reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KAROLINA: złota zasada, tylko spokój może Cię uratować, wytłumacz jej, że to co robi jest złe, a może najpierw zapytaj na co te pieniądze zbierała :tak:
Pewnie:) Poczekam te 4 lata i zobaczę jak Ty będziesz tłumaczyć:)))) Pieniędzy nie zbierała,tak sobie wrzucała i twierdzi,że nie wie po co:)
Teraz dłubie w nochu i co drugie wyciągnięcie palca oblizuje go:)))))))))))))

reklama
mamitka - hahahaaaaaa weż no :-D:-D teraz mnie tłumacz,bo chciałam edytować, a tam tylko jedna gumisia została :-D proszę mnie wytłumaczyć przed koleżanką :-)))))))))))))))))))) hahahaaaaaaa

Olivka - lepiej niech dłubie jak ma w majty sikać :-D ja popuściłam :-D)))))))))))))))))))))))
mamitka przewija ! :-D

KAROLA: ja mam kilka lekcji z Szymonem za sobą, właśnie za takim ciekawskim, wszędobylskim i jakoś dało radę ;-) ale wiem, że i ja wyjdę z nerw i zakręcę się wokół własnej osi nie jeden raz :-D a jak by chciała te drobniaki pozbierać, to ja jej nawet świniaczka okrągłego, różowiutkiego kupię hahahahah

Gumisia bo zapytalaś co z Ewula i Rurką...a ja odpisalam
Gumisia no wlasnie nie wiem co z Ewula i Gumisią i Lil :)))))))))))) pomyliwszy sie :)

KAROLA: ja mam kilka lekcji z Szymonem za sobą, właśnie za takim ciekawskim, wszędobylskim i jakoś dało radę ;-) ale wiem, że i ja wyjdę z nerw i zakręcę się wokół własnej osi nie jeden raz :-D a jak by chciała te drobniaki pozbierać, to ja jej nawet świniaczka okrągłego, różowiutkiego kupię hahahahah
Ale one są w środku i nie da się ich wyciągnąć! W tym problem....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry