reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc dziewczynki
just - czesc ciężaróweczko nasza :)
mamitka , oliwka - a u siostry byłam, a potem na działce grabiłam i takie tam inne, żeby jak najmniej mysleć ... A co do humorku, to ... trafiony zatopiony ...
Tak mi kuzwa przykro, że nam nie wychodzi, że nawet sobie nie potraficie wyobrazić, za dwa miesiące 3 lata po ślubie, Boże co ja komu złego zrobiłam ?! Ja juz tego nie ogarniam ... Jutro druga dawka szczepionki, kupiłam test ciązowy na wszelki wypadek (szczepionka). Ale już czuje , że małpa się zbliża, spozniłą mi się, bo tego chciałąm(nie chciałam jejd ostac, to była ostatnia szansa przed laparoskopią )... kur...a ja się pytam za co ?! Ja juz dłużej nie dam rady udawac, ze wszystko jest okej, że się w koncu doczekamy, że po laparo będzie lepiej i inne bezsensy , które nic wspólnego z rzeczywistoscią nie mają ... i z góry przepraszam za to , że to pisze ...
z jednej strony czuje się na foruym jak piąte koło u wozu, a z drugiej nie umiem od Was odejść ...

A tam Palemko!!!! Nie gadaj tak!!!
Ja tam dopiero się czuję,truję jak opętana i to przeważnie nie na temat.

reklama
PALEMKA: robalu jeden, nie możesz nas zostawić!!!! Powie Ci to każda z nas!!! Ja wiem, że często nie mamy pojęcia jak Ciebie nasze zwykłe gadki szmadki mogą denerwować, bo nie masz Dzidzi, ale Kochana sama ze swoimi brzydkimi myślami nie możesz zostać... Ja staram się zrozumieć i wiem, że nie łatwo jest pocieszyć, ale w kupie siła!!! Każda z nas ma swoją historię i to jest piękne, że możemy się wzajemnie wspierać, jak Ci źle, to komu wykrzyczysz jak nie nam??? Kochana głowa do góry, nie piszę, że będzie dobrze, bo to oklepany banał i nie pomaga w takiej sytuacji...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry