy sie starc obstawialismy z mezem za ktorym razem sie uda, on pewien siebie ze znowu za pierwszym, ja ze za drugim albo trzecim, oby mi sie spelnilo i nam wszystkim :)

Ostatnia edycja:
jestem z siostrom debatowałam przez telefon :))

PALEMKA- nie odchodz kochana moja-ja Cie jak siostre młodsza traktuje i tule do serca i mocno wierze,ze laparo pomoże Ci zajść !! wspieram i przytulam do mojego 75B..
Jestem z Tobą całym sercem i bardzo mnie smuci to ,ze Wam sie nie udaje tyle czasu a przyczyny brak-szlag by to...ale walcz kochana,walcz bo warto!!!

EWULA- bądz z nami choćby w krzakach...wierze,ze znajdziesz odpowiednią prace i sytuacja finansowa szybko sie Wam ustabilizuje!!! &&&&&&&&&&&& za to!!

MADE- papa -do jutra! :)

JOS,ASIONEK- powitac wieczornie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry